Thursday, April 14, 2011

Είμαι ρατσιστής και φασίστας



Mετά από την ηρωική μάχη κατά του φασισμού σήμερα (Πάτρα, Watson) κερδίσαμε κάτι.

1. Πολλοί ανέτρεξαν στην Wikipedia να διαβάσουν ποιός τελοσπάντων είναι αυτός ο 84χρονος γέρος.

2. Κάποιοι (στη wikipedia) διάβασαν ότι το DNA έχει δομή, που ανακαλύψαμε πολύ πρόσφατα.

3.Κάποιοι διάβασαν κάτι σχετικό με το όλο θέμα για πρώτη φορά στη ζωή τους και φυσικά απέκτησαν αδιάσειστη γνώμη/άποψη ίση με 1543 καθηγητές Πανεπιστημίου.

Συμπέρασμα

Σήμερα φυσικά νίκησε η γνώση.

Επίλογος

Θαρραλέα πρόταση προς το Υπουργείο Παιδείας.Σας παρακαλώ κλείστε όλα τα σχολεία και να γίνει επείγουσα αντικατάστασή τους με δωρεάν πρόσβαση στο ιντερνέτς ώστε όλοι να μορφωθούν απευθείας από τη γουηκιπίντια.

Υστερόγραφο
Πλέον βλέπω ότι η εισαγωγή των θρησκευτικών ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία και η μετατροπή της βιολογίας σε επιλογής (αν ισχύει η ενημέρωσή μου.Δεν είναι γενικά να με εμπιστεύεσαι γιατί μονίμως διαβάζω ναζί επιστήμονες) θα μπορεί να πετύχει μόνο αν συνοδευτεί από έντυπο υλικό για το ιντημήντια.

Σκοτάδι+Ημιμάθεια+Ιδεοληψίες+Λίγο από "Εγώ κατέχω την Απόλυτη Αλήθεια καριόλη κι αν έχεις πρόβλημα θα σε γαμήσω" = συνταγή της επιτυχίας.

Καληνύχτα και δεν νομίζω να ξαναγράψω εδώ μέσα.

39 comments:

Αntidrasex said...

η τελευταία φράση είναι όλα τα λεφτά.

Zaphod said...

@αντιδρασησεχ
Χμμμμ

Η ΠΡΟτελευταια φραση ειναι ολα τα λεφτα. Οχι και να μην ξαναγραψει ο άνθρωπος!

@βιολογος
Σωστος και λιγα λες

ellinaki said...

Βιολόγε κατανοώ το ξενέρωμα και τον εκνευρισμό και σε διαβεβαιώ ότι χθες ειδικά κι εγώ πέρασα μία από τα ίδια. Αν όμως κάθε φορά που ένοιθα αυτή την αηδία, έκλεινα το μαγαζί, δε νομίζω να είχα blog πάνω από μία εβδομάδα.

Καλό είναι αυτή η αηδία και το ξενέρωμα να έχουν και φωνές αντίδρασης μέσα στο διαδίκτυο, οπότε εύχομαι να επανέλθεις δριμύτερος :)

(Θα συμφωνήσω με Ζαφώδιο. Η προτελευταία πρόταση, όλα τα λεφτά)

Dementia_Inc said...

Είναι φασίστας, το έγραψε και ο pitsirikos!

Dementia_Inc said...

Ερώτηση: Ξέρεις τι παίζει με την ιστορία της λογοκλοπής που τον κατηγορούν διάφοροι;

ο δείμος του πολίτη said...

Εσύ να ξαναγράψεις. Απλά λίγο το Υπουργείο Παιδειας να σκεφτεί τις συνέπειες των πολιτικών του.

πετρούλα said...

άσε ρε παιδι μου που θα σταματήσεις να γράφεις επειδή κάποιων τύπων τους κ@@@ωσε να διαμαρτυρηθούν για την προσωπική άποψη του watson! Ισα ίσα που τώρα πρέπει να τα χώνεις

BioLogos said...

@Antidrasex+Zaphod
Αποφασίστε ρε παιδιά.

@Ellinaki
Διάβαζα και εξακολουθώ να διαβάζω τα σχόλια του δικού σου αδερφού ποστ που σήκωσες.Βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος και ήταν μια σκέψη που δεν είχα βρει ακόμα τις λέξεις για να την περιγράψω.Ναι μεν αλλά...

