Tuesday, January 12, 2010

Ρε λες να είμαι Ίντιγκο με λουλακί αύρα??!?

(κλασική περίπτωση παιδιού ίντιγκο)(χαρδαβελλειακό υπερσεντόνι από την άλλη διάσταση)

Σήμερα ήμουν πάρα πολύ σκεφτικός και στα χνάρια του κοσμολόγου διδάσκαλου Σάγκαν, έθετα ερωτήματα στον εαυτό μου υπαρξιακά, για τη θέση μου στο σύμπαν,για το αν θα βάλω πλυντήριο σήμερα, αν θα κόψω τα νύχια των ποδιών μου και αν ο καφές από το μηχάνημα παραήταν νερουλός στο εργαστήριο. Βασανιστικά ερωτήματα λοιπόν, αγχωτικοί ρυθμοί (...) και μια διάθεση γενικότερα πώς να το πω...εξερεύνησης του εσωτερικού μου κόσμου. Να προσθέσω ότι δεν είναι τυχαίο ότι σκέφτομαι συνεχώς αν θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα μέσα στο 10 (ή αν χρεωκόπησε), νοιώθω ότι σαν μένταλιστ θα μπορούσα να προσφέρω πολλά στην ανθρωπότητα και όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι ελέγχω τηλεπαθητικά το Διαδίκτυο (ziggy είχα δίκιο διάολε).

Για να μην πολυλογώ θυμήθηκα την ανάρτηση του φίλου μου σκοταδιστή-συνεπιστήμονα Vagelford, που ενημερώνει για το χαρμόσυνο γέννησης ιστιακού διαδικτυότοπου του δημοσιογράφου των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών Χαρδαβέλλα, που αυτό το μπλογκ τιμά για την προσφορά του στο ανεξήγητο. Εκεί λοιπόν έπεσα στο άρθρο "Μήπως είμαι ίντιγκο?" και αμέσως έτρεξα στον καθρέφτη να ελέγξω την αύρα μου αν είναι λουλακί. Δε κάνω πλάκα κάτι είδα, αλλά μόλις καθάρισα τα γυαλιά μου σαν να έφυγε. Για τους αγράμματους ή/και μπλόγκερζ, που ως συνήθως διαβάζουν αυτό το μπλογκ, η αύρα ορίζεται ως η αόρατη ενέργεια/λάμψη που υπάρχει γύρω από κάθε άνθρωπο, που φυσικά είναι αόρατη (((όπως όλα τα καλά πράγματα είτε δεν υπάρχουν είτε είναι αόρατα(υποπαρένθεση(ο αόρατος άνθρωπος έχει ορατή αύρα?))) . Να ναι καλά όμως οι επιστημονικοί συνεργάτες-δημοσιογράφοι-απόφοιτοι ΙΕΚ δημοσιογραφίας-ανατομίας παριζακίου, παραθέτουν ένα γρήγορο τεστ με 50 (!) ερωτήσεις, για να δει ο κάθε άνθρωπος σαν και μένα, με τις τόσες ανησυχίες και ερωτήσεις, αν είναι Ίντιγκο με λουλακί αύρα. Επειδή είμαι κι εγώ της νοοτροπίας όλα στο φως/το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα σας δείξω τις ερωτήσεις και τί απάντησα σε καθε μία ξεχωριστά...ω ναι και τις 50 να βαριέστε να διαβάζετε και να κάνετε σκρολ σα κατ.

