Sunday, April 13, 2008

Αυτό το ποστ δεν έχει σχέση με doping

AΠΔΕΗΤ στο τέλος

Συγκλονισμένοι όλοι οι εθνικά υπερήφανοι Έλληνες (χάριν βέτο προφανώς), διαβάζαμε τις τελευταίες μέρες τα πάντα γύρω από ύποπτες χημικές ενώσεις στον (πρωτ-)αθλητισμό και βλέπαμε στις οθόνες μας τους "αρχιτέκτονες" της εθνικής νίκης, δόξας κτλ κτλ (ο καθένας βάζει την υπερβολή του) να τρέχουν σαν παλαβοί να καλύψουν αλλήλους για τις αμαρτίες μας. Και λέω αμαρτίες μας γιατί αυνανιστήκαμε όλοι παρέα βλέποντας μια κολοσσιαίων διαστάσεων τσόντα, όπου οι Έλληνες σήκωσαν τα χρυσά, ανεβαίνοντας στο πάνθεόν τους (παρέα με τους χορηγούς?) αλλά όταν μας έπιασε η μαμά με το πουλί στο χέρι αμέσως δείξαμε τον περιπτερά ως ηθικό αυτουργό που μας πούλησε τη τσόντα.


C21H22N2O2

Μέσα όμως από όλη αυτή την ιστορία μάθαμε πολλά. Μάθαμε τί είναι τα αναβολικά, πώς γίνονται οι όρχεις των αθλητών μετά από όλα αυτά και φιλοσοφήσαμε πάνω στις ηθικές διαστάσεις του θέματος γύρω από αθλητές, πολιτικούς, προπονητές βγάζοντας αποφάσεις σε λαϊκά δικαστήρια, ζητώντας την έλευση της ηθικής,της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας στην Ελλάδα (και επιτέλους τί θα απογίνει ο βάζελος?). Πέρα όμως από όλες αυτές τις ταπεινές λεπτομέρειες μάθαμε τί είναι η WADA, ή αλλιώς οι ρουφιάνοι που μας στέρησαν τις ολυμπιακές ονειρώξεις μας και επιπλέον έσοδα στην ΕΡΤ. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι λογικά σκεπτόμενοι Έλληνες ξέρουν ότι η WADA είναι ένας σατανικός φορέας με όργανά της κάτι κακιασμένους επιστήμονες, που έχουν μανία τους αθλητές επειδή οι δεύτεροι παίρνουν όλη τη δόξα και τα κορίτσια ενώ οι πρώτοι μένουν κλεισμένοι στα υπόγεια εργαστήριά τους μιλώντας σε eppendorfs και πιπέτες.

Από ότι φαίνεται όμως το σατανικό κατεστημένο που ελέγχει για τη χρήση αναβολικών στον αθλητισμό, άρχισε να στρέφει τα πλοκάμια του και προς την "πηγή" των μυαλών της. Και το λέω αυτό γιατί με τρόμο διαπίστωσα την ίδρυση της WABDA (World Anti-Brain Doping Authority), που έχει ως αποστολή την πάταξη της χρήσης αναβολικών ουσιών από την ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα για την αύξηση των εγκεφαλικών τους επιδόσεων.

C15H15NO2S

"WABDA is an independent foundation created through a collaboration between the National Institutes of Health (NIH) in the United States of America, the European Commission and the World Anti-Doping Authority (ADA). It was set up on January 10, 2008 to coordinate the fight against brain doping in Academia. "


Τώρα δηλαδή τί θα γίνει?Θα έρχονται οι ιπτάμενοι γιατροί της WABDA όποτε θέλουν μέσα στα εργαστήριά μας ή στα πανεπιστήμια και θα ζητούν δείγμα από τα ούρα μας?Θα μας αποκλείουν από τη δημοσίευση αποτελεσμάτων σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά?
Ο καφές και το τσιγάρο διεγείρουν τη δική μου πνευματική απόδοση και μπορώ να συνεχίζω τη δουλειά ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα με ελάχιστο ύπνο άρα σύμφωνα με την WABDA είμαι ντοπέ μέχρι τα αυτιά. Στην προσπάθεια να αυξήσουμε την εγκεφαλική μας απόδοση και να κερδίσουμε περισσότερες επιχορηγήσεις και την αναγνώριση των συναδέλφων μας, τώρα όλοι εμείς οι ντοπαρισμένοι επιστήμονες είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε ως δακτυλοδεικτούμενοι και παρίες.

