Friday, July 4, 2008

Διακοπές δίχως διακοπή (ψαρωτικός τίτλος)


Attention:This is your Captain speaking...Aκολουθεί ποστ με ξεκάρφωτο θέμα, σε πλήρες άσχετο ύφος με τα προηγούμενα, όπως είναι και η αρχή αυτού του μπλόγκεος.Όποιος δεν καταλαβαίνει το λόγο ας μην τον ζητήσει ποτέ.Επίσης ο τίτλος δεν εκφράζει το κείμενο που ακολουθεί.



Εβρισκόμενος σε μία μη εξωτική χώρα (όχι Ελλάδα) μου έκανε τρομερή εντύπωση για άλλη μια φορά, που σιγά σιγά από τα μπλόγκζ μέχρι την επικοινωνία μου με τους συνέλληνες φίλους, επικρατεί μια ραγδαία αναπτυσσόμενη σπαρίλα και τάση φυγής προς παραλίες, σε εκνευριστικό βαθμό και σε σημείο που δεν μπορείς να βρείς άνθρωπο να μην συζητάει επ αυτού.

Μήπως όμως μου κάνει εντύπωση γιατί σε μια άλλη χώρα οι συν-Ευρωπαίοι δεν έχουν θεοποιήσει το καλοκαίρι όπως κι εμείς και απλά συνεχίζουν τη ζωή τους αλλάζοντας μόνο το ρουχισμό τους?Θα το προτιμούσα όμως αυτό από το να είμαι σε μια όμορφη παραλία, όπου θα είχα να αντιμετωπίσω τα εξής συνηθισμένα σενάρια? Από τη μία να ακούω τον Ελληνάρα να γκαρίζει στο κινητό εξιστορώντας φανταστικές περιπέτειες με δίμετρη σερβιτόρα που έτυχε να διακορρεύσει (σικ) στις τουαλέτες του λόκαλ παραλιομπουζουκτσίδικου ή τη θειά με τα τάπερ από την άλλη να προσπαθεί να συγκεντρώσει τα κωλόπαιδα γύρω της για τάϊσμα ρίχνοντας και καμία χριστοπαναγία για το καλό της μέρας.

Αυτή η σκέψη φυσικά διαλύθηκε με τη μία γιατί, όπως πολύ σωστά θα πει κανείς, αυτοί θα βρίσκονται κοντά στο υδάτινο στοιχείο και εσύ ούτε με σφαίρες και προσπαθείς να υποτιμήσεις το γεγονός ως ψυχολογική άμυνα. Όπως είναι λογικό κάποιος με αυτή τη σκέψη θα ήταν απόλυτα σωστός καθώς θα έχανα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με κορνίζα μεθυσμένους Γερμανούς να ξερνάνε ή ουζοκατανύξεις σε τοπική ταβέρνα, όπου θα μας χάϊδευαν τον πισινό.

Άρα τελικά τί συμβαίνει με τις καλοκαιρινές διακοπές και μαζοχιζόμαστε τόσο πολύ σε σημείο εξαναγκασμού?Γιατί με το που μπαίνει ο Ιούνιος, τα πάντα στη χώρα περνάνε σε μια άλλη διάσταση υπεραργών ρυθμών, όπου η ονειροπόληση παραλιών και η αστρική προβολή γίνονται η νόρμα?Περνάμε τόσο χάλια τον υπόλοιπο χρόνο και περιμένουμε πώς και πώς να δραπετεύσουμε μαζικά σαν τον Μάϊκλ Σκόφιλντ και δεν αντέχουμε άλλο Ρετιρέ και Εμείς κι Εμείς? Περνάνε τελικά όλοι ζούπερ και ουάου στις διακοπές ή λένε ψέμματα ο ένας στον άλλον, επειδή έπρεπε να περάσουν ωραία (τόσα έσκασαν για καράβι, νησί και ποτά στον/στην απέναντι γκόμενο/α)!?


