Tuesday, December 9, 2008

To μέλλον μας σε ασφαλή χέρια




Εσύ είσαι ο εχθρός της Δημοκρατίας. Αν σου έχει απομείνει έστω και ελάχιστη πολιτική τσίπα, πάρε την κουστωδία σου και παραιτήσου.


Διαβάστε:
Aνέστη
Απειρωτά
50ft
Incontinentia
Zaphod
Zalmoxis
Γιώργο Mαργαρίτη

Δείτε:

- Incoming tear gas about to land in the University of Thessaloniki

- Τόπο στα νιάτα...Larissa in color (1η φωτό)

- Murder, Fury (Γιάννενα)




Update: Propagation of Information

- "Στο συγκλονιστικό του ρεπορτάζ, εχθές το απόγευμα, απο την Ομόνοια είδε δίπλα του μια διμοιρία ΜΑΤ, να χτυπά παιδιά 15 ετών, αφού τους είχαν περάσει χειροπέδες και ξέσπασε. Μαζί του πολίτες όλων των ηλικιών που αγανακτισμένοι γιούχαραν τους αστυνομικούς.

Αυτό το ρεπορτάζ δεν το είδαμε ούτε το ακούσαμε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Το ηχητικό το ανέβασα αρχικά στο thoughts. "

- Όπου στο thoughts : "Πρίν απο λίγο το tumblr με ειδοποίησε οτι έγινε παραβιάση πνευματικών δικαιωμάτων και αφαιρούν το ποστ. Ο μόνος που είχε δικαίωμα να το καταγγείλει είναι ο alpha radio."

Παραπομπή στο πρόχειρο τετράδιο.

Monday, December 8, 2008

Μην ξεχάσετε τί έγινε το Δεκέμβρη του 08



Μερικές σκόρπιες σκέψεις όσο βλέπω το χριστουγεννιάτικο δέντρο να καίγεται μπροστά από τη "Βολή" των Ελλήνων. Ίσως να καεί και η Βουλή απόψε όσο η ΝΕΤ θα έχει ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό και την Ανόρθωση.

Έχουμε πόλεμο εδώ και καιρό αυτό δεν είναι κάτι νέο. Αλλά για άλλη μια φορά το πλάνο είναι το ίδιο και θα λειτουργήσει όπως πάντα.

Η αστυνομία δεν θα αντιδράσει, οι προβοκάτορες-ασφαλίτες/μπάχαλοι/ψυχασθενείς θα κάψουν και θα κάνουν πλιάτσικο και στο τελείωμα θα αναλάβουν τα ΜΜΕ.
Θα τρομοκρατήσουν τους "νοικοκυραίους" με εικόνες από σπασμένες τζαμαρίες και καμμένα κτίρια, θα τους πείσουν ότι το Κράτος τα κάνει όλα αυτά για το καλό τους και ότι χωρίς αυτό είναι απροστάτευτοι, αμήχανοι. Στο περιθώριο κάποιοι ρομαντικοί ιδεολόγοι δεν θα προλαβαίνουν τις εξελίξεις και οι χιλιάδες που κατέβηκαν με δάκρυα στα μάτια για το χαμό του παιδιού και με οργή για την κατάντια μας δεν θα αναφερθούν από κανέναν σαν να μην υπήρξαν.

Όλα αυτά θα λήξουν εν μέσω αναλύσεων από "ειδικούς"/βαλτούς/παπαγαλάκια και σε λίγο καιρό θα ξαναβρούν όλα τον ρυθμό τους. Κάποιοι που διαδηλώνουν θα ξαναβάλουν τα κοστούμια τους, τα όργανα θα ξαναβγούν έξω να δείρουν μετανάστες και οι δημοσιογράφοι θα επανέλθουν στα νούμερά της AGB και στην αγοραπωλησία μιζέριας. Η "εξέγερση" θα αναβληθεί για την επόμενη φορά αλλά τουλάχιστον θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Όλοι θα έχουν παίξει τον ρόλο τους σαν καλοκουρδισμένα στρατιωτάκια.

Το όνομα του παιδιού θα ξεχαστεί όπως του μικρού Άλεξ, του Τσαλικίδη, των Πακιστανών, των πυρόπληκτων και πάει λέγοντας. Και μετά στα καφενεία, τα γραφεία τα σχολεία θα συζητάμε και θα συζητάμε δίχως τέλος γιατί τίποτα δεν αλλάζει στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Γιατί οι φωνές όλων εμάς που φωνάζουμε οργισμένα καλύπτονται πάντα από τη βουή του όχλου.Γιατί είμαστε μαριονέτες.

Μην ξεχάσετε τί έγινε το Δεκέμβρη του 08.

Συντονιστείτε εδώ.

Sunday, December 7, 2008

Σε εσένα μιλάω - Ξύπνα!



Mια και μόνο μία σκέψη για τη δολοφονία.

Δεν έχει σημασία που ήταν ένα νέο παιδί, δεν έχει σημασία που το αίμα του έβραζε, δεν έχει σημασία που βρέθηκε στο λάθος μέρος απέναντι στους λάθος ανθρώπους, δεν έχει σημασία αν το όργανο σημάδευε κεφάλι, έδαφος ή πόδια.

Σημασία έχει το ότι όλοι εμείς τραβήξαμε τη σκανδάλη.

Ευθύνες, φιλότιμο, ωχαδερφισμός, αναλγησία, σταρχιδισμός, εγωισμός, μιζέρια, κακομοιριά, επαναστάτες του καναπέ, επαναστάτες δίχως αιτία και πάει λέγοντας.

Το αίμα άλλου ένα συν-κρατούμενου είναι στα χέρια μας.

Powered By Blogger