Αυτό που με μια πρώτη ματιά έχει αναζωπυρωθεί και από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει, είναι το τυφλό,πολωτικό,λοβοτομημένο μίσος.
Μπορεί κάποιοι να το αποκαλούν βία, άλλοι αντιβία, άλλοι καθεστώς κι άλλοι τρομοκρατία.Δεν με ενδιαφέρει καθόλου και ξεπέρασα εδώ και πολλά χρόνια τη μεταεφηβεία.Οι καιροί εξάλλου στους οποίους ζούμε δεν είναι οι ίδιοι με αυτούς πριν από 100, 50, 10 χρόνια και οι αναλογίες εκτός από χρονικές δεν υφίστανται ούτε στο χώρο.Μπορεί να έχει πλάκα να αμπελοφιλοσοφείς για τέτοια ζητήματα μεταξύ τσίπουρου και μεζέ όταν είσαι 2ο έτος και μέσα στην καύλα αλλά έχουν περάσει χρόνια από τότε και πολλά έχουν αλλάξει.

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι οι λέξεις και οι ορισμοί που θα χρησιμοποιηθούν στο θεωρητικό οπλοστάσιο της κάθε ομάδας έχουν ήδη καθιερωθεί και συνεχώς εμπλουτίζονται.Αφορισμοί,δικαιολογίες,θεωρητικολογίες κενές από νοήματα και στη βάση όλου αυτού του αυτιστικού αχταρμά το μίσος.Μια ρουφήχτρα που τραβάει άκριτα και δίχως φίλτρο καθώς σημασία έχει το πλήθος, η μάζα και όχι η ποιότητα, το βάθος.Δυστυχώς όλο και περισσότεροι θα μαγνητίζονται από κάτι το μη πολύπλοκο, άμεσο και ενστικτώδες, όπως η καταστροφική αποδόμηση του Άλλου, του Απέναντι και το Ιντερνετ,τηβί κτλ απλά δίνουν τα πιο όμορφα άλλοθι γρήγορα.

Δεν χρειάζεται κανένας να μετανοιώσει για τίποτα.Όλοι μπορούν να συγχωρεθούν.

Μένει μόνο να δούμε πότε θα μας κυνηγήσουν είτε ο ένας είτε ο άλλος, γιατί θα συμβεί και αυτό.

BioLogos said...

@Ντεμέντια
Ωχ μωρέ καημένε.Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ήξερα αυτό που με ρωτάς για πιτσιρίκο.Θα σήμαινε ότι έχω άπειρο χρόνο να τα ξύσω.

@Δείμος
Δεν καταλαβαίνω Δήμο.Αυτό για το υπουργείο το πέταξα στα πλαίσια της ειρωνίας.

@Πετρούλα
Αν εσύ δεν νοιώθεις ότι σιγά σιγά φιμώνεσαι τότε χαίρομαι για σένα.Δεν μπορώ να το εξηγήσω, όχι ακόμα.Μου λείπουν οι λέξεις.

BioLogos said...

Και να μην ξεχάσω.Ένα μεγάλο μπράβο στη συνάδελφο Ιωάννα Σουφλερή, η οποία έγραψε το πιο συγκροτημένο κείμενο που είδα από χθες για το γεγονός.

Ας σταματήσουν οι τυχαίοι,που νομίζουν ότι τους ανήκει η αλήθεια (είτε είναι αποτυχημένοι μεσήλικες αμπελοφιλόσοφοι,είτε παιδάκια,που νομίζουν ότι τους ανήκουν όλα), να αντιγράφουν τσιτάτα από τη γουηκιπίντια χάρην οποιασδήποτε ιδεοληψίας τους και ας αρχίσουν το μεγάλο ξεστράβωμα σε ένα θέμα που ΔΕΝ το έχουν.Δεν γίνεται (και δε χρειάζεται) σε μερικά δευτερόλεπτα να εκφράσεις άποψη για ένα θέμα που δεν το κατέχεις,μόνο και μόνο για να επιτελέσεις το καθήκον σου ως άμυαλο στρατιωτάκι.Κανένας δεν θα σου ζητήσει το λόγο.

Το άρθρο.

http://www.tovima.gr/science/article/?aid=395885

BioLogos said...

Iωάννα Σουφλέρη.Μου ξέφυγε ο τόνος.

Αntidrasex said...