Είμαι απόλυτα σίγουρο ότι η χώρα «λειτουργεί» 9 μήνες τον χρόνο και ακόμα και μέσα στους 9 αυτούς μήνες όλο και κάποια δικαιολογία θα υπάρχει για λίγο λούφα. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς τη δικαιολογία-καραμέλα ότι η λούφα χρειάζεται, καθώς όπως μας απέδειξαν οι αρχαίοι μακρινοί μας συγγενείς, λόγω λούφας δημιούργησαν πολιτισμό, έχτισαν Παρθενώνες και ανακάλυψαν τους Army of Lovers. Ίσως δεν είναι θέμα λούφας και πάσχουμε πανελληνίως από το Σ.Ε.Δ (σύνδρομο έλλειψης διακοπών), επειδή δουλεύουμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Aπό την άλλη όμως η ψυχωσική εμμονή του Έλληνα με τις διακοπές δεν πρέπει να έχει τόσο να κάνει με την τεμπελιά ή την υπερκόπωση αλλά με κάτι άλλο πιο βαθύ και πιο περίπλοκο. Με μια ισχυρή υποσυνείδητη δύναμη, μια μικροσκοπική φωνούλα στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του, που του ψυθιρίζει συνεχώς «Γράψτα όλα στα @@ σου και σήκω φύγε». Άρα αν δεχτεί κανείς σαν υπαρκτή αυτή την υπόθεση θα πρέπει κάτι ή κάποιος να του δημιουργεί τρομερή ψυχολογική πίεση κατά τη διάρκεια του χρόνου. Μία πίεση τόσο ισχυρή, που τον οδηγεί στη αγχωτική ανάγκη να πρέπει να φύγει μακρυά, όπου θα πρέπει να περάσει καλά και να αποθανατίσει σε άφθονα Mb φωτογραφίες με στημένες πόζες, ηλιοκαμένα πρόσωπα και τοπία ιδανικές για το facebook. Για να μπορέσει να αποδείξει ότι τα κατάφερε. Νίκησε την πίεση, το θηρίο, που τον καταπιέζει έναν χρόνο και τον έχει μετατρέψει σε έναν γκρινιάρη, μηδενιστή, ξερόλα, που του φταίνε όλα και τίποτα και περιμένει τον Λαζόπουλο να του θυμίσει πόσο μαλάκας είναι (Λαζόπουλε σε βαρέθηκα).Ίσως έχουμε ξεχάσει ότι διακοπές σημαίνει χρόνος με τον εαυτό μας κι όχι χρόνος για τους άλλους. Ίσως από την άλλη υπεραναλύω ένα θέμα μηδενικής αξίας και με εντελώς λάθος οπτική γιατί έχω μετατραπεί σε έναν γκρινιάρη, μηδενιστή, ξερόλα.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα επιτρέψω τον διακοποφασισμό γύρω μου να περάσει.



υγ.Προσοχή στα κωλοβακτηρίδια


24 comments:

Lucha Libre said...

Χάρη στην αρχική φωτογραφία του ποστ είμαι σίγουρη: εκτός από πράκτορας της Μονσάντο, δολοφόνος μικρών και αθώων κυττάρων και ψυχρός τεχνοκράτης του κερατά, ο Βιολόγος είναι και ένας άθλιος σεξιστής. Φτου του.
Και συν τοις άλλοις προσπαθεί να υπονομεύσει τις πατροπαράδοτες ελληνοχριστιανικές διακοπές στη συνείδησή μας.

Δε θα σου περάσει ποταπέ ανθέλληνα!
Όταν εμείς νοικιάζαμε κοτέτσια για ρουμς στις Κυκλάδες, όλοι οι
κουτόφραγκοι τρώγανε βελανίδια!

Anonymous said...

Διαμαρτύρομαι ενάντια στο καλοκαίρι και τους σαυρανθρώπους που φωτοσυνθέτουν πίνοντας φραπέ.

Θέλω να έρθει φθινόπωρο και χειμώνας τώρα!
______________________________

Οκ. Μπορώ να προχωρήσω τώρα.

Έχεις δίκιο σ' αυτά που λες, και γίνονται χειρότερα αν σκεφτείς ότι γι' αυτές τις διακοπές, ο μέσος έλληνας έχει πάρει "διακοποδάνειο" (Ε ΜΗΝ ΠΑΣ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!).

Για να μην γινόμαστε γκρινιάρηδες, μηδενιστές ξερόλες όμως, ας πούμε ότι δεν υπάρχουν μόνο αυτού του τύπου οι διακοπές.

