Wednesday, March 4, 2009

Μετά τη Φραπελιά και το δηλητήριο του σκορπιού έρχονται τα καλύτερα!



Επειδή δεν θέλω να κουράζω με τεράστια κείμενα και πολύ ανάλυση θέλω μόνο να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι, το οποίο (όχι τυχαία!) θα απασχολήσει την επικαιρότητα (dramatic effect).

Ας κάνω όμως μια αναδρομή για να φτάσω στο δια ταύτα.Καθώς γύρισα κουρασμένος από το εργαστήριο και κάθισα στο θρόνο μου, έκανα την ίδια κίνηση που κάνω εδώ και μήνες με το που επιστρέφω σπίτι, δηλαδή να δω την τηλεοπτική Ελληνοφρένεια της προηγούμενης μέρας.
Καθώς ενημερωνόμουν για όσα σοβαρά θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο της ελληνικής επικαιρότητας (Σάκης,Ψωμιάδης-Ζορρό κτλ κτλ), όλα άλλαξαν μόλις άκουσα την παρακάτω είδηση.
Μια κυρία λοιπόν, γύρω στα 50,με όχι τόσο έξυπνο βλέμμα και φτωχά ελληνικά, δήλωσε δημόσια σε πασίγνωστη εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου (sic),ότι ο Θεός την έστειλε στη Γη με αποστολή να βοηθήσει όλους εμάς τους αμαρτωλούς.Εκτός από το να βοηθάει λοιπόν όλους εμάς με το να μοιράζεται τις τόσο πολύτιμες απόψεις της για τα πάντα (που σίγουρα ενδιαφέρουν όλους μας) ανακοίνωσε το εξής...Μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο.Ναι,καλά το διαβάσατε.Και το όνομα αυτής...Έφη Θώδη.



Απορίες επιστημονικού περιεχομένου:

- Σε ποιό στάδιο κλινικών μελετών βρίσκεται το φάρμακο Έφη Θώδη;
- Ποιός είναι ο τρόπος δράσης της θεραπείας και σε τί δόσεις χορηγείται;
- Σαν placebo στο control group τραγούδησε τα κάλαντα;
- Ποιές μορφές καρκίνου θεραπεύει και ποιά είναι τα κυτταρολογικά δεδομένα μετά τη δράση της;
- Θεραπεύει και τους καρκίνους εξ αποστάσεως, υπό τη μορφή οπτικού δίσκου (βάλε το 3 να παίζει),ως καλεσμένη σε εκπομπές,τηλεπαράθυρα ειδήσεων και σε κινητοποιήσεις αγροτών σε μπλόκα;
- Όλα αυτά της τα είπε ο Θεός, όταν της εμφανίστηκε σε όραμα;
- Μπορεί να θεραπεύσει και τη βλακεία;
- Mπορεί επίσης να δώσει λύση στην οικονομική κρίση που οδηγεί στη χρεωκοπία του κράτους, παρόλο που κάποιοι κάνουν την πάπια;



Σημεία προς προβληματισμό (πάλι και πάλι χτυπώντας το κεφάλι στη γωνία του τοίχου):
Αν έβγαινε κάποιος στο δρόμο και έλεγε τα ίδια περί οραμάτων, ότι θεραπεύει τους καρκίνους και ότι τραγουδώντας τα κάλαντα σταματούνε οι ταραχές, απαντήστε μου στο εξής.Δεν θα ερχόταν απευθείας νοσηλευτές από το κοντινότερο ψυχιατρείο να τον/την μπάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο ψυχιατρείο της γειτονιάς;
Εντάξει την Ιεραπόστολη Έφη Θώδη θα μου πείτε ότι, την καλούνε επίτηδες να λέει 5-6 από τα δικά της, να γελάμε εμείς περιχαρείς για το ότι είμαστε πιο έξυπνοι από αυτήν και να κάνει και κανένα νούμερο η συνομωταξία του Παπαδάκη,Αυτιά,Δρούζα κτλ...αλλά...δεν νοιώθετε λίγο μαλάκες;Παρακαλώ απαντήστε μου το έχω απορία είτε βλέπετε είτε όχι τέτοιες εκπομπές ακόμη κι αν αγνοείτε την ύπαρξη της ογκοκατασταλτικής Έφης.Θα στεναχωρηθείτε/θυμώσετε/κόψετε τις φλέβες αν σας πουν ότι τέτοιοι και ακόμα χειρότεροι (Χαρδαβέλλας,Λιακόπουλος,Ψωμιάδης εντ δε ρέστ)έχουν δημόσιο λόγο,ακόλουθους,φαν κλαμπ και ακόμα χειρότερο μιμητές;

Πολλές απορίες σήμερα.Σας δίνω Ηausaufgaben για να συνεχίσω την ζωή του ερημίτη.Μην ενοχλείτε παρακαλώ.