Φεύγω τώρα να εξαφανιστώ και να πείσω το Λουμίδη να μου στείλει μέηλ ότι αυτός είναι υπεύθυνος για το ντοπάρισμά μου.


C8H10N4O2

ΑΠΔΕΗΤ

Επειδή κάποιοι ζήτησαν την άποψή μου για μια λύση για να ξεπεράσουμε τη μιαρή WABDA και να συνεχίσουμε την "ιερή" ντόπα σκέφτηκα ότι το παρακάτω αφέψημα είναι ιδανικό. Μπορούν να το πιουν οι πάντες και το κυριώτερο δεν ανιχνεύεται στα ούρα ή/και το αίμα.Αν θέλετε τη δύναμη χιλιάδων μωρών δοκιμάστε το παρακάτω να στανιάρετε...και αν από την τσολιαδίστικη υπερδύναμη σκάσει το κρανίο σας, εγώ δεν ευθύνομαι.

POWERTHIRST 1 (You Will Be So Fast That Mother Nature Will Be Sloooow Dooown and You Will Be Like FUCK YOU And Kick Her In The Face...)



POWERTHIRST 2 (Preposterone-With Preposporous Amounts of Testosterone)


35 comments:

BioLogos said...

Η ίδρυση της WABDA ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δένει με την όλη αναβολικοπαράνοιά μας.
Κουράγιο.

ΥΓ.Όποιος βρει τις ουσίες κερδίζει μια χύτρα ταχύτητας.

πετρούλα said...

Έπρεπε να βαλεις τη μοριακη δομη της καφεΐνης βρε ντοπαρισμένο καθαρμα

και καλησπερα για να μην ξεχνιόμαστε

BioLogos said...

Κοίτα κάτω κάτω βιαστικό πλάσμα.
Γκούγκλαρε τα γραμματάκια με τα νούμερα κάτω από την εικόνα...

πετρούλα said...

ουπς! παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο "ντοπαρισμενο"


ειπα καλησπερα;

BioLogos said...

χαχαχα

Καλησπέρα Πέτρα!!!

Anonymous said...

Όπως έχει πει και ο μεγάλος Τζενάρο Γκατούζο: 'Εγώ ντοπάρομαι μόνο με πάπρικα και όμορφα κωλαράκια"...
Α, ρε Τζενάρο...μόνο εσύ!

BioLogos said...

Nτροπή Έμπε...θα μας πούνε σεξιστές φαλλοκράτες.

Για την πάπρικα μόνο διαφωνώ.

phd said...

Καλόοο. Θα το εκτυπώσω και θα το βάλω αύριο στον πίνακα ανακοινώσεων στη δουλειά …να τρομάξουν όλοι...

Dementia_Inc said...

Αυτό με το περίπτερο πολύ μου άρεσε πάντως.
Γενικά εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ανατολική Γερμανία.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Γμτ … και εγώ έλεγα ποια είναι αυτά τα ωραία αναβολικά!

BioLogos said...

@πουχουντου
Κάντο για να σταματήσει πλέον η χρήση των αναβολικών ανάμεσα στους επιστήμονες.Μα που θα πάει αυτή η κατάσταση Νίκο Ευαγγελάτο?Δεν υπάρχει κράτος?

@ντεμέντια
Οι Ανατολικογερμανοί προσπάθησαν να γίνουν καλύτεροι από τους Σοβιετικούς...εμείς μάλλον έχουμε ως χαρακτηριστικό να γινόμαστε χειρότεροι από τους άλλους.
Έτσι έκανες κι εσύ με τον περιπτερά όταν ήσουν πιτσιρικάς?