Χμμ, ναι, και εγώ την προτελευταία εννοούσα. Την τελευταία δεν την εξέλαβα ως φράση παρά ως παραλήρημα. Ξέρετε τι επίδραση μπορεί να έχουν στον εγκέφαλο όλα αυτά που κάνουν εκεί στα βιολογικά εργαστήρια; Να, ρωτήστε και τον Watson, κάτι τέτοια τον έπιαναν και έλεγε μαλακίες. :D

BioLogos said...

β-μερκαπτοαιθανόλη και πυριδίνη.Καλό κάνουν κακό δεν κάνουν.

Vagelford said...

Α ρε Βιολόγε... σε ψεκάζουν και δεν ξέρεις που βάζεις τους τόνους, παλιοφασίστα ρατσιστή.

Μην μασάς ρε αγορίνα. Η καθημερινότητα είναι συνεχόμενες γροθιές στο στομάχι.

http://www.youtube.com/watch?v=buqtdpuZxvk

Dementia_Inc said...

Ρε μλκ σε ρώτησα για την λογοκλοπή γιατί είχα ακούσει πως τον κατηγορούσαν πως στην ουσία καπέλωσε τη δουλεία του Κρικ. Ξέρεις πήρε τη δόξα, τα ναρκωτικά, τις γκόμενες. Ισχύει; Μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου;

Anonymous said...

Δε ξερω, εμενα μου ψιλομυριζει προβοκατσια αισχρης μορφης...

Δε μπορεσα να παω την Παρασκευη στο Δημοκριτο που μιλησε, ελπιζω να μην εγιναν παροιμοιες βλακειες.

baqure said...

Αγαπητε μου φίλε, i see darkness in you!(και γουστάρω) Λοιπον δε ξέρω πως να σχολιάσω το συμβάν, αλλά και ο ίδιος ο Γουάτσον είπε ότι δεν είναι η 1η φορά! Άρα πάντου υπάρχουν τύποι που θα "αντιδράσουν". Δε συμφωνώ με τη κα Σουφλερη ως προς την αμαυρωση (για ακομα μια φορα) του Ελ.Πανεπιστημιου, όπως και στο αν η επιστήμη επιδέχεται χαρακτηρισμών. Το Πανεπιστημιο αμαυρωνεται καθημερινώς, απο τους καθηγητες που τα παιρνουν, τις παραταξιακες συμφωνίες, τις μίζες κι αλλα (ένα τρανό κ πρόσφατο παραδειγμα: http://www.agon.gr/news/117/ARTICLE/9004/2010-11-23.html ) και λίγους μήνες μετά: http://www.epiruschannel.gr/node/5554 .
Όσο για το άν επιδέχεται χαρακτηρισμούς η επιστήμη, αυτό ποιός θα το κρίνει; Οι ίδιοι οι επιστήμονες; Οι πολιτικοί; Ο λαός; Είναι σωστή η παραδοχή οτι η επιστήμη δε πρέπει να λαμβάνει υπόψη της, πολιτική, θρησκεία και όποια άλλη μαλαχία, ώστε να μην επηρεάζεται και να είναι αμερόληπτη. Έλα όμως που δε συμβαίνει αυτό... Τη μόνη επιστήμη που ξέρω είναι η ελεγχόμενη, είτε από εταιρίες, είτε από κυβερνήσεις. Δε το λέω χαρδαβελικά, αλλά με έμμεσο τρόπο η επιστημονική έρευνα ελέγχεται. Πιο λιανά... αν ένα προτζεκτ δεν είναι "ενδιαφέρον", δε χρηματοδοτείται και αυτό το κρίνουν άλλοι επιστήμονες ("φίλοι ή εχθροί" που πιθανόν επωφελουνται, π.χ. Ηρακλειτος κ.α). Άρα δε προχωράει το θέμα, η χρηματοδότηση πάει κατα διαόλου, αρχίζει η λιτότητα και η εκμετάλλευση. Παραπέμπω σχετικό rage-post για διαφημιστικούς λόγους: http://enaxronomesulid.blogspot.com/2011/03/et-cetera.html

Το γεγονός ότι το γουηκιπιντια και γενικότερα το ιντερνέτς ειναι εδω κ πολύ καιρό το ΜΟΝΟ εκπαιδευτικο-ενημερωτικο μέσο είναι ανησυχιτικό με την έννοια ότι "μαθαίνεις" οποιαδήποτε μπούρδα θέλουν να σου πλασάρουν ως κάτι το έγκυρο και μετά το παίζεις κ έξυπνος (πολλοί έχουμε υποπέσει σε λάθη). Χρειάζεται φιλτράρισμα η κάθε πληροφορία. Έτσι γινόταν και γίνεται με τηλεόραση- ραδιόφωνο, εφημερίδες. Ζούμε στη κοινωνία που μας πλασάρουν, είμαστε χαρούμενοι κ λέμε κ ευχαριστώ! Μας κοροϊδεύουν και τους ξαναψηφίζουμε! Πιστεύουμε ότι θα μας σώσουν και μπαίνουμε πιο βαθια στα ζκαντά... "Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα..."