(Το ιδανικό είναι κάποιες μέρες σε ήσυχο μέρος, να μη δω κανέναν, να μην μιλήσω σε κανέναν, να είμαι διαρκώς μουλιασμένη στο νερό και να κοιμάμαι. Άντε και κανένα θερινό.)

Anonymous said...

Γιατί ρε Βιολόγε είσαι έτσι?
Δε 'ν σωστό

BioLogos said...

@Ινκο
Είμαι πολλά άσχημα πράγματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με λες σεξιστή.Η φωτό δείχνει μια ξέρα με τρία δέντρα...
Χαχαχα...έχω νοικιάσει κι εγώ κοτέτσι στους Παξούς,που τα βράδια βγαίναν οι κατσαρίδες και κάναν κόντρες μεταξύ τους.Όοσ για τους Ευρωπαίους που λες απλά δεν έχουν το γονίδιο Ιχώρ που διαθέτουμε εμείς οι ΕΛ.

@50 φτου κουήνι
Καλημέρα στην PJ fan.
Είμαι κι εγώ φαν του χειμώνα αλλά αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι μεγάλωσα σε πόλη, όπου τα 2/3 του χρόνου έχει συννεφιά, βρέχει και σε περιβάλλουν τα βουνά.Και όχι δεν είναι η Μόρντορ.
Το διακοποδάνειο από την άλλη δεν είναι τίποτα...εδώ υπάρχουν και γαμοδάνεια.Να μην βλέπεις κανέναν στις διακοπές?Κι εσύ θες να ξεφύγεις από το θεριό?

@ισμινισε
χαχαχα
Πες μου τι να κάνω.

phd said...

xaxaxa. Delirium tremens σ’ έπιασε, ζηλιάρη, που μας φτύνεις δυο φορές...γι’ αυτό που κάνουμε μες στο χρόνο και μες το καλοκαίρι...Πάλι καλά που διάλεξες ωραίο βίντεο...οι φώτο για την ανδροπαρέα σου είναι; Και ‘μεις οι γυναίκες τι θα δούμε;

BioLogos said...

Aγαπητή πουχουντού
Ολόκληρος Ζούγκα δεν σου κάνει?

zalmoxis said...

Βιολόγε, θέλω να μου γνωρίσες την καλλίπυγο νεαρά της 1ης φωτό.

Προσωπικά, δεν έχω μπει ακόμη σε μουντ διακοπών, πριν 3 μήνες γύρισα από long play διακοπές. Και πού να πάω καλοκαιριάτικο; στα νησιά με κάτι εκατομμύρια Έλληνες που πασχίζουν ψυχαναγκαστικά να περάσουν καλά;
Δεν έχω ακούσει Έλληνα να επιστρέφει από διακοπές ή την επομένη από μπουζούκια και να μην προσπαθεί να πείσει τους άλλους πως πέρασε "γουάου", "βέρυ γουάου" "σούπερ ντούπερ γουάου"!
Πάντως, επειδή θέλω να αποφέύγω τους Έλληνες, με βλέπω οσονούπω για καμια δυο βδομάδες στο Ιράν.

BioLogos said...

καλλίπυγος=άγνωστη λέξη, checked.

Το γούστο σου αν μου επιτραπεί είναι πάρα πολύ καλό.
Η φωτό είναι επιλεγμένη επειδή παίζει λίγο και με τη φαντασία και ας γκρινιάζουν μερικές από τις γυναίκες σχολιαστές.
Είναι άδικο πάντως να κυριαρχεί τέτοιος ψυχαναγκασμός για κάτι που σκοπό έχει να χαλαρώσει κι όχι να ανοίξει τις πύλες για ένα ταξίδι στις καρδιοπάθειες και τη στεφανιαία νόσο.

Το Ιράν πρέπει να είναι μαγευτικό και επειδή τώρα το μυαλό μου με μερικά slivovitz είναι αλλού, οι Ιρανές που έχω γνωρίσει είχαν απίστευτη ομορφιά.

zalmoxis said...

Καλλίπυγος (αρχαία ελληνική λέξη) εκ του καλός (=όμορφος) + πυγή (=οπίσθια). Ήταν και ένα από τα προσωνύμια της Αφροδίτης.

Για τις Ιρανές, πιστεύω πως είναι μαζί με τις Κολομβιανές, τις Ολλανδέζες, τις Ινδές και τις Σουηδέζες στο τοπ - 5 των ομορφότερων γυναικών στον πλανήτη.

slivovitz, έ; Κροατικό να υποθέσω ή μήπως Σλοβένικο;

BioLogos said...

