Wednesday, November 7, 2007

Counter Strike στην Κρήτη




Πλέον μπορείτε κι εσείς να παίξετε counter strike όχι από το βαρετό κλειστό χώρο του γραφείου σας ή του σπιτιού σας αλλά στη φύση σε ένα άθλημα γεμάτο αδρεναλίνη, σφαίρες να σφυρίζουν και ενδιαφέροντες ανθρώπους.


Αδράξτε την ευκαιρία να διαλέξετε την ομάδα του γούστου σας (counter-terrorist team VS terrorists) και ξεχυθείτε σε ένα ειδυλιακό χωριό της Κρήτης, όπου θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ανάγλυφο της περιοχής και τα σπίτια των φιλικών χωρικών για να φέρετε εις πέρας την αποστολή με τους φίλους σας, τα πεθερικά ή συναδέλφους από τη δουλειά.

Πάρτε μέρος σε μια περιπέτεια που θα σας κόψει την ανάσα με αληθινά πυρομαχικά, μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων όπλων όπου θα έρθετε αντιμέτωποι με τον θάνατο, πρόσωπο με πρόσωπο, σπάζοντας τη ρουτίνα της ανιαρής καθημερινότητας.


Στο πακέτο περιλαμβάνεται και το νέο role playing game "Γίνε κολομβιανός έμπορος ναρκωτικών στην Κρήτη", όπου με μικρές παραλλαγές του default παιχνιδιού, οι αμυνόμενοι θα πρέπει να προστατέψουν μεγάλες εκτάσεις χασισοκαλλιεργειών για δεδομένο χρόνο, ώστε να κερδίσουν.



UPDATE
Διαθέσιμη λίστα όπλων


Χρήση


21 comments:

Blackened said...

xaxaxaaa etsi!

Terrorist win

Anonymous said...

Παρασκευή θα πάω Ρέθυμνο για δουλειά...
Λες να τολμήσω να παίξω μια πίστα??
Αλλά αν χάσω, παίζει κανένα cheat για άπειρα κανονάκια??? ;)

BioLogos said...

@blackened
Mεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.
Ο σκοπός δεν είναι να ειρωνευτώ την κατάσταση της υγείας του ειδικού φρουρού αλλά την ανοργανωσιά κάποιων προϊσταμένων, που στέλνουν τους άντρες τους σαν προβατάκια στη σφαγή και κάποιων βολευτάδων που καλύπτουν εγκληματίες.Φυσικά και οι μαφιόζοι, με τα ΑΚ-47 στις ταράτσες καβατζώθηκαν να "παίξουν" τους αστυνομικούς όπως ήταν αναμενόμενο.

@τάσος
Τάσο μην ξεχάσεις να πάρεις κράνος και αλεξίσφαιρο γιλέκο.Ελπίζω να διαλέξεις σοφά το όπλο, π.χ κανένα μυδράλιο κι όχι κανα νεροπίστολο, τύπου Γκλόγκ.
Για τσητς δοκίμασε να τηλεφωνήσεις σε τοπικό βουλευτή για προστασία.Ισοδυναμεί με god mode.

Dementia_Inc said...

Ερχονται οι ΕΚΑΜιτες ιδρωμένοι και καυλωμένοι.

Takis said...
This comment has been removed by the author.
Takis said...

Φιλανδός μαθητής σκώτωσε 8 συμμαθητές (;) του
Δεν πάμε καλά Τι γίνεται η αρρώστια εξαπλώνετε και εκτός ΗΠΑ;

http://edition.cnn.com/

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ said...

To συναρπαστικότερο όλων είναι πως το παιχνίδι ίσως το παίξεις για μία και μόνο φορά!

Anonymous said...

Οι φήμες πάντως λένε ότι σ'εκείνα τα μέρη υπάρχει ένα (πλήρως λειτουργικό) τανκ από το δεύτερο παγκόσμιο. Ένας τύπος το έχει και το συντηρεί.

Έτσι, για παν ενδεχόμενο.

πετρούλα said...

αχ εγώ θέλω νέο επεισόδιο λάρα κροφτ στην Κρήτη! σε αναζήτηση του χαρούμενου χασισόδεντρου

Anonymous said...

Εξυπνο!
Κρητικος ειμαι και δεν παρακολουθησα ακριβως τι εγινε.Μονο ακουστα.Θα μου πει καποιος γιατι βαριεμαι να ψαχνω.

BioLogos said...

@dementia
πιπέρι!

@τακης
Ήρθε το columbine στην Ευρώπη...αναμενόμενο.Στη Φινλανδία των 5 εκατ. με πολύ αυστηρούς νόμους για οπλοκατοχή άνετα κάποιος την βλέπει natural selector όπως ο τύπος.Ημίμετρα.

BioLogos said...

@απειρωτάς
Μόνο μια φορά και δεν έχει save!

@Δάσκαλος
Όντως.Το φυλάει σε κρυφό μέρος εκεί στο Μυλοπόταμο και περιμένει ένα σπέσιαλ γεγονός για να το βγάλει και να "παίξει".Η απορία μου...τα βλήματα που θα τα βρει?

@πετρούλα
Λάρα να΄ναι και ότι να΄ναι...

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ Υπουργε Αλλοδαπών Μικροβίων:

Διορατικόν δίχως άλλο!