ΥΓ.Δεν είναι λίγο (λέω λίγο) περίεργο ότι οι άπειροι θεραπευτές δια πάσαν νόσον ανά τους αιώνες επικαλούνται συνεχώς ότι ο Θεός τους έδωσε αυτές τις δυνάμεις;Εμένα με ανησυχεί η θετική συσχέτιση μεταξύ θρήσκων και βλακείας δίχως σύνορα.Ψάξτε το λιγάκι.


33 comments:

πετρούλα said...

αυτό είναι! η επιστημονική σκοπιά σε κάτι μη επιστημονικό! άρθρο εφάμιλλο με εκείνο για την παρθενογέννεση: τα συγχαρητήρια μου!

Marvin said...

επιπροσθετως, να αναρωτηθω και για την ημι-ζωη του φαρμακου Εφη. Γιατι αμα το παιρνεις και πολυ συχνα μπορει να προκαλεσει νευρικο κλονισμο (παρακαλω να συμπεριληφθει στις παρενεργειες), ο,τι χρειαζεται ο καρκινοπαθης δηλαδη...

Aggelos Spyrou said...

Από την αρχή φαινόταν ότι είναι ταμένη...

...για τα πανηγύρια!

Κλείτωρ said...

κι άλλη αθανασία του αιγάλεω; Ο εφραίμ το ξέρει να της φτιάξει μοναστήρι για πάρτη της να βγάλει και αυτός κανα φράγκο;

BioLogos said...

@Πέτρα
Λατρεμένη Πετρούλα το μπλογκ είναι μερικές φορές και ο εγκεφαλικός μου σκουπιδοτενεκές για λόγους χαλάρωσης αν και για το ποστ περι Παναγίας και παρθενογένεσης ήταν απλά χριστουγεννιάτικο.

@Μάρβιν
Η Έφη (μπορώ να σου μιλάω με το μικρό σου μικρή βλαχοπούλα ε?) είναι θεσμός αθάνατος.Δεν έχει ημιζωή.

@Άγγελος Σπύρου
Χμμμ...Τα ηπειρώτικα πανυγήρια έτσι όπως τα ξέρω είναι έτη φωτός μπροστά από Θώδη.Μακρυά από εμάς.

@Κλείτωρ
Μην βάζεις ιδέες στα λάθος μυαλά...Σε λίγο θα σου στέλνουν μεηλζ για business plans κοκ...Είσαι σίγουρος για εναλλακτική καριέρα?

Αόρατη Μελάνη said...

Εγώ θέλω να μοιραστώ τον πόνο μου.

Έχω μια καλή φίλη (καλή όμως, όχι νά 'χαμε να λέγαμε, χρόνια μαζί, συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές, σημαντικές κουβέντες) που τώρα τελευταία όποτε έρχεται σπίτι μου ανοίγει τον κομπιούτορα (δεν έχει δικό της) και βάζει να δει την ιστοσελίδα του Λιακό.

Αυτό που με σοκάρει δεν είναι τόσο ότι υπάρχει ο Λιακό - αυτό το ήξερα - όσο ότι ένας άνθρωπος ευφυής (;), με πτυχίο θετικών επιστημών, με πέντε δράμια μυαλό (ίσως τελικά να είναι μόνο πέντε;-) κάθεται και βλέπει αυτό το πράγμα.

Το επιχείρημα: "τολμάει να λέει πράγματα που δεν τολμούν να πουν οι άλλοι".

Γεγονός. Όπως η έλευση των Νεφελίμ και η αλήθεια για τους εξωγήινους αρχαιοελληνικούς θεούς.

ο δείμος του πολίτη said...

Και μη χειρότερα. Το είδα κι εγώ και λύθηκα να γελάω. Το καλό είναι ότι ο κόσμος δεν τα πιστεύει αυτά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση βγάζει μία γελοιότητα που δείχνει πασιφανώς την κατάντια της ακατανόμαστης παρουσιάστριας.