Zalmoxi θα συμφωνήσω στο τοπ 5 με μία ένσταση.Όσες Ινδές έχω γνωρίσει ήταν χάλι μαύρο.Ίσως ήμουν απλά άτυχος αλλά τόσες είναι...στατιστικά δεν μπορεί.

το σλίβοβιτς που πίνω είναι μόνο τσέχικο.Και πάντα σπιτικό.Σχεδόν πλησιάζει το δικό μας τσίπουρο, το ηπειρώτικο.

zalmoxis said...

Με τις Ινδές εξαρτάται και από την περιοχή (ολόκληρη υπο-ήπειρος είναι) ενώ είναι και ταξικό το θέμα. Οι κατώτερες τάξεις (με το σύστημα των καστών να είναι κατά βάση φυλετικό) ανέκαθεν υποσιτίζονταν και κακοπερνούσαν. Μην ξεχνάς πως η Ινδία (δυστυχώς και εδώ είναι ταξικό το θέμα) έχει αναπτύξει στο έπακρο τα κεφάλαια "κσσμέτικς", "αρώματα", "κρέμες", "γοητεία", "Κάμα σούτρα", "Αγιουρβέδα", "τέχνη της σαγήνης", κ.λπ. Μόνο οι "κάμα σάστρα" διδάσκουν τις 64 τέχνες για να καψουρέψει μια γυναίκα οποιονδήποτε άντρα. "Μάγισσες" σου λέω!

Αν την 5άδα την κάνουμε 10άδα, θα βάλουμε μέσα Βενεζουελάνες, Νορβηγίδες, και για το "πολυφυλετικό" του πράγματος τις Μαντίνκα από τη Μαύρη Αφρική, τις Ταϊλανδέζες και μένει μια θέση κενή την οποία διεκδικούν Μαγυάρες, Καταλανές, Αργεντίνες (λόγω ψύχωσης με το φιτνες τα τελευταία χρόνια έχουν φτιάξει καταπληκτικά σώματα) Βάσκες και μερικές ακόμη.

Lucha Libre said...

Και μετά από τέτοια εμπεριστατωμένη μελέτη (μετά τοπτένιου και πρωτοκόλλου επί των πειραμάτων στο γυναικείο πληθυζμό) βρε Βιολόγε μου, εμείς πρέπει να τη βγάλουμε με το Ζούγκα; Αυτό είναι άδικο και το καταγγέλλω.

Καλύτερα να χαζέψω τον ωραιότατο πισινούλη της 1ης φωτό, παρά του συντρόφου Ζ. που μόνο τα κωλοβακτηρίδια κι Νατάσα Γερασιμίδου τον προτιμούν.

Anonymous said...

1) Η έννοια των διακοπών δεν ταυτίζεται μόνο με το ελληνικό καλοκαίρι και την έξοδο στις παραλίες. Στοιχηματίζω ότι πολλοί Έλληνες θα αντάλλασαν για λίγες μέρες το παραθάλλασιο σπίτι τους μ'ένα παραποτάμιο σπιτάκι στο Ρήνο.
Διακοπές, όπως μαρτυρεί και η λέξη, σημαίνει διακόπτω την καθημερινότητά και την ρουτίνα μου για κάτι διαφορετικό (αντίστοιχα και το Αγγλικό Vacations, το οποίο προέρχεται από το Λατινικό vacuum).
2) Η διακοπουστερία είναι ιδιαίτερα πιο οξεία στους Βόρειους Ευρωπαίους παρά στους Μεσογειακούς. Όλο το χρόνο ονειρεύονται τις διακοπές τους, τις οποίες έχουν προγραμματίσει λεπτομέρως τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Ο προγραμματισμός δε αυτός είναι ο κανόνας κάτι το οποίο είναι αδιανόητο για ένα Έλληνα.
Μάλιστα, είναι τόσο διακοποϋστέρες που κατασκευάζουν τεχνητές παραλίες και μεσογειακά σπίτια στη μέση του δάσους...
Αντίθετα, ο Έλληνας (και ιδίως οι νεολαίοι) είναι πολύ πιο άνετος. Με το αμαξάκι του σε δέκα λεπτά (άντε και σε 2 ώρες) είναι αραχτός σε μια παραλία, χωρίς να σκοτίζεται και ιδιαίτερα!
'Ασε δε που ο 'Ελληνας τις χρειάζεται και πιο πολύ γιατί υφίσταται ασύγκριτα μεγαλύτερο άγχος από τον συνάδελφο του Ευρωπαίο και δουλεύει περισσότερες ώρες (σύγκρινε ένα έλληνα υπάλληλο τράπεζας με τον συνάδελφο του γερμανό...)
Καλές βουτιές σε όλους !

