Sunday, May 10, 2009

Ο μπιντές δεν είναι για τα πόιδια



UPDATE
O τίτλος δεν είναι τυχαία, λάθος διατυπωμένος!

Είμαστε εδώ με τζιμαργκαρί (α.κ.α μαργαρίτης) και αφού έχουμε καταναλώσει σεβαστή ποσότητα αλκοολούχων ποτών, καταλήξαμε στο ότι :

Ο (ή το) μπιντές (ή μπιντέ-bideuaeu) δεν είναι για τον καθαρισμό των πατουσών μετά από μία μέρα ορθοστασία και περπάτημα, ορειβασία κτλ.

16 comments:

BioLogos said...

Όσες δεσποινίδες θέλουν να συζητ'ησουν την υπερβατικότητα του μπιντέ με 2 πολύ γνωστούς μπλόγκερζ των Ιωαννίνω, μπορούν να μας βρουν στο πορτραίτο, 13, φοίλιστρον κτλ.


υγ...όπως με ενημερώνει και ο μαργαρίτης από το κοντρόλ, η ΜΑΣΑ είναι επίσης σημείο ανταμώματος!

Γιώργος Μαργαρίτης said...

Φίλε και συμπότη Βιολόγο,
σου αφιερώνω τον ύμνο εις τον ανδρικό νοητικό αυνανισμό του Πλιάτσικα (ο οποίος με έχει απειλήσει και με μήνυση):

Οπου κοιταζω βρεχειεφτα πληγες και πεντε δρομοι
του Κάιν φορεσα τα ρουχα
μα ονειρευομαι ακομη

Δυο τουφεκιες μαργαριταριαθα βρουν το πιο αθωο βλεμμανα του φορεσουνε πετραδιανα του στολισουνε το αιμα

BioLogos said...

Φίλε Μαργαρί, ο Πλιάτσικας ως γνωστόν , είναι Βρίλ (όχι με ήττα) και με τους σιχαμερούς στίχους του προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά τ΄Απρίλη του 83 για να δημιουργήσει τη στρατιά λοβοτομημένων της συγχορδίας φα-σολ-λα, ώστε να καταλάβει τον γαλαξία.

Φυσικά εμείς ως επιστήμονες άνθρωποι, με μόνο όπλο μας τα τζίν τόνικ αντιστεκόμαστε και θα μας βρει μπροστά του κόντρα στα νεφελίμ ,χερουβείμ, τεριρέμ και τα σιχαμερά εκτρωματικά τραγούδια για έφηβες (και ψιλομαλάκες 30αρηδες)!

Θα σου αναλύσω το σχέδιο μάχης σε λίγο.

Kert said...

Ο μπιντές, γνωστός και ως κωλοπλένι, είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τον τροχό.Οι ευνούχοι φιλοπλιάτσικοί δεν έχουν δικαίωμα να εμπεριέχονται σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Τα σέβη μου

Zaphod said...

Oχι αλλο Πλιατσικα, Παριο και Αλεξίου!!

:ΡΡ

Unknown said...

Επαυξάνω φίλε kert ότι ο μπιντές είναι το απαύγασμα των εφευρέσεων του ανθρώπινου είδους!

Σου επιτρέπει να πλένεις κώλο σου χωρίς να βγαλεις παντελόνι, παπούτσι και κάλτσα. Προσοχή στο σήκωμα από τον μπιντέ, όπου ύπουλες σταγόνες νερού μπορεί να στάξουν στον καβάλο του κατεβασμένου σου παντελόνιου...

Υ.Γ. προς όλους: Αφίσα σε καφενείο-στέκι φίλτατου Δρος στο Ν. Ηράκλειο δίνει εύγλωττα το στίγμα και της δικής σας σταυροφορίας: "Όχι άλλο Πλιάτσικα".

Unknown said...

Zaphod φαίνεται ότι η διαπίστωσή σου με πρόλαβε κατά 3 μόλις λεπτά ;)

BioLogos said...

Χθές το βράδυ που ενώσαμε τις σατανικές μας δυνάμεις με τον πιο γνωστό βλόγγερ μετά τον David Santos, μας απασχόλησε εντόνως η ελληνική πρακτική χρήσεως του μπιντέ!Στην παρούσα φάση μόνο με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα μπορώ να ασχοληθώ, ακριβώς στο πνεύμα που περιγράφει ο κος Κερτ.