Sophia said...

Χμ... τελικά, τείνω να πιστεύω πως είναι και πολύ καταπληκτική ιδέα να ποινικοποιηθεί η βλακεία!!! Και θα γλυτώσουμε, και θα χεστούμε στο χρήμα!!!
;-P

BioLogos said...

@Αόρατη μελάνη
Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο και δεν λέει τίποτα αν ο άλλος έχει πτυχίο,μαστερ,διδακτορικό,ποστ-ντοκ κοκ.
Ίσως μας αρέσει το περίεργο, το εξωπραγματικό, το μη λογικό και δεν είναι κατακριτέο.Αλλά από κάποιο σημείο κι έπειτα που δεν λειτουργεί η λογική και χρησιμοποιούνται δικαιολογίες τύπου "λέει αυτά που οι άλλοι δεν τολμούν κτλ" είναι απλά αστείο.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Ίσως θέλει να πιαστεί από κάπου με το οποίο η πλειοψηφία δεν συμφωνεί απλά για να δείξει τη διαφορετικότητα των ιδεών και απόψεών της, δυστυχώς προς τη λάθος κατεύθυνση.

BioLogos said...

@Δείμος
Ε ναι...κι εγώ λύθηκα στο γέλιο με τα οράματα και αυτά που έλεγε αλλά το γεγονός ότι η σοβαροφανής Δρούζα στήνει εκπομπές γύρω από τέτοια άτομα απαιτεί μια απάντηση...καφάσια ντομάτες να φεύγουν από παντού.

@Σοφία
I will work on it ASAP!Φοβερή ιδέα.

Fri said...

Η Θώδη και τα λεγόμενά της έδωσαν τροφή στην εκπομπή της κας. Δρούζα, και στη συνέχεια σε δεκάδες άλλες εκπομπές για πολλές μέρες τώρα στο Star και σε άλλα κανάλια.
Καλά η Θώδη το έχει χάσει, νομίζω πως και η γιαγιά μου η αγράμματη και η ευκλόπιστη μπορεί να το καταλάβει! Ο λόγος μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει, ίσως και λύπηση...
Τι να πούμε όμως για όλους αυτούς που (αυτο-)αποκαλούνται δημοσιογράφοι ή ρεπόρτες? Αυτοί δεν είναι που κάνουν τον κόσμο να τρέχει για να βρει σκορπιούς και να σκίζει τα στρώματα στη μέση της νύχτας?
Οπότε να πινοικοποιήσουμε τη βλακεία ή να κλείσουμε καλύτερα την tv να ηρεμήσει το κεφάλι μας?

BioLogos said...

@Fri
Δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι,ούτε οι εκπομπές,ούτε η ποιοτική κατρακύλα,ούτε ο Ψωμιάδης που είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος κάποιων χιλιάδων.

Μπορώ να σκεφτώ 2 σενάρια:
1.Τους έχουμε αναδείξει στα πλαίσια ενός στρατηγικού μηχανισμού άλωσης των ΜΜΕ και του πολιτικού κόσμου με τη χρήση ηλιθίων.
Το καλό:Πέφτει πολύ γέλιο και νοιώθουμε πιο χαρούμενοι που είμαστε εξυπνότεροι από αυτούς σε τέτοιες θέσεις και με τόση προβολή (άρα είμαστε ικανοί για περισσότερα).
Το κακό:Πέφτει πολύ κλάμα και νοιώθουμε πολύ ηλίθιοι που ενώ είμαστε εξυπνότεροι από αυτούς σε τέτοιες θέσεις και με τόση προβολή, παραμένουμε πληβείοι,κοπάδι.

2.Είμαστε ίδιοι με αυτούς και βλέποντάς τους ταυτιζόμαστε.Μας εμπνέουν τα σωστά τους λόγια και συχνά τους αποκαλούμε πολύ σωστούς πολιτικούς/δημοσιογράφους, που τα λένε έξω από τα δόντια και είναι έτοιμοι να συγκρουστούνε με το κατεστημένο.

Αν ισχύει το δεύτερο σενάριο,τότε ετοιμάστε βαλίτσες για μετανάστευση στο Svalbard.

BioLogos said...