Ξέρω ότι ξέφυγα από το θέμα, αλλά πληκτρολόγια σα το δικό σου δε πρέπει να σταματήσουν και ας διαφωνούμε πολλές φορές!(εγινα πολύ ρομαντικός, στα όρια του γκέη;;;)

Vagelford said...

Θα διαφωνήσω ως προς το εξής, μπορεί η γνώση να επεκτείνεται προς κατευθύνσεις όπου υπάρχει ενδιαφέρον από τον όποιον χρηματοδοτεί την έρευνα, αλλά η ίδια η γνώση δεν είναι κατευθυνόμενη ή ελεγχόμενη. Δηλαδή, άλλο πράγμα η κατεύθυνση και άλλο πράγμα το περιεχόμενο.

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει υπό καμία έννοια καλή ή κακή πληροφορία. Το άτομο διασπάται, αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Η ηθική έρχεται μετά. Η ηθική κρύβεται στο τι κάνεις με την γνώση.

Zaphod said...

@vagelford

Ολοι ξεχνουν φντ πως η επιστημη δεν εχει ηθικη. Τα ατομα και οι κοινωνιες εχουν.

BioLogos said...

@dementia
Ναι κάτι τέτοια μου είχε πει και μένα ο Μπάμπης ο Σουγιάς όταν έπινε μπύρες μαζί του το 50.

@Vagelford
Το βίντεο που έριξες εδώ μέσα πρέπει μερικοί να το δούνε 40 φορές και 2 δώρο.Αν και πάλι δεν νομίζω να το "πιάσουν"...ξέρεις αυτοί που παίρνουν υπερβολικά σοβαρά τον εαυτό τους.

@Ανώνυμε
Προβοκάτσια για ποιό λόγο?Μπορεί να ήταν πράκτορας της ΕΥΠ, που ήθελε με αυτό τον τρόπο να οδηγήσει σε κατάργηση του ασύλου των ΑΕΙ/ΤΕΙ?Δε νομίζω.
Ένα (ίσως κάποτε προβληματισμένο και ευαίσθητο) παιδάκι, που του πιπίλισαν οι άλλοι το μυαλό ότι βρίσκονται στην παρανομία,έχουν ιερή αποστολή και όλοι οι "άλλοι" είναι ο εχθρός.Η συνταγή της επιτυχίας για να στρατολογήσεις όργανα/εργαλεία/λακέδες.
Πλύση εγκεφάλου+απώλεια βούλησης=μαριονέτα.

BioLogos said...

@Baqure
Στο επίπεδο που βρίσκεσαι έχεις κάνει έρευνα και το ξέρω.Έχει έρθει ποτέ σε σένα εταιρεία με έναν μαύρο χαρτοφύλακα, ζητώντας από σένα να κλωνοποιήσεις το μουστάκι του Χίτλερ?Δε νομίζω.
Ήρθε σε σένα το λαμόγιο ο καθηγητής σου, που τα έχει πάρει χοντρά (μιλάμε για εκατομμύρια) για να κάνεις έρευνα πάνω στο χάπι που θα κάνει τους ανθρώπους υποχείρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Σόρος?Δε νομίζω.
Επίσης κι εγώ θα ήθελα 50 εκατ. ευρώ να κάνω έρευνα στο αν οι μεταξοσκώληκες πάσχουν από κατάθλιψη αλλά...δε νομίζω.Για κάποιο λόγο υπάρχουν στάνταρντζ και δε γίνεται να αρέσουν σε όλους.
Δεν θα πλατυάσω για να αναφερθώ στις ανθρωπιστικές/πολιτικές/κοινωνικές επιστήμες γιατί είμαι έξω από τον χώρο και δεν έχω άποψη.