ATHENA said...

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΤΗΣ ΑΝΖΕΤΑΣ ...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ VACATION ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΕΣΕΗΜΑΝΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΠΡΟΤΖΟΛΟΓΛΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΓΙΑ 10-20 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ.


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

BioLogos said...

Ζαλμοξη,
Για να σε ιντριγκάρω λίγο μιας και έχεις απολύτως στέρεα επιχειρήματα και μιας και το ποστ είναι της χαλάρωσης...Καλά όσα λες για τόσες γυναίκες από όλες αυτές τις χώρες...για τις ελληνίδες?

Ινκο
Επειδή δεν θέλω να αφήσω κανέναν στεναχωρημένο, θα έρθω σε επαφή με την γκέη πλευρά μου και θα βρω φωτό αντρική για να σας ησυχάσω. Εκτός από μπλογκ που προωθεί τον ορθολογισμό και τη βιολογία, κάνουμε πλάτες και στο μπανιστήρι.

Άκη,
Αυτό που λες δεν το είχα σκεφτεί καθόλου και έχεις δίκιο απόλυτο μιας και το είδα μονόπλευρα το θέμα.
Και επίσης δίνω +10 όταν μιλάς για τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζεται ο Έλληνας εν συγκρίσει με τις αντίστοιχες του Βορειοευρωπαίου.Είναι γεγονός, ότι στο περιβάλλον του Έλληνα υπαλλήλου θα συμβαίνουν καθημερινά τα χίλια μύρια σουρεάλ,που μόνο τη δουλειά του δεν θα τον αφήνουν να κάνει ήρεμα και ωραία.Άγχος πολύ...γεγονός!!

Αθηνά,
Μάλλον έμπλεξες με τρολ και ίσως ξέρω ποιός είναι.Ενηγουέη.
Άϊντε δείξε τους ποιός είναι το αφεντικό και αναμένω.

the muppet show girls said...

Ωραία η μεναγκό!
Αντί να πάτε σε καμιά παραλία, κάθεστε και λέτε πόσο ψυχαναγκασμένοι είναι οι Έλληνες με τας διακοπάς τους.
Δίκιο για τα δάνεια και τα καθισιά.
Αλλά αγαπητέ, έλα να δουλέψεις χωρίς κλιματισμό σε θερμοκρασία άνω των 40 βαθμών μέσα στη ζούγκλα της Αθήνας. Εκεί να σε δω, να ψεκάζεσαι με Evian!!
Μόλις γύρισα από βραδυνό μπάνιο. Έτσι για να ζηλεύεις '-PPP
Κι αφιερωμένο

BioLogos said...

Tι φταίω εγώ για την Αθήνα σας?Εγώ επαρχιώτς είμαι.
Αν θέλατε να μην καίγεστε από τη ζέστη κοιτάξτε πρώτον τα BABIS VOVOS style κτίρια από γυαλί και μπετό και μετά το ανύπαρκτο πράσινο και τα άπειρα αυτοκίνητα...Στην τελική μεταναστεύστε στον ακόμα δροσερό βορρά.

Το βίντεο είναι φοβερό κυρά Μάπετ και χαίρομαι που σας αρέσει η κυρία.Έγινε απόπειρα να μπει και φωτό του κυρίου Ντάνιελ Κρέγκ με κοιλιακούς και μαγιό αλλά δεν μου βγήκε...καλύτερα να μου κοπεί το ιντερνετ.

phd said...

Είπαμε, οι γυναίκες είναι όπως τα κουνέλια ...από τ’ αυτιά πιάνονται αλλά να έχουμε και κάποια εμφάνιση...

πετρούλα said...