@αορατη μελάνη

Τώρα πήρα χαμπάρι τα σχόλια που αφορούν την έκθεση "Bodies".Το επεξεργάζομαι.

pølsemannen said...

Έλεος δλδ...

Δέστε και αυτό

Anonymous said...

Από το βλογ σου ενημερώθηκα για το γεγονός και έμεινα για ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά επειδή αυτές οι βλακείες πέφτουν ΚΑΙ στα αυτιά καρκινοπαθών, οι οποίοι σίγουρα νιώθουν ότι ο κόσμος τους κοροϊδεύει! Αν είναι δυνατόν!

BioLogos said...

@polse
Ελέγχθηκε...τί να πω.Αυτά τα άτομα είναι ΜΟΝΟ επικίνδυνα κι όχι αστεία.

@Κατερίνα
Πριν από 2 χρόνια σχεδόν,όλη η "κοινότητα" των blogs είχε κινητοποιηθεί ενάντια στο χρηματισμό γιατρών με αφορμή την περίπτωση της Αμαλίας.Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως,που σε κάποιον τρελό δίνεται δημόσιο βήμα για να περιπαίζει ανθρώπους που μπορεί να εχουν χάσει κάθε ελπίδα, θα έπρεπε να είμαστε σκληροί και δριμείς στην κριτική μας.Είναι αστείο όταν κάποιος λέει ότι "επικοινωνεί" με το Θεό,έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις κτλ αλλά όταν αναφέρεται ο καρκίνος νομίζω ότι η πλάκα κόβεται.
Αλλά πλεον έχει χαθεί το μέτρο...εντελώς.Έχουμε χάσει τις αντιστάσεις μας και παρατηρούμε απαθείς το τσίρκο που στήνεται μπροστά μας.

zalmoxis said...

Εφηθωδισμός: Το ανώτατο στάδιο της τηλεβλάκωσης!

Υ.Γ.: Όταν έλθουν οι σύντροφοι με τα κοσμοσκάφη τους τον Δεκέμβριο 2012 να εποικίσουμε άλλες τσουζάμεν τον πλανήτη, θα χαρίσουμε γι αντάλλαγμα στους θνητούς τα φάρμακα που τους λείπουν! Τσάμπα! Νο μάνυ!

Zaphod said...

Η υποψία μου είναι πως όλες οι προφήτισες-αγίες κτλ κτλ παλαιότερων χρόνων τα μυαλά της Θώδη είχανε (και βγάλε), απλά δεν υπήρχε τοτενες η τηλεόραση (και το +βίδεο+) για να δούμε την διαχρονικότητα της μαλακίας - με το συμπάθειο!

Stefanos said...

Όταν θα ρθουμε στα πράγματα θα τους εκτελέσουμε όλους αυτούς σε μια σεμνή πανηγυρική τελετή στο κέντρο της Αθήνας.
Σκέφτομαι δημόσιο λιθοβολισμό, αλλά μάλλον τείνω προς τον τουφεκισμό για πιο γρήγορα..

Anonymous said...

Σκεφτείτε όμως όλους αυτούς που έχουν ανακηρυχθεί άγιοι από την Εκκλησία ανα τους αιώνες.
Τέτοια θα λέγανε και όταν περνούσαν μερικές δεκαετίες ανακηρρύσονταν Θεοί ή άγιοι.
Αν δεν υπήρχε τηλεόραση και τα έλεγε αυτά στο δρόμο θα την έλεγε η Εκκλησία σε καμιά 100 χρόνια οσία, μάρτυρα ή αγία.

Vagelford said...

Αόρατη Μελάνη, πραγματικά αυτό που περιέγραψες είναι σαν να είναι βγαλμένο από τους εφιάλτες μου. Προχθές έδειχνα σε έναν καθηγητή από τον τομέα αυτό το βίντεο την ώρα που το ετοίμαζα και μου είπε, «τι ασχολείσαι; Αφού η βλακεία είναι ανίκητη και άπειρη...» Όταν όμως σκέφτομαι κάτι τέτοια σενάρια ή βλέπω κάτι σαν και αυτό (από forum τμήματος φυσικής), τότε δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια.

Και επειδή το θέμα είναι για θεραπεία καρκίνου, Βιολόγε, τα έχεις δει αυτά (και αυτό φυσικά);

BioLogos said...