Εν κατακλείδι...
Η επιστήμη χρειάζεται την κριτική και δε βρίσκεται σε στεγανά.Αλλά δε χρειάζεται κριτική από μια επιστημονικά αναλφάβητη κοινωνία.Δεν είναι δημιουργικό κι ούτε βοηθάει στην εξέλιξή της.

BioLogos said...

@Vagelford
Μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τους επιστήμονες για τα άπειρα κακά σε αυτό τον κόσμο.Και φυσικά φταίμε γιατί για πολύ καιρό οι άνθρωποι που κάναν επιστήμη βρισκόνταν μακρυά από την κοινωνία, μια κοινωνία που ναι μεν τους χρειαζόταν να παράγει έργο,αλλά δεν ήθελε να τους ξέρει.
Στην πορεία αυτό άλλαξε αλλά μένει να συγχρονιστούμε με την κοινωνία.

Να αφήσουμε κατά μέρος και οι 2 πλευρές όποιον φόβο,καχυποψία και εμμονές και να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο.Αν έχουμε ένα μονοπάτι που οδηγεί σε μια καλύτερη εκδοχή της ανθρωπότητας στο μέλλον τότε είμαστε κομμάτια του ίδιου μονοπατιού,που απλά βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία.Και αν όποιο από τα 2 σημεία δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε, τότε η ροή στο μονοπάτι θα είναι ούτως ή άλλως μπλοκαρισμένη.

@Ζάφωνδα
Μα αυτό που γράφεις, που καταλαβαίνω πώς το εννοείς, είναι η πηγή όποιων παρανοήσεων.Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.Ο επιστήμονας δε χρειάζεται να κρίνει ηθικά το αποτέλεσμα της έρευνάς του?

BioLogos said...

Και δωράκι

(Πηγή http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18440722)

James Watson is one of the most distinguished living figures in American science, and yet even he was not immune to immediate expulsion from the very lab he created and built up over 40 years of his life, and excommunication from the scientific establishment that celebrated him. All this for one crime: voicing scientific facts and hypotheses that made this community uncomfortable. The same personal and professional fate befell former Harvard president Larry Summers in 2005 for a purely academic discussion of females in science during an economics conference intended for discussing this very subject!

What effect will this continuing intellectual mob violence have on future and current scientists and researchers who want to freely study human genetics, cross-cultural psychology, sociology, or any discipline that may reveal similar facts that have the potential to cause their professional or personal destruction by an intellectual community that resembles the medieval church?

Those who punish, those who lie, those who silence, those who condemn, those who intimidate... they have corrupted science.

They have injured the intellectual openness, freedom, and fairness of our society and our institutions, with untold costs to our collective human well-being.

Not James D. Watson.

50ft queenie said...

Μην το ξαναπείς αυτό το τελευταίο παιδί μου! Όχι να εκχωρήσουμε ΚΑΙ το ίντερνετ στα τραμπουκάκια!

Γουί λόβ γιου!

baqure said...

@Βαγκελ
Δε χρειάζεται να διαφωνήσεις, συμφωνούμε. Δε μιλησα για τη γνώση, αλλά για την επιστήμη και κάποιους απο τους εκπρόσωπούς της

@Ζάφωνδα
Έχεις δίκιο, με τη διαφορά ότι η επιστημονική κοινότητα αποτελείται απο άτομα. Άρα διαμορφώνεται μία ηθική, καλώς ή κακώς. Η επιστήμη δεν υπάρχει απο μόνη της

@ΒιοΛόγο
Νομίζω ότι παρέθεσα ένα παράδειγμα στα σχετικά λινκς. Εννοείται πως δε θα έρθουν σε μένα ή στον οποιοδήποτε, αν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κέρδος. Για να λέμε και κάποια φακτς, η βασική έρευνα στην Ελλάδα δε χρηματοδοτείται όσο πρέπει και όσοι ασχολούνται χρωστάνε αρκετά λεφτά! Όταν προχωράς σε κάτι το εφαρμοσμένο, που είναι άμεσα εκμεταλλεύσιμο, τότε θα σκάσουν οι τράπεζες και οι βιομήχανοι να σε επιβραβεύσουν. Τυχαίο; Δε νομίζω! Δε κρίνω την ηθική πάνω σ'αυτό απαραίτητα, αλλά η λογική με οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι κάποιος με τη δική του ηθική θα καρπωθεί τα αποτελέσματα της έρευνας, αφού έσκασε τα ωραία του λεφτά και σύμφωνα μ'αυτη, θα κάνει κουμάντο!
Σαφώς και ο επιστήμονας έχει ηθική ευθύνη της έρευνας που παράγει. Είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις επιλογές για το που-πως-και σε ποιον θα εμπιστευθείς την έρευνά σου, απο το να τη παραχωρήσεις στον επενδυτή σου.
Θα σταθώ σ'αυτή τη καταπληκτική φράση:
Those who punish, those who lie, those who silence, those who condemn, those who intimidate... they have corrupted science

Vagelford said...