Θα προβούμε κε εμέις είς παρασκευήν (αν προλαβαίνουμε, είς Τετάρτην)βινδεοπαιχνιδιού με τίτλον
Dr.Flantzas VS Osama

Ευχαριστην η μαντινάδα σας,
Dr.Φλάντζας

Anonymous said...

Βλήματα υπάρχουν πολλά!!! Θυμήσου το post με τους νόμους περίεμφάνισης βλακείας και κατάρτισης;;; Εσύ τα λες, εσύ τα ξεχνάς!!! Το θέμα είναι πως τέτοια σκηνικά υπάρχουν καθημερινά και απλά περιμένουν κάτι θεαματικό για να γίνει θέμα στις ειδήσεις...
Δεν θα ξεχάσω τον τύπο που γνώρισα από τη Δίωξη Ναρκωτικών. Ο τυπάς είχε χάσει τα μισά του χρόνια γιατί οι έμποροι του είχαν βάλει μία απασφαλισμένη χειροβομβίδα ανάμεσα στα πόδια για να εξακριβώσουν αν είναι μυστικός αστυνομικός ή όχι. Ο τύπος έπαιζε την ζωή του κορώνα γράμματα, ενώ εμείς θαυμάζουμε τις όμορφες ποικιλίες που ανθίσουν σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτός ο κύκλος αίματος... Αποποινικοποίηση τώρα. Δεν θέλουμε νταβατζήδες και μαφίες!!! :P

the muppet show girls said...

Pass me the spliff...

Πέραν από την πλάκαν, σύντεκνοι, έχω μιαν απορίαν.
Γιατί κάμετε ζημιά στην Καλαμάτα;
Ε;
Τουλάχιστον εκεί δεν σκοτώνουν ένστολα...
Είναι update για νέα πίστα;
'-PPP

Nobody said...

Από δω στην Κύπρο έχει πολύ human trafficking αλλά δε με παίζουν γιατί προτιμούν Ρωσίδες ανήλικες παρθένες!! Εν άδικο τούτο ένεν?

BioLogos said...

@doctor doctor
Σας παρακαλώ να πάτε με το μπατμομπίλ στην Κρήτη να βάλετε μια τάξη.Ο Τζόκερ κρύβεται πίσω από όλα

@ιντιγκο παιδί
Τα χουμε ξαναπει αυτά αλλά είσαι εκτός θέματος.Που κολλάει ο μπάτσος με τη χειροβομβίδα με το πανηγύρι των καναλιών και των προβαταρχών?

@μαπετ
Max Payne VS Calamatan mob
Το έχουμε στα σκαριά

@νόμπαντυ
Είπες ανήλικα κοριτσάκια στην κύπρον???
Τελεφωνώ ευθύς αμέσως τα ΕΚΑΜ να κάνουν απόβαση μαζί με τα τεθωρακισμένα.Σα δε ντρέπονται οι παλιοεγκληματίες?

Σπύρος Σεραφείμ said...

Πώς λέγεται το στάδιο των Ζωνιανών;

-Στάδιο Ειρήνης και Φυτείας
(ελευθεροτυπία)

Xrysostomos said...

Υπάρχει και το http://www.youtube.com/watch?v=1_hnTNlYCbw

Καλή συνέχεια

ΥΓ. Απόσπασμα από ρεπορτάζ του σκάι: "συνεχίστηκαν οι έρευνες με πενιχρά όμως αποτελέσματα. Δύο βαρέλια χασίς βρέθηκαν..."

Anonymous said...

Βιολόγε,
Απλά όλο το θέμα έγινε γιατί τραυματίστηκε σοβαρά κάποιος. Δηλαδή πρέπει να πεθάνει κόσμος για να κινηθούμε σε αυτή την χώρα; ΕΛΕΟΣ. Τώρα την βλέπεις την σχέση. Ο τυπάς με την χειροβομβίδα έχει την εξής σχέση. Παίζει κορώνα γράμματα την ζωή του καθημερινά, μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι και να τον καθαρίσουν, και πολλές φορές δεν γίνεται καν λόγος για αυτές τις απώλειες. Γιατί τώρα στην Κρήτη κινητοποιήθηκαν όλοι??? Δεν πρέπει να μας προβληματίσει;;;

BioLogos said...

@spyros
Πετυχεσιά που λένε και στο χωριό μου.

@χρυσόστομος
χαχαχα.Πέθανα στο γέλιο...και έκανα το λάθος να κατεβάσω το counter strike μετά από 8 περίπου χρόνια να θυμηθώ εκείνα τα χρόνια.

@ιντιγκο
Δηλαδή ένα φιάσκο της αστυνομίας σε ένα χώρο που με την ανοχή της γίνεται όλο αυτό το πανυγήρι, θα σηκώσει τον ελληνάρα από τον καναπέ του.Εμένα πάντως δεν με σήκωσε.Μην βλέπεις την επιφάνεια των γεγονότων αλλά μην φτάνεις και στο συνομωσιολογικό άκρο.
Όσο για τον αστυνομικό ειλικρινά δεν τον λυπάμαι.Επέλεξε αυτή τη δουλειά και πέρνει και επίδομα.Αν εσένα σου περάσει βρωμιούχο αιθίδιο στον οργανισμό ή πάθεις ηπατίτιδα από αρωματικούς υδρογονάνθρακες ποιός θα σε αποζημιώσει?Άρα...επιλογές.

Powered By Blogger