@Zalmoxis
Θα διαφωνήσω φίλε μου.Το ανώτατο στάδιο βλακείας είναι ο Αυτιάς...Στη 2η θέση ο πάνσοφος Αντώναρος.

@Εστάριαν
Όταν θα έρθουμε στην εξουσία μετά την επανάσταση θα τους εξορίσουμε στο νησί του ΛΟΣΤ.

@Ζέηφοντ + Πάρης
Κοινός προβληματισμός που όποιος έχει λίγο λογική μέσα του, σίγουρα τον έχει απασχολήσει.Είναι αστείο το πώς ανακυρήσσεται κάποιος άγιος, ποιά είναι τα κριτήρια (πολιτικά π.χ στο μεσαίωνα κοκ) και πώς φτάσαμε στο σημείο να ακούμε για ικανότητες "αγίων",που αγγίζουν την παράνοια αλλά που τις δεχόμαστε ως φυσιολογικές.
Αν βγω αύριο στο δρόμο και πω ότι μπορώ να επαναφέρω κάποιον νεκρό στη ζωή θα με κλείσουν στο ψυχιατρείο ή θα αποκτήσω φοροαπαλλαγή ως ιδρυτής νέας θρησκείας/αίρεσης/μπούγιου κοκ?

Είναι επίσης εκνευριστικό και ότι αφορά τις "υπερδυνάμεις",τα "οράματα" και την απαράμιλλη σοφία των αγίων του Αγίου Όρους και συναφών ΕΠΕ.Πρέπει να ανεβάσω κάποια στιγμή λίγο Παϊσιο για την Εξέλιξη.

BioLogos said...

@Βάγκελφορδ

Θα σου πω κάτι και σου υπόσχομαι είναι αλήθεια.
Έχω έναν φίλο, που ξέρει έναν τύπο στη Νέα Ζηλανδία, που άκουσε από κάποιον άλλο,ότι ο πασίγνωστος καθηγητής Timothy Retard,βρήκε στο Μεξικό αρχαία επιγραφή που έγραφε:

Los Karatodoros + Los AlberdoS=L.F.E

Στο παληκάρι από το φόρουμ του Φυσικού,απορώ που δεν του απάντησε κάποιος να κόψει τον πρωινόν αυνανισμόν και την ανάγνωση Λιακόπουλου.Μου θύμισε συμφοιτητή μου, ο οποίος μπορεί να περνούσε με την 5η ένα μαθηματάκι με 4,95 αλλά ήξερε απ'έξω όλα τα βιβλία περί κούφιας Γης,Βριλ,Γκριλ,Μπριλ κοκ.

Κρατάω από τον κο Παππά μια φοβερή ατάκα της ασχετοσύνης του.
"Η οξείδωση είναι κακή"...

Χώρις την οξειδοαναγωγή στο μεταβολικό δίκτυο κάθε κυττάρου (παραγωγή ενέργειας,σχηματισμός πρόδρομων ενώσεων του μεταβολισμού,σύνθεση λιπιδίων,DNA,RNA κοκ), δεν θα νοούταν ζωή.
Επίσης όταν άκουσα τις κοτσάνες περί μαγνητισμένου νερού...ΔΕΝ κινείται το νερό μέσα και έξω από τα κύτταρα λόγω του μαγνητισμού.Ήμαρτον!Τί να πρωτοπω?Το παπιμι το είχα πετύχει σε σένα και μου θύμισε το "μηχάνημα των κεραυνών",που θεράπευε τον καρκίνο...πανεπιστήμιο ιωαννίνων,περσινό σκάνδαλο αν θυμάμαι καλά.

Anonymous said...

«Είναι αστείο το πώς ανακυρήσσεται κάποιος άγιος, ποιά είναι τα κριτήρια (πολιτικά π.χ στο μεσαίωνα κοκ) και πώς φτάσαμε στο σημείο να ακούμε για ικανότητες "αγίων",που αγγίζουν την παράνοια αλλά που τις δεχόμαστε ως φυσιολογικές.»

Από ότι έχω κατάλαβει τα ψυχιατρικά προβλήματα εξηγούνται ως σαλεμάρα κατά Χριστό!
Παράδειγμα αυτό με κάποια Ταρσώ http://www.androsinfo.gr/info.php?cid=31
και αυτό με τον τρελο-Γιάννη http://www.orthodoxia.gr/webshop/product.cfm?prod_id=45
Το πρώτο λινκ το έδωσε ο Λασκαράτος στου Ροϊδη.