Ζάφωνδα
χαχαχα...ασε τον κοσμάκη να βγάλει το μεροκάματο βρε κακέ.

Χρήστο
Απαύγασμα...ξέρεις ότι πάντα με μάγευες με τα ελληνικά σου.Τόση μόρφωση και πανεπιστημοσύνη.Όσο για το στέκι το Δρα ελπίζω κάποια στιγμή να με ευλογήσει τόσο το μούσι του Ποσειδώνα, που να το επισκεφτώ.

Ο γάτος μου από ότι είδα πηγαίνει στον μπιντέ για να πιεί νερό...να άλλη μια χρήση.Χρήστο χρήσιμα αυτά που γράφεις και είμαι σίγουρος ότι η ανθρωπότητα του μέλλοντος θα σε ευγνωμονεί για τη γνώση που μοιράζεσαι μαζί της.

πετρούλα said...

η δική μου ονομασία στο μπιντέ ειναι "δροσοκώλι", με εναλλακτική ονομασία "κρυοκώλι"....εκτός αν το νερό ειναι ζεστό οπότε είναι "θερμοκώλι"

Stefanos said...

Παλιά εφεύρεση. Έχω ενημερωθεί περί υπάρξεως τουαλετώνε που έχουν ενσωματωμένα κάτι καβλιτζέκια που στον πλένουν αμέσως μετά τη χμμ.. πράξη..

Χρόνια μπροστά είμαι ο π...

Anonymous said...

Να μην ξεχναμε ομως οτι για οσους δε πλενουν τα ποιδια τους λειτουργει πολυ ανετα σαν βιβλιοθηκη περιοδικώνε κ σταυρολέξιων....Πολυ διαβασμα....

Lucha Libre said...

θέλω να πιστεύω πως ένας επιστήμων του διαμετρήματός σας κατέληξε σ΄αυτό το συμπέρασμα μόνο μετά από ενδελεχή πειραματιζμόν μετά του μπιντέος.

Stefanos said...

έχεις πήξει στο τσίπουρο έτσι δεν είναι;;; :D
ξυπνα ρεεεεεεεεεεε

deppy said...

Αχ, καλέ μου τα πίνεις καιτα χώνεις από δω μέσα, αν είσαι αυτο που ήξερα, ότι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω..δεν σ'άρεσε η Βάρκιζα, και η παρέα, βλέπω βρήκες τα καλύτερα τώρα..πάντα θαμαι δίπλα σου αν θες, ΦΙΛΑΚΙΑ

BioLogos said...

Aγαπητέ Ντέπυ κάλεσες λάθος νούμερο.

zisis said...

Ας πούμε και μερικές σοβαρές κουβέντες.

Πιθανόν ο μεγάλος αριθμός των μικροβίων στις δημόσιες τουαλέτες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αλλά και στις ιδιωτικές τουαλέτες, να οφείλεται και στο υπόλειμμα των κοπράνων πάνω στα κομμάτια του χρησιμοποιημένου χαρτιού, που στεγνώνει και τελικά εξαερώνεται, με αποτέλεσμα να πλημυρίζει η τουαλέτα κα τελικά όλο το σπίτι απ ποικίλα μικρόβια. Στα σπίτια κεντρική αιτία διασποράς επικινδύνων μικροβίων είναι πάλι η χρήση του χαρτιού. Τα υπολείμματα των κοπράνων στο σώμα μετά το σκούπισμα, γρήγορα στεγνώνουν , εξαερώνονται και κατακλύζουν τα ουρογεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών, που είναι ιδιαίτερα ευάλωτα, (γι αυτό και είναι τόσο συχνές οι γυναικείες ουρολοιμώξεις, αλλά και όλα τα αντικείμενα του σπιτιού Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από υγιεινή άποψη, μια επιστημονικά τεκμηριωμένη σχετική έρευνα.
Αυτή η έρευνα τώρα είναι δυνατή χάρη στην εμφάνιση στην αγορά της νέας γενιάς μπιντέ , με ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ πίδακα νερού και 100% αποτελεσματικότητα, που καθιστά δυνατή τη μη χρήση χαρτιού τουαλέτας. Το αποτέλεσμα της έρυνας αυτής μπορεί ακόμα να επηρεάσει και τη δυνατότητα της αντιμετώπισης και των τόσο επικίνδυνων ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. zikonto@hotmail.com.

Powered By Blogger