Sunday, October 25, 2009

Γράμμα στον ξάδερφο


H γυναίκα του μέλλοντος (η κοκκινομάλα είναι έξτρα)


Aγαπητέ ξάδερφε,

Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.
Σήμερα διάβαζα ότι κάτι κακομοίρηδες κάτοικοι νήσων του Ινδικού θα πρέπει να αναζητήσουν άσυλο σε άλλες χώρες σε μερικά χρονάκια λόγω της αύξησης της στάθμης της θάλασσας. Ήδη ακούγεται ότι αγοράζουν σωσίβια, βάρκες και άπειρα γκαζέλ φρη ράϊντερ για όταν φτάσει εκείνη η μέρα. Στις ΗΠΑ έχουν ήδη πεθάνει 1.000 από τον ιό Η1Ν1 (~35.000/χρόνο πεθαίνουν από την κοινή γρίπη στις ΗΠΑ οπότε έχει ψωμί ακόμα) και τα πράσινα βατραχάκια πεθαίνουν από ανακοπή λόγω ενός μύκητα. Χάος...Παραπέρα διαβάζω ότι οι Νεάντερνταλ βρήκαν το νόημα της απόλαυσης παρά το διαειδικό φραγμό, καταλήγοντας να κάνουν σεξ με Homo sapiens. Ευτυχώς ο παραπάνω φραγμός δεν επιτρέπει τη γονιμοποίηση του ωαρίου ενός είδους από τα σπερματοζωάρια άλλου είδους, αλλιώς φαντασου ξάδερφε πώς θα έμοιαζε η αλογόμυγα για παράδειγμα. Αν και η περίπτωση αυτιά και πανίκα Ζορό με οδηγεί στο να πιστεύω στο αντίθετο για τους μακρινούς νεάντερνταλζ και το σπέρμα τους.Φρίκη...Πού πάει αυτός ο κόσμος. Συνεχίζω το διάβασμα της Κυριακής, μια συνήθεια που δεν τηρώ ούτε με ιερή ευλάβεια, ούτε αποτελεί τελετουργική ρουτίνα (αυτά τα λέμε/λένε μερικοί επιτήδειοι στις γκόμεναι για το σπέσιαλ εφφέκτς) και πέφτω σε έναν τύπο με το όνομα Nick Griffin. Ένα άτιμο πλάσμα που συνδυάζει λίγο λιακόπουλο με καρατζαφέρη στο χοντρό βρετανικό του και συνηθίζει να ηγείται του ΒΝΡ ακα βρετανικού εθνικιστικού κόμματος. Μες στις άκρες τον κάλεσαν στο BBC να τον κοροϊδέψουν λίγο και ο αμόρφωτος μιλούσε περί βρετανών που έφτασαν στο νησί πριν από 17.000 χρόνια και άλλα τέτοια "επιστημονικά". Φαίνεται δεν τον ενημέρωσαν ότι οι πρώτοι άνθρωποι στη Βρετανία ήταν ΕΛ εκ του Σειρίου ορμόμενοι, που πριν από 20.000 χρόνια ανέβηκαν εκεί πάνω για κανά μαστεράκι ή δουλειά στο σίτυ. Φυσικά οι λεχρίτες του Σόρος σπέρνουν φήμες ότι οι πρώτοι ΕΛ άποικοι της Μεγ. Βρετανίας έφυγαν πριν καλοεγκατασταθούν γιατί τους έλειψε το ντάντεμα της μαμάς και ο καφές των 7 ευρώ.

To χειρότερο νέο όλων όμως είναι ξάδερφε το εξής. Λέει σε 10 γενιές οι γυναίκες θα γίνουν πιο κοντές και πιο στρουμπουλές, αλλά θα έχουν δυνατή καρδιά και θα είναι απέθαντες σαν τον Μάμρα. Δηλαδή θα μοιάζουν σαν υβρίδιο κόφη τέημπλ με σφουγγαρίστρα αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα καθώς 10 γενιές είναι μπόλικες, οπότε ας βρούνε την άκρη οι του μέλλοντος.

ΥΓ. Ο Τάσος Καφαντάρης του Βήματος έχει γράψει ένα ωραίο άρθρο για την εξέλιξη του ύψους.

ΥΓ2.Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου, οπότε λίγος πρέκας αποτελεί αναπόσπαστο φολκλόρ για την περίσταση. Ας με συγχωρέσει ο σχωρεμένος (πλεονασμός) παππούς μου που πολέμησε Ιταλούς, Γερμανούς και γερμανοτσολιάδες έπειτα αλλά είχε χιούμορ και θα καταλάβαινε.Mιαααχχ.


Powered By Blogger