Vagelford said...

Καλά, αυτό με την οξείδωση είναι κορυφαίο (και εδώ θυμάμαι τον Λιακόπουλο με το τελευταίο ηλεκτρόνιο και τον πολέμαρχο του θεού), αλλά το υπέρμετρο, το ανυπέρβλητο, το τρισμέγιστο, το super duper wow είναι το άλλο, αυτό με το βαρύ και το ελαφρύ νερό... Δεν κατάλαβες όμως την τρισμεγιστότητα της υπόθεσης. Δεν είναι ότι το μαγνητικό πεδίο βοηθά το νερό να κινείται μέσα έξω από τις κυτταρικές μεμβράνες, αλλά το μαγνητικό πεδίο μετατρέπει το βαρύ νερό (D2O) που στουμπώνει τα κύτταρα σε ελαφρύ (H2O)... και έτσι ξεστουμπώνουν τα κύτταρα.

BioLogos said...

@Πάρη

Ανοίγοντας το πρωτο λινκιον ψιλο-σκιάχτηκα για να είμαι ειλικρινής με τη βάβω.Δυστυχώς συγκαταλέγομαι στους ρηχούς κτλ που αντιλαμβάνονται τη θρησκεία και τα θεία με αστείο τρόπο,οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι περαιτέρω.
Ερώτηση:Όσο πιο τρελός είναι κάποιος,κερδίζει πιο πολλά ΧP (experience points-παλιές εποχές ντη εν ντη) αγιοσύνης?

@Συνεπιστήμονα Β.
Aααααα...σε δευτεριωμένο νερό αναφέρεται????
Με έκαψες νυχτιάτικα!
Παρενθετικά...μιας και έχω φρέσκο τον Dr. Manhattan.Όλα αυτά που λέει ο λιακόπουλος (τελευταίο e-)και οι ομόπιστοί του μπορούν να χαρακτηριστούν ως το τέτοιο του Dr.Manhattan,που είναι μπλε και το τρως στη μάπα κατά τη διάρκεια όλης της ταινίας.

+cυγχώρηcον+

BioLogos said...

Food for thought.

Δεν μπορεί κάποιος ιατρικός σύλλογος ή σύλλογος καρκινοπαθών ή συγγενών να αναλάβει τη μύνηση της Θώδη, που τους αντιμετωπίζει με τέτοιο κοροϊδευτικό τρόπο,εξευτελίζοντας και απαξιώνοντας την κατάσταση υγείας όσων νοσούν?

Anonymous said...

Μετανοείτε!
Ο καιρός γαρ εγγύς!
'Ηγγικεν γαρ η ώρα της σωτηρίας (δια τους ευσεβείς) τε και της τιμωρίας (ισπανιστί Castillo [δια τους δυσεβείς])!

Lalù said...

Εμείς γελάμε. Έλα όμως που από αυτούς που την παρακολουθούν, πολλοί δε γελάνε καθόλου και ακούνε όλο προσήλωση...

Stefanos said...

Διάβασα και εγώ για τη γιαγιά αυτή..
Της είχαν κάνει και λοβοτομή ή μου φάνηκε;..
νταξ δε μπορώ να σχολιάσω δημόσια.. πραγματικά..

Stefanos said...

Ααααα, κάπου λέει ο συγγραφέας της βιογραφίας ότι η γιαγιά του είπε
-Εμένα μου φέρνει φαϊ ο αξιωματικός (ερμηνεύοντάς το ως "ο άγγελος") κλπ..
Λοιπόν μάλλον ο χριστεπώνυμος συγγραφεύς δε θυμάται ότι τα κατσάβραχα δίπλα απο κει που είχε η γιαγιά την καλύβα, είναι και κοντά στην 350 της αεροπορίας.Οπότε δεν αποκλείεται να της πήγαινε κανας αξιωματικός ή κανας φαντάρος τίποτα να φάει.. :D

Stefanos said...

Έγραψα ποστάκι εξελικτικό. Σε χρειάζομαι για peer review μήπως έχω γράψει καμιά μεγάλη παπάτζα :D

BioLogos said...

Πάνε δες τί σου γράφω στα σχόλια...

Powered By Blogger