μου αρεσει το τελευταιο σου σχολιο καθοτι είχε κάτι το αρχιτεκτονικο. Βιολόγε κατά τα άλλα κάνει λάθος, δεν αλλάζουν όλοι τους ρυθμους τους λόγω καλοκαιριου. Ανήκω στην κατηγορία που είναι το ίδιο μίζερη χειμώνα-καλοκαίρι και η μόνη διαφορά είναι ότι το καλοκαίρι ζεσταίνομαι πολύ δίπλα στο πισι για αυτο και το αποφευγω.

(δε λέω καλό καλοκαίρι γιατί θα ακουσω σιχτιρια, ξερω)

ATHENA said...

ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΛΛ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ
ΣΙΓΑ ΜΗΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΙΠΑ.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΣΑ ΣΒΟΥΡΑ. ΤΟ ΒΑΚΑΙΗΣΟΝ ΡΕΚΛΑ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΠΜΗΣΩ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΡΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΩ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΜΕ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΟΥ ;-)

zalmoxis said...

Για τις ελληνίδες; ε... χμμμ... εχμμμμ.... μα γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση; Ακόμη μου το κρατάς αυτό το... "Sukhilala";

ανεστης said...

Πες τα μωρέ, πες τα... τα λέω τόσο καιρό, ας φύγουμε ρε πουλάκι μου, ας πάμε κάπου αλλού ως επισκέπτες, σε άλλους πολιτισμούς, σε άλλα longtitudes και lattitudes με άλλες κουλτούρες να ανοίξει λίγο το μυαλό μας, και μαυρίζεις το θεσπάσιο κορμί σου όταν γυρίσουμε, "ΟΧΙ" αυτή, καλοκαίρι χωρίς Αιγαίο -λέει- γίνεται;
Ε, κι εγώ που δεν μπορώ να φρυγανίζομαι πήρα mobile internet και θα το ξεσκίσω. Θα διαβάσω όσα posts δεν πρόλαβα...

Anonymous said...

Το θέμα για μένα δεν είναι οι διακοπές σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες. Το θέμα είναι οι διακοπές ως παύση του αδιάκοπου τρεξίματος. Έστω και για λιγάκι.

Βιολόγε, δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν γιατί είμαι μισάνθρωπος. Αυτό το θέλω και κάθε μέρα. xD

(Μην κοιτάς που ακόμα γράφω... αυτό είναι μια μικρή όαση επικοινωνίας. Είμαι πίσω από το πισί. Δεν πιάνεται ;P)

BioLogos said...

@phd
Koυνέλια και γυναίκες...Βρε τί μαθαίνει κανένας.

@πετρούλα
Μαθαίνεις γρήγορα κατ αρχάς.Κατά δεύτερον πέρσι μια χαρά σε είδα το καλοκαιράκι...Έλα τώρα!

@ΑΘΗΝΑ
Καλύτερα να διακόψεις τις διακοπές αν είναι να ψυχαναγκάζεσαι και να μην είναι αυτό που θέλεις στην τελική ανάλυση.Γιατί να μπει κάποιος σε τεράστιο κόπο, απλά για να μην περνάει καλά και να μην ξεκουράζεται.

@Ζάλμοξης
Ε κάτι περίμενα και για τις Ελληνίδες αφενός γιατί με εντυπωσίασες με την ανάλυση περί Ινδών και αφετέρου για να κάνω τον agent provocateur.Αυτό πάντως που λες είναι περασμένα ξεχασμένα ;)

@Aνέστης
Ωχ ωχ...Ανέστη έμπλεξες,αν και όπως καταλαβαίνεις είμαι κι εγώ φουλ υπέρ των διακοπών στο εξωτερικό και είναι σίγουρα πιο οικονομικά από ότι στην Ελλάδα.
Και γιατί σε τελική ανάλυση να φας στη μάπα τα άπειρα στερεότυπα "Ελληναράδων σε διακοπές" που επιβεβαιώνονται κάθε φορά?
Υπομονή...και καλό σερφάρισμα.

@Κουήνι
Μούγκα εντελώς?Είσαι επικίνδυνη εσύ...αλλά κάπου χρειάζεται και λίγο time off δίχως να είσαι με 100 άτομα γύρω σου.Και πιάνεται σαν "ομιλία" ακόμα και πίσω από το πισι.

Powered By Blogger