1) Νιώθετε έντονα παθιασμένοι για τα πιστεύω σας;- Πάντα. Σε σημείο που ίσως και να ρίξω έναν ύπνο όταν οι άλλοι μου αναλύουν τα δικά τους.
2) Πιστεύετε πως έχετε έναν σκοπό στη ζωή σας;- Πάντα.Να κυριαρχήσω το σύμπαν αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και έχει να κάνει με τα μηντικλόριάνς μου.
3) Νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν οι άλλοι όταν επικοινωνείτε μαζί τους;- Πάντα.Είστε όλοι ηλίθιοι ταπεινοί γήινοι.
4) Είστε ειλικρινείς σε βαθμό αγένειας με τους συνανθρώπους σας?-Πάντα. Πρέπει να συμφωνήσει κάποιος ότι έχει έστω και λίγη πλάκα.
5) Δεν έχετε καμία προκατάληψη για τις σεξουαλικές προτιμήσεις ή τις ανεπίσημες σχέσεις;-Πάντα.Ω ναι θα το πώ...Το μεγάλο μου μυστικό...είμαι στρέητ και μου αρέσουν οι ξανθιές.Να το, το είπα.
6) Εκνευρίζεστε με την αδικία και την αμέλεια;-Πάντα.Και που είναι αυτή η γαμημένη παγκόσμια ειρήνη διάολε?Τόσα μοντέλα τζάμπα την περιμένουν?
7) Μπορείτε να διακρίνετε πάντα αν κάποιος σας λέει ψέματα;-Πάντα.Ας κάνω ότι δεν καταλάβαίνω...ξέρω ότι ξέρεις ότι δεν ξέρω αλλά έλα που ξέρω.
8) Έχετε βιώσει ψυχικά επεισόδια και γνωρίζετε ή διαισθάνεστε πράγματα προτού συμβούν;-Πάντα.Μια φορά είπα να κάνω ένα ψυχικό αλλά σκέφτηκα "Άσε που να μπλέκεις τώρα."Νοστράδαμε kiss my ass.
9) Είστε ευθύς στην επικοινωνία σας και λέτε πάντα αυτό που σκέφτεστε;-Πάντα...ακόμα και τώρα.
10) Οι επιφανειακές συζητήσεις σας εκνευρίζουν σημαντικά;-Πάντα.Μιλάω πάντα για θέματα συγκριτικής φιλοσοφίας, βιοηθικής και οικολογίας και στον ελεύθερό μου χρόνο σκαρώνω χαϊκού.
11) Είστε πιστός στη σχέση σας σε ακραίο βαθμό;-Πάντα και παρακαλώ να μην σχολιαστεί.
12) Θέματα πνευματισμού και εσωτερισμού σας γοητεύουν;-Πάντα.Αυτές οι ανησυχίες μου άλλωστε με οδήγησαν στην επιστήμη, στο να μη πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού και να με συγκινούν τα θέματα που αγγίζει ο Χαρδαβέλλας και η ομάδα Ε.
13) Είστε αντικαθεστωτικός;-Πάντα.Θυμάμαι ειδικά τότε στο Πολυτεχνείο...
14) Απολαμβάνετε την παρέα των συνανθρώπων σας;-Ποτέ.Συνάνθρωποί μου ζω κάπου στο Άγιο Όρος σε μια σπηλιά με ιντερνέτς.
15) Νιώθετε καλύτερα σε μια δουλειά όπου εργάζεστε μόνος και ανεξάρτητος;-Πάντα.Γιατί απλά είμαι ο καλύτερος που υπάρχει.
16) Είχατε θεμελιώδεις πνευματιστικές εμπειρίες, όπως το να νιώσετε την παρουσία αγγέλων ή νεκρών αγαπητών προσώπων;-Πάντα.Και τότε σε ένα μπαράκι στη Γερμανία φάντασμα μου έπιασε τον κώλο κι όχι εκείνη η κωλόπ#$τρα.
17) Νιώθετε έντονο το συναίσθημα της βοήθειας προς άλλους, είτε ατομικά είτε σε όλο τον κόσμο;-Πάντα. Ναι ρε.Αλήθεια.
18) Εκνευρίζεστε εύκολα, ιδιαίτερα όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει αυτά που λέτε;-Πάντα...αγράμματοι χωριάτες.
19) Επαναστατείτε όταν σας διατάζουν, ιδιαίτερα χωρίς καμία εξήγηση;-Πάντα.Aφού είχες κόκκινο γαμώ την Π@ν@γι@σ.(ραντομ)
20) Νιώθετε χαρούμενος και γαλήνιος όταν βρίσκεστε στη φύση με τα ζώα και τα φυτά;-Πάντα. Μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα στο πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδυνό μου.
21) Όταν επικοινωνείτε με κάποιον απολαμβάνετε να τον κοιτάτε στα μάτια;-Πάντα.Ακόμα κι αν φοράει αβυσσαλέο ντεκολτέ, την λένε Σάντρα κι έχει κάνει μεγαλύτερη συλλογή γενετικού υλικού από όλους τους γενετιστές του γνωστού κόσμου (υπάρχει κι η κούφια γη ξάδερφε).
22) Απεχθάνεστε να παίζετε πνευματικά η συναισθηματικά παιχνίδια;-Πάντα.Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση αλλά δε γαμιέται...πάντα.
23) Έχετε την τάση να βλέπετε μια εναλλακτική ή διαφορετική πλευρά των καταστάσεων;-Πάντα.Πώς τα βλέπεις εσύ...?Ε, εγώ τα βλέπω αλλιώς, που να εξηγώ τώρα.
24) Αντιλαμβάνεστε τις ιδέες σε τρεις διαστάσεις ή σε πολλές διαστάσεις;-Πάντα.Η ερώτηση που έχει να κάνει με επιλογή ανάμεσα σε δύο(2) πράγματα είναι ΠΑΝΤΑ...ή μπλε.
25) Είστε εξαιρετικά ευφυής ακόμη κι αν δεν είχατε υψηλή βαθμολογία στο σχολείο;-Πάντα. Δεν υπάρχουν στιγμές που δεν είμαι ευφυής ακόμα κι αν δεν είχα υψηλή βαθμολογία στο σχολείο (πόσο νόημα βγαίνει!)