Η διαφορά μας είναι μάλλον στο ότι όταν εγώ λέω επιστήμη, εννοώ το σύνολο της γνώσης και των διαγνωστικών εργαλείων και όχι την κοινωνική δομή και τα άτομα. Το διαχωρίζω σε "επιστήμη" και "επιστημονική κοινότητα".

Zaphod said...

@all
Δεν βλεπω να διαφωνουμε πουθενα. Η επιστημη ειναι τροπος σκεψης, αλλα οχι πολιτικη, ρομαντική ή ηθική ιδεολογια. Συνηθως οι επιστημονες ξεφευγουν απο τα δεδομενα της εποχης φτιαχνοντας δικα τους ethics αλλα μεχρι εκει. Δεν ειναι αποκομενοι απο την κοινωνια.

(για να το χοντρυνουμε λιγο)

Ο Μενγκελε πχ ηταν η οχι επιστημονας;
Ηταν "ηθικος"; Και με ποια κριτηρια; Τα σημερινα ή της χιτλερικής γερμανίας;

Αόρατη Μελάνη said...

Αφού ξεκαθαρίσω ότι η επίθεση ήταν σαφώς μια κίνηση απαράδεκτη και γελοία (γελοία απαράδεκτη και απαράδεκτα γελοία), θα παρατηρήσω ότι το άρθρο στο Βήμα έχει χάσει κατά τη γνώμη μου τη μπάλα. Δε νομίζω ότι τα παλικάρια μπέρδεψαν την ευγονική με τη γενετική (διαφορετικά θα επιτίθονταν σε όλους τους γενετιστές). Ο Watson όντως έχει κάνει ρατσιστικές δηλώσεις (βλέπε Sunday Times). Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι έκαναν καλά που τον προπηλάκισαν - αλλά ας μην τους καταλογίζουμε κιόλας ότι δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.

pølsemannen said...

Είσαι φασιστρόνι και ελιτίστας και θα στο αποδείξω με επιχειρήματα:

Βζάνγκα, μούγκα, ούγκα , ούνγκα, στούνγκα, στρούγκα.

Ορίστε μας.

----

Σωτηρία από την άπειρη και απόλυτη ανθρώπινη βλακεία δεν υπάρχει. Ούτε καν CD της Σωτηρίας Μπέλλου.

Stefanos said...

φφφφφφφφφφ....

πετρούλα said...

θέλουμε το Βιολόγο πισω!

Αntidrasex said...

Θέλουμε το βιολόγο από πίσω!

BioLogos said...

Συγκίνησης...

Anonymous said...

Βιολόγε,

Αρχικά, allow me to introduce myself: είμαι η Σοφία ή αλλιώς η ανώνυμη με το άσχετο σχόλιο σε ένα ποστ, για τη Rosie Redfield & the arsenic associated bacteria.

Μετά απο αυτή τη σύντομη introduction, και συνεχιζοντας στο μοτίβο των ασχετων σχολίων, θα περάσω στο προκείμενο: Η πρωινή μου ρουτίνα, περιλαμβάνει πίνοντας το καφέ μου, να διαβάζω the news & να τσεκαρω τα 3-4 μπλογκζ που κράτησα μετά απο πολύ χαμένο χρόνο, περιπλανώμενη στη σαπίλα του web. One of these used to be kafeskaitsigaro.blogspot.com.

Λοιπόν η πρωινή ρουτίνα είναι σημαντική για πολύ κόσμο, any fool knows it. Σε ότι με αφορά: αν διαταραχθει σημαντικά έχουμε ως αποτελεσμα να πηγαίνουν ολα στραβά α) αρχικά τη συγκεκριμένη ημέρα α1) στη δουλειά α2) στην υπόλοιπη ζωή μου. Σειρά ημερών με διαταραγμενη ρουτινα -> γαμιέται ο δίας & κινδυνεύουν διδακτορικά και προσωπικές ζωές.