@ΔΜΡ
Αν τα βρεις θα σου στείλω χύτρα για νόστιμα φασολάκια...λουκούμι.

Anonymous said...

Δηλαδή ρε παιδιά, τωρα θα πρέπει να ειμαστε της υγιεινής ζωής;

Καφέ & Τσιγάρο Σώσε Μας !!!

@πουχουντου
καλή ιδέα θα το κάνω κ γω!

Επίσης έχω άσχημα νέα:
οι Παπαροκάδες διαλύθηκαν!!!!!! Ο Μουλατσιώτης την είδε Μεγάλο Αφεντικό!!!!!

πετρούλα said...

φωτη είσαι αγγελος δυσάρεστων νέων.....κριμα γιατι είχα ολα τους τα σιντι με ιδιοχειρο αυτογραφο (πλεονασμος;)του Μουλατσιώτη. Τι ακριβώς μεγαλο αφεντικο; Ανοιξε αλυσίδα μπουτικ τροφίμων;

Dementia_Inc said...

Ξέρεις πολλά...

the muppet show girls said...

Το mail να το στείλεις στον(στην)
Λου- Μι- Δη.
Κι επειδή ως γένος ένδοξο γουστάρουμε τις πρωτιές και δεν μπορούμε δίχως δαύτες ( μπας και δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε;) λέω υπεύθυνα ντοπαρισμένη με βιταμίνες, Tonotil και ότι κυκλοφορεί για να αντέξω τις δημοσιεύσεις, ότι η WABDA είναι μέλος της σιωνοκινεζικοαμερικανικής τρομοκρατίας!
'-PPP

It's A Pity!


Καλησπέρες

BioLogos said...

Φώτη φίλε μου ο Μουλατσιώτης είναι ο απόλυτος Έλληνας παπάς...

@ντεμέντια
Ίσως πάρα πολλά...(συνωμοτικές τελίτσες αλα Χίτσκοκ και ζουμάρισμα στον τύπο που παίζει την τρομπέτα ο οποίος είναι και ο δολοφόνος)

@αγαπητή μάπετ
Τί να μας πεις κι εσύ κι εσύ κι εεεεσύ απ'τη ζωή σου...12ωρο στα μπουντρούμια με νικοτίνες στο μπαλκόνι και καφέδες με τον κουβά.Αζι μι!

Anonymous said...

Με τίτλο "καφές και τσιγάρο" και μπάνερ που να λέει "Όξω χορτοφάγοι!" αναρωτιέμαι τί δουλιά έχω 'γω 'δω πέρα...

Λέω να βάλω κι εγώ ένα μπάνερ "όξω κανίβαλοι, καπνιστές και καφεπότες" αλλά δε θα με διαβάζει ούτε ο Παπανικόλας.

Ίσως -δεν ξέρω ακόμη- βάλω τίποτε "μακαρισμούς" τύπου
"...Μακάριοι οι ξενέρωτοι, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την βασιλεία της γης" 'η "Μακάριοι οι άκαπνοι, οι ακάφεδοι, οι φυτοφάγοι".

Υ.Γ. Έρχεται η ώρα για την παγκόσμια και διαρκή επανάσταση των υγιεινιστών (δε θα έρθουμε στα πράματα κι εμείς μια μέρα;).

BioLogos said...

@Ζάλμοξις
Aν βάλεις εσύ τέτοιους μακαρισμούς, εγώ με αυτοπροβοκατόρικη διάθεση θα βάλω στο δικό μου, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Σε ντημπέητ σε αυτά τα θέματα (καφές,τσιγάρο,κρέας) με νικάς με άνεση (αν το δω αντικειμενικά) και τα δεδομένα είναι μπροστά μου αλλά θα μου πάρει καιρό να το κάνω βίωμα.Δεν το δέχομαι, όπως με βλακώδη διάθεση δεν δέχονται οι δημιουργιστές τη Θεωρία της Εξέλιξης.Αρνούμαι εγωιστικά να αποδεχτώ ότι είμαι φθαρτός...ίσως όταν αρχίσουν οι πόνοι στην πλάτη και τα μουδιάσματα.

Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ στο κανιβαλιστικό ασκέρ να ξέρεις.

phd said...

Καλησπέρα συνάδελφε,
Έμαθα ότι ψάχνουν για άτομα στο εργαστήριο doping Κολωνίας...θες να σε προτείνω; Θα στείλεις βιογραφικό και links το ποστ και τα βιντεάκια (που τα ξετρυπώνεις, βρε τσακάλι;). Σίγουρη πρόσληψη σου λεω.

BioLogos said...

Nα στείλω και μια φωτό με τους TURBOPUNS μου να φοβηθούν λιγάκι?Τότε είναι που θα με προσλάβουν σίγουρα...

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ Υπουργέ Αλλοδαπών Μικροβίων:

Πολύ συντόμως θα σας ντοπάρουμε με ενα μπλογοπαίχνιδον

Παρακαλώ να περάσετε απ την επιτροπή ελένχου,
Dr.Φλάντζας

Vagelford said...

ΛΟΛ... Καλά, τώρα το είδα το ποστ και ετοιμαζόμουν να σε ρωτήσω αν είναι καθυστερημένο πρωταπριλιάτικο. Μετά είδα τα σχόλια. :p

BioLogos said...

Aγαπητέ Δρ. Φλάντζα θα συσκευθώ σοβαρά με τον εαυτό μου και μετά ίσως αποδεχτώ τον αναβολικοέλεγχο...

Βαγκελφορντ ...ΛΟΛ...(όχι ΔΟΛ,μακρυά από μας) αλλά σκέψου ολόκληρα εργαστήρια να τρέχουν δίχως έστω καφέ...Θα είχε ολέθριο αποτέλεσμα.Ίσως να γυρνούσαμε πίσω στο Μεσαίωνα ή ακόμα χειρότερα θα έπρεπε να παρακολουθούμε σειρές όπως το Ρετιρέ...Οπότε καλύτερη η ντόπα.

Vagelford said...

Btw Σήμερα στις «Αποδείξεις» ο Εισαγκελλάτος έχει θέμα τις θεραπείες CAM. Εγώ θα το γράψω και αν έχει και τίποτα καλό θα παίξει κανένα youtube.

BioLogos said...

@Vagelford
CAM=Complementary and Alternative Medicine

Κάνε τον κόπο και ανέβασε οτιδήποτε το θεωρήσεις ύποπτο στο γιουτουμπ γιατί εδώ στα ξένα δεν παίζουν ελληνικά κανάλια (ευτυχώς)!

Anonymous said...

http://politispittas.blogspot.com/2008/04/blog-post_12.html


;-)

BioLogos said...

Ανώνυμε μπαρίστηκε το άψογο άρθρο του Πολίτη Πήττα, ως όφειλα...όποιον ενδιαφέρει μια νηφάλια άποψη γύρω από τη βιομηχανία παραγωγής ελληνικής παραμύθας ας πάει.Αν συγκινείται κάποιος εύκολα όταν του καταρρίπτουν τον μύθο του να μη παει να μην έχουμε και τρεχάματα.

tropikosss said...

Αγαπητέ Βιολόγε

Χωρίς να ντραπώ να ομόλογήσω..ντοπάρομαι με βαυαρικές hefe-weiss και βέλγικα ale.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι είμαι νέος οδηγός σε αντιβαρυντικό hanebu και wannabe πιλότος σε κοσμοσφαίρα πίστας.

Τί με συμβουλεύετε;Υπάρχει κάτι σε υποκατάστατο;Το ζώδιό μου είναι μπυροχώος με ωροσκόπο μαγιά.Υπάρχει λύση στο πρόβλημα που με απασχολεί;

tropikosss said...

"μπυροχόος" που να πάρει!

Anonymous said...