26) Έχετε εκδηλώσει κατάθλιψη σε διάφορους βαθμούς, από λύπη μέχρι απελπισία ή ακόμη και σκέψεις αυτοκτονίας;-Πάντα.Απορώ που δεν έχω αυτοκτονήσει με αυτές τις ερωτήσεις εδώ και ώρα.
27) Αντιλαμβάνεστε το σύμπαν να επικεντρώνεται στο Θεό Δημιουργό;-Πάντα.Κι είμαι και άθεος και πάντα ειλικρινής και όχι δεν πάσχω από μανίες, ούτε από αυτοκτονικό ιδεασμό.
28) Έχετε επίγνωση όλων όσων νιώθουν ή σκέφτονται οι άλλοι για εσάς;-Πάντα. Ξέρω ότι σκέφτεσαι "Μα καλά ο μαλάκας έκατσε, απάντησε 50 ερωτήσεις και γράφει και τέτοιο σεντόνι στο μπλογκ του?"
29) Η δογματική θρησκεία δεν σας ενδιαφέρει;-Πάντα δεν με ενδιαφέρει, που σημαίνει ότι με ενδιαφέρει πάντα ποτέ ή κάτι τέτοιο αλλά αντιλαμβάνομαι Θεό Δημιουργό στο Σύμπαν κτλ.
30) Είστε ισχυρογνώμων και οξύθυμος;-Πάντα.Ε, λίγο βάση ίσως και να υπάρχει...πάντα.
31) Είστε ικανοποιημένος αν έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες;-Πάντα...κι ότι δεν γίνεται με χρήματα/λεφτά, γίνεται με αρκετά χρήματα/λεφτά.
32) Εκνευρίζεστε όταν τα δικαιώματά σας, ή οι επιλογές σας, σας στερούνται;-Πάντα.Μην ξεχνάς είμαι αντικαθεστωτικός.
33) Νιώθετε συχνά αποσπασμένος, αποδιοργανωμένος, ατίθασος και ανίκανος να ολοκληρώσετε πράγματα;-Πάντα. I'm a Maverick...it's my call sign.
34) Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας είναι βασικά χαρακτηριστικά σας;-Δες από πάνω, άρχισα να βαριέμαι.
35) Είστε ευαίσθητος σε πράγματα, όπως φαγητά, μπογιές, χημικά, μόλυνση, θόρυβο και συνθετικά υλικά;- Πάντα.Όλοι δεν ανακατεύουν μπογιές με φαγητά,χημικά κτλ κτλ?
36) Σας ελκύουν οι δημιουργικές δραστηριότητες, όπως μουσική, τέχνη, σχεδίαση, φωτογραφία, χειροτεχνία, συγγραφή και πνευματικές αξίες;- Πάντα. Το ωραίο είναι ότι όταν το λέω το πιστεύουν κι όλας.
37) Κλείνεστε συχνά στον εαυτό σας;- Πάντα. Είμαι ένα μελαγχολικό τριανταφυλλάκι με την καρδιά ενός μαρουλιού.Ρωτήστε και τον Μαργαρίτη.
38) Επιλέγετε τους φίλους σας με πολύ προσοχή ;- Πάντα. Aλλο αν αυτοί είναι αλκοολικοί και με κάνουν ρεζίλι.
39) Η σεξουαλικότητα για εσάς είναι πνευματική επαφή-δημιουργική, εκδηλωτική και συχνά εφευρετική;- Πάντα. χαχαχαχαχα (ωραία ατάκα btw).
40) Έχετε την τάση να αναλύετε τα πράγματα μέχρι..αηδίας;- Πάντα. Eδώ κάθομαι και απαντάω τις ερωτήσεις του Χαρδαβέλλα μία προς μία.
41) Οι καταστάσεις ενοχών σας αγγίζουν;-Πάντα...Αλλά δεν κατάλαβα την ερώτηση.
42) Πάντοτε προσπαθείτε σκληρά για να ακουστείτε και να σας καταλάβουν;-Πάντα.Κάπου παραπάνω λέω ότι είστε όλοι ηλίθιοι που δεν με καταλαβαίνουν.
43) Διαθέτετε την ικανότητα του χαμελαίοντα να προσαρμόζεστε σε καταστάσεις προκειμένου να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους;-Πάντα...που να ήμουν και πασόκος, θα γινόταν χαμός.
44) Προτιμάτε την αδόμητη μάθηση και το ελεύθερο εργασιακό περιβάλλον;-Πάντα.Κάπως έτσι ανέλυσα στο μυαλό μου δίχως πειράματα τον κεντρικό μεταβολισμό της Pichia pastoris και την ανάγκη σε ΝΑD(P)H και ATP, ενώ παράλληλα έπαιζα κλαρίνο στα πρόβατά μου...ενώ στο backround βρήκα το φάρμακο για τον καρκίνο.
45) Σας ελκύουν οι θεραπευτικές τέχνες ή έχετε την φυσική ικανότητα να θεραπεύετε τους άλλους;-Πάντα.Δεν θεωρώ τους ομοιοπαθητικούς ψευδοεπιστήμονες και κομπογιαννίτες και μπορώ να θεραπεύσω την Θώδη με ένα άγγιγμά μου...και τη Σάντρα.
46) Σας αρέσει να εργάζεστε με τα χέρια και να δημιουργείτε συνεχώς πράγματα;Πάντα. Ερωτηματολόγιο του playboy είναι αυτό?χεχεχε
47) Προστατεύετε ιδιαίτερα τον προσωπικό σας χώρο;-Πάντα.Για να μπεις σπίτι μου, πρέπει να περάσεις την τάφρο, να νικήσεις το φρούριο του Φερεντίνου και να λύσεις τριπλά ολοκληρώματα...με δεμένα χέρια.
48) Σας ελκύουν οι κρύσταλλοι, οι πέτρες και οι λίθοι;-Πάντα.Και τα πλαστικά, το νάϋλον, τα κεραμικά, το ξύλο και γενικά πολλά υλικά.
49) Προσβάλλεστε εύκολα, είτε το δείχνετε, είτε όχι;-Πάντα.Αλλά τώρα δεν θέλω να το δείξω...ή μήπως όχι?
50) Σας γοητεύουν οι μαγικές ιδέες, όπως οι μάγοι, τα ξωτικά, οι γοργόνες, και οι μονόκεροι;-Πάντα.Σε ποιόν δεν αρέσει ο Τσάρλυ ο μονόκερος?Kαι υπάρχει μα τη μπαναγία.


