Sunday, May 20, 2007

Πετάξτε τα πορτοφόλια σας...αυτά τα προϊόντα δεν θα σας χρειαστούν ποτέ (ή σχεδόν ποτέ)


Εχετε βαρεθει το νερο που πινετε να εχει αυτη την μονοτονη απουσια γευσης?Η λυση ειναι μια...Αμπουλοχαπακια με γευση φρουτων του δασους, τροπικων λιχουδιων και αλλες πολλες επιλογες ερχονται να γεμισουν αυτο το καταναλωτικο κενο απλα και γρηγορα.




Η εικονα μιλαει απο μονη της.Ακουτε στο i-Pod το αγαπημενο σας κομματι και εκεινη τη στιγμη το μοναδικο πραγμα που λειπει ειναι να απολαυσετε την παγωμενη μπυρα σας...μονο που δεν εχετε ανοιχτηρι...Αλλη μια λυση για τετοιες καταστασεις που ολοι τις εχουμε ζησει.



Ειστε στο σινεμα μαζι με την/τον αγαπημενη/ο σας για να δειτε για πολλοστη φορα μια μελοδραματικη/γεματη εκρηξεις και αιμα (αναλογα με το φυλο) ταινια...και ο Μορφεας βρισκεται στο κατωφλι.Για να μην ζησετε σκηνες απειρου καλους περι κατανοησης στη σχεση κτλ ... ηλιοσπορα με καφεϊνη, ακριβως οπως πινετε τον καφε σας, μετριο, γλυκο ή σκετο.







Μπυρα και σαμπανια σε μια συσκευασια...ποτε αλλωτε το να πινεις μια παγωμενη μπυρα δεν θα μπορουσε να σου χαρισει τοσο prestige και style. Tωρα και εσυ ηλιοκαμενε οικοδομε μπορεις να ζησεις το ονειρο σου.



Στην εποχη που ζουμε, οι γρηγοροι ρυθμοι εχουν εισβαλλει παντου και ακομα και η διαδικασια ξυρισματος μπορει να αποβει χρονοβορα. Το να παρουσιασεις ευκολα και σε 60 sec ενα καλοξυρισμενο νουνακι αποτελει must για καθε γυναικα που σεβεται τον εαυτο της και θελει να νοιωθει sexy παντου κ παντοτε.





Γιατι να παταμε τα σκατα τους δηλαδη??Αυτα πατανε τα δικα μας???

1 comment:

Anonymous said...

Gia sou re Paranoid biologist. Fysaei to blog!!!! Oti prepei gia kafedaki kai tsigaro, kai as eine kai ayta consumerist products

Powered By Blogger