Οποτε αγαπητε μου Βιολόγε, βουτήξου στις τύψεις. Βουτήξου στις τύψεις που όλα στραβά πηγαίνουν στη ζωη μου ή γράψε κατιτις, αν όχι επειδη έχεις όρεξη κ χρόνο να πεις κάτι, then απο αλληλλεγγύη.

Αυτααα

("Exaggeration, the inseparable companion of greatness" - I wish :-) )

Anonymous said...

Sofia mou me xtypas sto filotimo.mporei na eimai skyli tu polemou pou oi synadelfoi fonazun saddam alla milises. stin kardia mou.

Anonymous said...

Τι εννοεις; Θα αποχωρησεις απο τη μπλογκοσφαιρα;

Anonymous said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΣΕΓΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ!

Ο Π[ΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΨΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 120 ΕΥΡΩ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΕΛΕΙΣ?

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΣΔΟΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΔΟΕ!!
Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012
Ανώνυμος είπε...
ΣΕΓΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ


ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ
Ο ΨΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΨΑΡΑΣ ΨΑΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΨΑΡΑ!!

Γιαννης π.

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2012
29 Σεπ 2012 11:50:00 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΣΕΓΑΣ ασφαλιστικά μέτρα

28/09/2012
Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η παράταξη "ΕΔΑΣ" από τις 25-9-2012 συζητήθηκε στις 28-9-2012. Η ΕΔΑΣ που αντιπολιτεύεται τη διοίκηση Σεβαστή, ζητάει την αναβολή της γενικής συνέλευσης και των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (28 - 29 Σεπτεμβρίου) στην Ερέτρια, ώστε "να γίνει έλεγχος νομιμότητας από προσωρινή διοίκηση, που θα ορίσει η αθλητική ηγεσία και ο αρμόδιος υπουργός". Η Πρόεδρος δέχτηκε να συζητηθεί η απόφαση και επιφυλάχτηκε να εκδώσει την απόφαση για την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα ο εκπόσωπος του Σεβαστή πίστευε ότι δεν θα συζητηθεί καθόλου η αίτηση ασφαλιστικών για προσωρινή διαταγή.! Ο χρόνος από σήμερα έως την Δευτέρα είναι "νεκρός" λέει η ΕΔΑΣ και δεν μπορούν να γίνουν νόμιμες εκλογές! Την Δυτέρα 1-10-2012 η ΕΔΑΣ θα καταθέσει νέα αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ και επειδή η τωρινή διοίκηση παύει από το καταστατικό να υπάρχει!
Ουσιαστικά η διοίκηση Σεβαστή Βασίλη έπαθε κόλαφο και υπάρχει και συνέχεια γιατί έρχεται και το ΣΔΟΕ στον ΣΕΓΑΣ! Ευτυχώς υπάρχει ακόμα Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
Β. Μ.
Δημοσιογράφος Στίβου


Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012
Ανώνυμος είπε...
ΣΕΓΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ


ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ
Ο ΨΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΨΑΡΑΣ ΨΑΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΨΑΡΑ!!

Γιαννης π.

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2012
29 Σεπ 2012 11:50:00 μ.μ.

14 Οκτ 2012 9:48:00 μ.μ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Παναγόπουλος ο αποτυχημενος της ALCO παρανομος Προεδρος στον ΣΕΓΑΣ

Γελαει ολη η Ελλαδα με τις αλαξοκολιες...

Στον ΣΕΓΑΣ ποσα περνουν οι αποσπασμενοι Γυμναστες απο τα Δημοσια σχολεια

ποση ντοπα ποτιζουν τους αθλητες?

Κανενας εισαγελεας?

14 Οκτ 2012 9:53:00 μ.μ.
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΑΓΟΡΙ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ???

14 Οκτ 2012 9:54:00 μ.μ.
Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΗ 2ΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 35 ΤΟΥ ΣΔΟΕ!!
ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?

Anonymous said...

Enter the best free online game of military strategy, politics and economics.

Help your country and allies. You can become a congressman, president of the political party and the country.

Earn money by buying and selling weapons and food. And make friends with a great community

What are you waiting? Login

http://bit.ly/13zD0XI

Thanks for your time.

Anonymous said...

βιολόγε σε θέλουμε πίσω!!!

το Κώστας

Powered By Blogger