Aποτέλεσμα...Στα σχόλια.Μετά από 49 πάντα και 1 ποτέ λέω να πάω να κάνω κανά τσιγάρο.


ps.Οι εικόνες είναι από το moronail.net.

24 comments:

Anonymous said...

Καλά, ο φίλος vagelford μας έβαλε σε υπαρξιακούς μπελάδες μου φαίνεται!
Δηλαδή τώρα να ούμε είσαι και εσύ "προπομπός" των Indigo!?Δεν είμαι μόνο εγώ στο σύμπαν!!!??? Και είπα να νιώσω ξεχωριστό ατομάκι ρε γαμώτο και μου το χάλασες...
Τσ, τσ ,τσ...
ΥΓ: Είσαι πανταϊστής, τι να κάνουμε?

latecomer said...

Μα καλά ο μαλάκας έκατσε, απάντησε 50 ερωτήσεις και γράφει και τέτοιο σεντόνι στο μπλογκ του?
Εγώ πάντως είχα το σουξέ μου τότε που ο Χαρδαβέλας είχε ανακαλύψει ότι οι γεννημένοι τον Απρίλη του 1983 είχανε τηλεπάθεια

Dementia_Inc said...

Ρε συ οι απαντήσεις μας συμπίπτουν!@~!``11`~~~!!!

