Sunday, October 25, 2009

Γράμμα στον ξάδερφο


H γυναίκα του μέλλοντος (η κοκκινομάλα είναι έξτρα)


Aγαπητέ ξάδερφε,

Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.
Σήμερα διάβαζα ότι κάτι κακομοίρηδες κάτοικοι νήσων του Ινδικού θα πρέπει να αναζητήσουν άσυλο σε άλλες χώρες σε μερικά χρονάκια λόγω της αύξησης της στάθμης της θάλασσας. Ήδη ακούγεται ότι αγοράζουν σωσίβια, βάρκες και άπειρα γκαζέλ φρη ράϊντερ για όταν φτάσει εκείνη η μέρα. Στις ΗΠΑ έχουν ήδη πεθάνει 1.000 από τον ιό Η1Ν1 (~35.000/χρόνο πεθαίνουν από την κοινή γρίπη στις ΗΠΑ οπότε έχει ψωμί ακόμα) και τα πράσινα βατραχάκια πεθαίνουν από ανακοπή λόγω ενός μύκητα. Χάος...Παραπέρα διαβάζω ότι οι Νεάντερνταλ βρήκαν το νόημα της απόλαυσης παρά το διαειδικό φραγμό, καταλήγοντας να κάνουν σεξ με Homo sapiens. Ευτυχώς ο παραπάνω φραγμός δεν επιτρέπει τη γονιμοποίηση του ωαρίου ενός είδους από τα σπερματοζωάρια άλλου είδους, αλλιώς φαντασου ξάδερφε πώς θα έμοιαζε η αλογόμυγα για παράδειγμα. Αν και η περίπτωση αυτιά και πανίκα Ζορό με οδηγεί στο να πιστεύω στο αντίθετο για τους μακρινούς νεάντερνταλζ και το σπέρμα τους.Φρίκη...Πού πάει αυτός ο κόσμος. Συνεχίζω το διάβασμα της Κυριακής, μια συνήθεια που δεν τηρώ ούτε με ιερή ευλάβεια, ούτε αποτελεί τελετουργική ρουτίνα (αυτά τα λέμε/λένε μερικοί επιτήδειοι στις γκόμεναι για το σπέσιαλ εφφέκτς) και πέφτω σε έναν τύπο με το όνομα Nick Griffin. Ένα άτιμο πλάσμα που συνδυάζει λίγο λιακόπουλο με καρατζαφέρη στο χοντρό βρετανικό του και συνηθίζει να ηγείται του ΒΝΡ ακα βρετανικού εθνικιστικού κόμματος. Μες στις άκρες τον κάλεσαν στο BBC να τον κοροϊδέψουν λίγο και ο αμόρφωτος μιλούσε περί βρετανών που έφτασαν στο νησί πριν από 17.000 χρόνια και άλλα τέτοια "επιστημονικά". Φαίνεται δεν τον ενημέρωσαν ότι οι πρώτοι άνθρωποι στη Βρετανία ήταν ΕΛ εκ του Σειρίου ορμόμενοι, που πριν από 20.000 χρόνια ανέβηκαν εκεί πάνω για κανά μαστεράκι ή δουλειά στο σίτυ. Φυσικά οι λεχρίτες του Σόρος σπέρνουν φήμες ότι οι πρώτοι ΕΛ άποικοι της Μεγ. Βρετανίας έφυγαν πριν καλοεγκατασταθούν γιατί τους έλειψε το ντάντεμα της μαμάς και ο καφές των 7 ευρώ.

To χειρότερο νέο όλων όμως είναι ξάδερφε το εξής. Λέει σε 10 γενιές οι γυναίκες θα γίνουν πιο κοντές και πιο στρουμπουλές, αλλά θα έχουν δυνατή καρδιά και θα είναι απέθαντες σαν τον Μάμρα. Δηλαδή θα μοιάζουν σαν υβρίδιο κόφη τέημπλ με σφουγγαρίστρα αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα καθώς 10 γενιές είναι μπόλικες, οπότε ας βρούνε την άκρη οι του μέλλοντος.

ΥΓ. Ο Τάσος Καφαντάρης του Βήματος έχει γράψει ένα ωραίο άρθρο για την εξέλιξη του ύψους.

ΥΓ2.Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου, οπότε λίγος πρέκας αποτελεί αναπόσπαστο φολκλόρ για την περίσταση. Ας με συγχωρέσει ο σχωρεμένος (πλεονασμός) παππούς μου που πολέμησε Ιταλούς, Γερμανούς και γερμανοτσολιάδες έπειτα αλλά είχε χιούμορ και θα καταλάβαινε.Mιαααχχ.


10 comments:

ο δείμος του πολίτη said...

φοβερός, τέλειος, μοναδικός. Αλλά σκέψου έναν ακόμα περίεργο παράφυλο συνδυασμό: Κανέλλη και ΚΚΕ. Μάλλον αποτελεί υβρίδιο άτεκνο (αφού δε φαντάζομαι να υπάρξουν άλλοι παραδειγματιζόμενοι ή κλώνοι).

Dementia_Inc said...

Δεν υπάρχει πλεον σωτηρία..

Dementia_Inc said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ένα έχω να πω: ΜΙΙΙΙΑΑΑΧ !!!

BioLogos said...

@deimos
Eυχαριστώ αλλά είμαι μεγάλος φαν της της γ.γ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε, οπότε τυφλά εμπιστεύομαι την κρίση της.
Πέρα από την πλάκα όμως δεν έχω άποψη καθόλου για το θέμα αν και φαν της Αλέκας.

@Ντεμέντια
Κανένας δεν μας σώνει, ούτε οι μασόνοι.

@Μπάκουρε
Μιαααχ και ξέρεις καταλαβαίνεις.

loupasg said...

Τι ποίηση!!!..όλα τα λεφτά ο τσολιάς με το βλήμα-γιακουμάτο μιαχχχχχ!!!!

Κλείτωρ said...

μιαχχχ συγκινήθηκα μιαχχ και οι γυναίκες θα κοντύνουν μιαχχχ και θα στρουμπουλέψουν μιαχχχ και οι ΕΛ είναι τελικώς Άγγλοι μιαχχχχ και ο πόλεμος τελείωσε μιαχχχ

BioLogos said...

Μιαααχ...το φυλαχτό με τη μπαναγία...μιαααχ.Δεν μπορώ να βλέπω τη φάτσα του Σαμαρά άλλο...μιαααχ...οι κοντές γυναίκες είναι σατανικές...μιαααχχχ...οι πολύ κοντές ευθύνονται για το γκλόμπαλ γουόρμινγκ, τη χοιρινή γρίπη και όλα τα κακά του κόσμου...μιαααχ.

Zaphod said...

?

E οχι και να γεμισουμε χαμηλοκώλες!!

Δεν το θέλει ουτε ο Σουβλακέας!!!

Dementia_Inc said...

Χαμηλοκώλα με κλασσικό ψιλοστενό μπλε τζιν (μπλουτζίν) και μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Εφιάλτης.