Καλά το θέμα έχει ξεφύγει τελείως....
Οπότε λες οι παπαρο-κάδες να ντοπάρονταν;

@τροπικέ
συνέχισε με τις μπύρες και μπορεί να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι (αν δεν μετακομίσει το συκώτι σου?!?!πλακίτσα.... πως τα λέω ε;)

@βιολόγε
αγαπημένε μου φίλε, μας έχεις πεθάνει(στα γέλια κυρίως...) με τα 4-5 τελευταία post και γεννάς συνεχώς ερωτήματα(!?!?!), αλλά καλά κάνεις. Εγώ να δω αν θα ανεβάσω τπτ της προκοπής(!?!?!?)

Anonymous said...

Τσέκαρετε κ αυτό....

http://photo.net/photodb/photo?photo_id=7154336

Έτσι για χαλάρωση....χεχεχεχεεχε

BioLogos said...

@τροπικόςς
Moυ πήρε ένα 24ωρο αγαπητέ τροπικέ αλλά βρήκα τη λύση.Για να πετύχετε στο ιερό σας σκοπό, όπως ακριβώς διδαχθήκαμε από τους προγόνους μας από το Σείριο, θα πρέπει να μειώσετε τις χεφε και να ξεκινήσετε αποκλειστικά τις τσέχικες Πίλσνερ.Έτη φωτός μπροστά από τις άλλες.Τυγχάνει να έχουμε τον ίδιο ωροσκόπο και αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα όταν χειρίζομαι το οπλικό σύστημα Αρτεμις και το ηχητικό κανόνι που εν συνεχεία πούλησα στους Γάλλους.Μην ακούς τον Τζώρα είναι φλώρος.

@Φωτς
Ο μουλατσιώτης ήταν σίγουρα ντοπέ αδερφέ.Δεν τον είχες δει στα μπουζούκια που τριγυρνούσε και υπέγραφε αυτόγραφα?Δεν θα τον κεράσαν και κατιτίς για το δρόμο?

Σταμάτα το ξύσιμο και ανέβασε τπτ της προκοπής γιατί θα βάλω το θείο μου, που ξέρει καράτε να σου μιλήσει.

Νάσος said...

Αγαπητέ Βιολόγε,

μετά την παράκληση του αξιοσέβαστου δρος Φλάτζα, έρχομαι κι εγώ να σας στείλω την πρόσκληση:

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο βλογοπαίγνιον, που θα γίνει στην ιστοσελίδα σας, όποτε και εφόσον εσείς επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με μένα στη γνωστή διεύθυνση.


WARNING:

1. Παρακαλείσθε όπως ντοπαρισθείτε ισχυρώς προτού απαντήσετε, λόγω αυξημένης δυσκολίας ερωτήσεων - παγίδων.

2. Εις περίπτωσιν που απαξιώσετε, θα καείτε εις την κόλασιν, ως μη μετανοήσας των αμαρτιών σας. Οι λόγοι εξηγούνται στο βλόγιόν μου.

Μετά τιμής,

κος Νάσος και λοιποί συγγενείς.

Kert said...

h dopa einai 1 kai akouei sto onoma anna goula.
"ta pinw ola
xapia, ouiski kai
coca cola".
eixan den eixan ton ekanan ton kosmaki na pa8ei mass hysteria pali..

BioLogos said...

Δεν ήθελα να συμμετάσχω στο παιχνίδι γιατί το παίζω σοβαρός και ασχολούμαι με υψηλά νοήματα (Χαρδαβέλλας και Σαϊεντολογία), αλλά μιας και είμαι ψιλοπιωμένος και μετά απο 12ωρο στο εργαστήριο, θα κάτσω τώρα και θα γράψω ότι μαλακία μου κατέβει για να γελάσουμε όλοι παρέα το πρωί.Νάσο είμαι πιστεύω αρκούντως (έτσι δεν γράφεται αυτό?) ντοπέ και πτώμα και δεν θα λειτουργήσουν οι ανασταλτικές άμυνες σοβαροφάνειας και δυσκοιλιότητας που με διακρίνουν.

@Κερτ
Άζε ρε τζάκαλε!Τώρα μάθατε την Αννούλα?Αλλά να μου πεις, αν έχεις φίλους σαν τον Φώτη Τζώρα τέτοια παθαίνεις...Άννα Γούλα και τα μυελά στα κανγγκελα!

Powered By Blogger