BioLogos said...

@Travellirious

Είχα πέσει μικρός στο βρωμιούχο αιθίδιο...
Τι σημαίνει αυτό το πανταϊστής?Σαν το "τα πάντα όλα" μάντρα ένα πράγμα?

@latecomer
Πιο μαλάκας είναι ο από κάτω σου σχολιαστής, που έκανε τον κόπο να μπει στο ανεξήγητο σάϊτ του ανεξήγητου και απάντησε τις 50 ιντιγκο-ερωτήσεις...
Αν είσαι παιδί του 83, περιμένω ότι όταν αποκτήσεις την παγκόσμια κυριαρχία να με βολέψεις σε κάποια θεσούλα ή έστω να μου χαρίσεις κάποιον πλανήτη...σε οποιαδήποτε διάσταση δεν με πειράζει, πάντα.

@ντεμέντια
Αν πραγματικά οι απαντήσεις μας συμπίπτουν περιμένω στα επόμενα 24,5 νανοδευτερόλεπτα ή όσο χρόνο χρειάζεται το Σταρτρεκ να διανύσει 0.000000003 πάρσεκς, να κάνεις κόπυ-πέηστ το αποτέλεσμα.
Για το έπικ φέηλ της στιγμής, δατς όλ.

Dementia_Inc said...

Δεν χρειάζεται είμαι σίγουρα παιδί των λουλουδιών,παιδί Ίντιγκο (καφέ όπως λέει και ο μέγιστος Bob Ross),παιδί της νύχτας κλπ κλπ κλπ..

BioLogos said...

@ντεμεντια

Επειδή μάλλον κλέβεις θα σου δείξω τί γίνεται όταν το EPIC συναντά το FAIL.

Σύνολο βαθμών: 196

"Είστε Indigo ή κρυσταλλικός. Ξέρετε ποια είναι η αποστολή σας στη γη. Όσα εμπόδια κι αν συναντήσετε είναι σίγουρο πως στο τέλος θα καταφέρετε να την εκπληρώσετε!"

Tί εννοεί ο Χαρδαβελλας και το επιστημονικό του τημ?Ποιά είναι η αποστολή μου σαν κρυσταλλικός ίντιγκο με λουλακί αύρα, που όμως δε φαίνεται?Γιατί από τις απαντήσεις σε αυτό το τεστ μάλλον μιλάμε για κάποιον εσώκλειστο ψυχιατρικού ιδρύματος με ψυχώσεις, μανίες,διπολική διαταρραχή και πολλά λεξοτανίλ τελοσπάντων.Εκτός κι αν ζούμε στην φωλιά του κούκου και είμαστε όλοι ίντιγκο.

Α ρε Χαρδαβέλλα φιλόσοφε του ανεξήγητου.

Dementia_Inc said...

Σύνολο βαθμών: 180

Είστε Indigo ή κρυσταλλικός. Ξέρετε ποια είναι η αποστολή σας στη γη. Όσα εμπόδια κι αν συναντήσετε είναι σίγουρο πως στο τέλος θα καταφέρετε να την εκπληρώσετε!

Diamonds are forever,forever,forever!
Εμένα η αποστολή μου είναι.....

Γιώργος Μαργαρίτης said...

Στο τέλος έπρεπε να προσκαλέσεις 5 ίντιγκο και μη φίλους σου να απαντησουν στις 50 ερωτησεις για να συνεχιστει το νεο αυτο καταπληκτικό μπλογκοπαιχνιδο.

Ώστε οι ιντιγκο έχουν χρωματιστές αύρες. Είναι κάτι σε φάση πάουρειντζερς?
-Εγώ είμαι ο Κόκκινος Ιντιγκο.
-Εγώ είμαι ο Κιτρινος.
-Εγώ ο Λουλακί...
-(ολοι μαζι) Αστοδιαλο παλιοπουστάρα με το λουλακί σου...

-------------
"24. Αντιλαμβάνεστε τις ιδέες σε τρεις διαστάσεις ή σε πολλές διαστάσεις;"
-------------

Η ερώτηση αρχικά μου γάμησε τον εγκέφαλο. Έπειτα είχα ντετζαβου. Ακολουθώντας αντίστροφα τα ντετζαβουινα ίχνη αντιύλης που προκάλεσε το χωροχρονικό ασυνεχές του ντετζαβου έφτασα στην πηγή του (σωρη για το σελφ-αντ):

-------------
Πηγή:
"υ.γ.επίσης σου προτείνω να δείς κάθε σου άποψη σάν ένα τρισδιάστατο γεωμετρικό αντικείμενο…έχουν πολλες όψεις"
-------------

Επιστημονικό Συμπέρασμα: στο μπλογκ μου σχολιάζουν παιδιά ίντιγκο.

Ένας ήταν ο Χελρέιζερ που άνοιγε τις Πύλες και γαμιόταν ο σύμπαν και ένας ο Χαρδαβελρέιζερ.

ΥΓ1: Αυτό έπαθε το πάντα της τελευταίας εικόνας σου όταν έμπλεξε την επιστήμη και τη λογική με τον Χαρδαβέλλα:
http://tiny.cc/SsbGc

ΥΓ2: Πούστη τη Σάντρα δε μου τη γνώρισες.

BioLogos said...

Σύντομη παρέμβαση προς τον Κον. Μαργαρίτη.

Καλά ρε καθίκι.
Έκανες σχόλιο κάνοντας παράλληλα διαφήμιση στα εμετικά σου ποστς?Ντροπή σου και αίσχος.

Μπαι δε γουέη "Αστοδιαλο παλιοπουστάρα με το λουλακί σου..."
I can't top that sir.

ps...γκουχ γκουχ Δεν ξέρω καμία Σάντρα κόπανε.

@ντεμέντια
Ντου δε μάθ.Δε γίνεται να απάντησες το ίδιο στις ερωτήσεις με εμένα και να είσαι 180 βαθμούς κρυσταλ ίντιγκο κι εγώ 196...εκτός κι αν...

Dementia_Inc said...

Αφαιρέθηκαν ορισμένοι βαθμοί γιατί εγώ είχα ΧΑΝΤΙΚΑΠ λόγω ηλικίας και τυριού.Άσε που δεν έχω Μάστερ οπότε καταλαβαίνεις.
Επίσης το λουλακί είναι το νέο μαύρο (στις αύρες).Άντε τώρα.

BioLogos said...

Ντεμέντια για να λήξει αυτή η τρέλα εδώ και τώρα...Μόνο άλλος ένας άνθρωπος έχει καταφέρει να συλλέξει 196 βαθμούς στο τεστ του Χαρδαβέλλα.

Ήταν το 88 στο Λ.Α, στο κτίριο Νακατόμι...και το όνομα αυτού...Χανς Γκρούμπερ.

Dementia_Inc said...

Έχεις δίκιο αλλά να σου θυμίσω πως μόνο ΕΝΑΣ μάζεψε 197 βαθμούς..

Ήταν το 1993,πάλι στο Λ.Α..
Ας μην ξεχνάμε τον Τζακ Σλέιτερ,τον τελευταίο μεγάλο ήρωα..

Anonymous said...

Έπεσες στο βρωμιούχο? Σε τι το είχατε σε μπανιέρα?! Μου φαίνεται ότι διακρίνω ψήγματα επιστημονικοφανούς ψεύδους αγαπητέ βιολόγε ;-)
Και κατά τον Πανταϊσμό οι πανταχού Πανταϊστές οι οποίοι έχουν indigo χαρακτηριστικά και πάντα γουσταρίζουν τα ασπρόμαυρα Πάντα, προτιμούν να απαντάνε στα απανταχού tests χρησιμοποιώντας σχεδόν πάντα τη λέξη "πάντα"(Θα στείλω ένα άρθρο στο Χαρδαβέλλα περί Πανταϊσμού να διαφωτίσω τον κόσμο).

BioLogos said...

ÄΚαι κατά τον Πανταϊσμό οι πανταχού Πανταϊστές οι οποίοι έχουν indigo χαρακτηριστικά και πάντα γουσταρίζουν τα ασπρόμαυρα Πάντα, προτιμούν να απαντάνε στα απανταχού tests χρησιμοποιώντας σχεδόν πάντα τη λέξη "πάντα"Ä

τσ τσ τ σ τσ τ σ τσ...ακούστηκε από το κρανίο μου σφαδάζοντας στο πάτωμα στην τρίτη κρίση επιληψίας.π π πάντα.σαλάκι.τρέχει.στόμα.φλατλαην.

υγ.Έχεις δει τζελάκι να τρέχει σε πισίνα?

υγ2.Για να είμαι ειλικρινής τα Πάντα με φοβίζουν λίγο.

Anonymous said...

Τζελάκι σε πισίνα?? Τι τζελάκι(τζελάρα)? 10x10m? Τι μου λες? Με τι το φόρτωσες το δείγμα σου με φτυάρι?
Συν του ότι μάλλον έπεσες και μέσα? Ενώ έτρεχε το τζέλ?
Για να δούμε... Βιολόγος, φοβάται τα Πάντα, αντιδρά επιληπτικά στην παρήχηση του Π και πέφτει σε πισίνα με βρωμιούχο με το τζελ να τρέχει παραδίπλα?!
Περίεργη η περίπτωσή σου... Κάνε καμιά δημοσίευση, έχει ψωμί!

BioLogos said...

Σκάει πάνω από τα πηγαδάκια η μπετονιέρα του Φριτσ και αδειάζει το δείγμα κάργα.Με μια γεννήτρια πετρελαίου χτυπάμε την πισίνα και έτοιμοι.

Η περίπτωσή μου έχει δημοσιευτεί σε διάφορες εκπομπές της κας Πάνια, του κου Αυτιά και στα Κορήαν Άναλς οφ Μένταλ Ρηταρντέησον.

πετρούλα said...

φιλτατε, το ποστ σου με άγγιξε. Έχεις και αυτό το ΄χαρισμα, είσαι αγγισματικός

Dementia_Inc said...

αγγισματικός αχαχαχ.

gziko said...

"... έχει να κάνει με τα μηντικλόριάνς μου."

Εκτος απο indigo με λουλακι αυρα, Πανταϊστης και αγγισματικος, τονιζετε και τα προπαροξυτονα στη ληγουσα οταν ακολουθει μονοσυλλαβη αντωνυμια.

Νομιζω πως εισθε και το ινδαλμα μου.

BioLogos said...

@Petroula
Σε ευχαριστώ Πέτρα μου αλλά το θέμα δεν είναι η αγγισματοσύνη μου...είναι οι χαρδατρελιές.Δηλαδή, πώς μπορεί κάποιος να βαφτίζει ως ίντιγκο/μάστερς οφ δε γιούνιβερς αυτοκτονικά, αντικοινωνικά, σχιζοφρενικά ανθρωπάκια δίχως ζωή?Ξέρεις σαν αυτούς τους πώς τους λένε, μπλόγκερζ.

@gziko
"τονιζετε και τα προπαροξυτονα στη ληγουσα οταν ακολουθει μονοσυλλαβη αντωνυμια."

Κατά αρχάς όχι πληθυντικός ευγενείας αν και μου αρέσει:P
Τώρα πάμε στις άγνωστες λέξεις.Αυτό το προπαροξύτονο στη λήγουσα κτλ κτλ κτλ έκανε ένα αγγείο στο μάτι μου να σκάσει.Δεν ήξερα ότι λέγεται έτσι αυτό που έκανα με τον τόνο, ελπίζω να μην είναι σοβαρό.

Anonymous said...

Ειστε όλοι πολύ πίσω, ενω το αγορι μας ο ΒιοΛογος ειναι ΠΑΝΤΑ 1 βήμα μπροστά, αφου είναι Jedai!!!

Το ομολογώ οτι είμαι παιδί του Απριλη του '83, δηλ indigo-crystal N24, 18 καρατίων, με εγγύηση 2 ετών και μπορδοροδοκόκκινη αυρα!!! (Μαργαρίτη, λίγα λόγια για τους Power Rangers)

Το σκορ μου είναι 200/200, είμαι σε αντερκοβερ αποστολή στη Γη και δεν εχω συναντήσει κανένα εμπόδιο!!!

PS 1: ΒιοΛογε μη ξεχασεις τις ντομάτες

PS 2: Τα "μιντικλοριανς" δε τονίζονται

Zaphod said...

Μετα απο αυτο ένα μονο έχω να πω

Δοξα τοις θεοις μια χαρά είμαστε!!!!

Βιολογε προσεχε μην το καψεις και μαζι την λουλακί αύρα σου!!!!:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

BioLogos said...

@baqure
Και η αποστολή σου?
Να ελπίζεις και να θέλεις?
:P

@Zaphod
Έλα τώρα κακίες...αν δεν το είχα κάψει εδώ και χρόνια δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι...γυναίκες,ακριβά αυτοκίνητα,πολλά λεφτά.

Prophet Estarian said...

έχω κλάσει στο γέλιο μαλάκα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα