Thursday, March 31, 2011

Γίνομαι γραφικός αλλά...

(σκέψου ότι σου μιλάει ο αποπάνω)
Η ανάλυση του μη ουσιαστικού είναι ανούσια.
Γιατί την κάνεις?
Για ποιό λόγο σπαταλάς , ξοδεύεις, χάνεις για πάντα χρόνο για την ανάλυση του μη ουσιαστικού?Γιατί έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι η ουσία κρύβεται στο ανούσιο?Πόσο πιο οξύμωρο είναι αυτό?Η ουσία βρίσκεται στο να σταματάς από το κάθε τί που κάνεις την οποιαδήποτε στιγμή για να νοιώσεις με κάθε απειροελάχιστο μόριο της ύπαρξής σου, ότι είσαι ένα με το σύμπαν και σε αρμονία με αυτό.Όταν συνειδητοποιήσεις ότι το εγώ και ο εαυτός σου είναι ένα και ότι έχεις όλη τη δύναμη στα χέρια σου για να αλλάξεις τη ζωή σου, κάθε στόχος σου θα εκπληρωθεί και θα κερδίσεις το θαυμασμό φίλων και εχθρών.

Για να το πετύχεις αυτό θα σε βοηθήσω , αν αγοράσεις το βιβλίο μου "Νέα Ζωή και Εσωτερική Γαματοσύνη" για 19.99 ευρώ, τα CDs μου "Βήματα προς την Ολοκλήρωση και την Απόλυτη Ευτυχία μου" Ι και ΙΙ για 21.65 ευρώ και τα αρωματικά έλαια από ινδική μπανανόφλουδα για 14.86 ευρώ.Δώρο ένα USB από νύχι δράκου, με 10 ώρες βίντεοζ για πετυχημένο ρέικι.Tότε και μόνο τότε θα μπορέσεις να νοιώσεις πλήρης και ευτυχισμένος μέσα στον κόσμο, που έχεις εγκλωβιστεί.Ξέρω ότι: δεν κατάφερες να αγοράσεις το iPad2/ οι πιστωτικές σου κάρτες έφτασαν στο όριο επικίνδυνα μετά τις διακοπές στο Μπάνσκο / πρέπει να φύγουν τα περιττά κιλάκια εν όψει καλοκαιριού/θέλεις να εντυπωσιάσεις τους βέγκαν φίλους σου, αλλά σου υπόσχομαι ότι θα σε μεταμορφώσω.Γιατί μόνο εσύ έχεις σημασία.

Και τώρα η πραγματικότητα κάπου μακρυά απο εσένα,όπου ούτε το twitter, ούτε το youtube φτάνει.

Eτήσιοι θάνατοι από ελονοσία παγκοσμίως= 708.000 - 1.003.000

Το 91% των θανάτων εντοπίζονται στην Αφρική.

Το 85% των θανάτων είναι παιδιά κάτω των 5 χρονών.Δηλαδή κάθε 30-45 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει.

Γι αυτό λοιπόν κοίτα πώς μπορείς να βοηθήσεις εδώ και αργότερα ασχολήσου με την πνευματική σου ολοκλήρωση γνήσιο τέκνο της Όπρα , New Age οικολογίας και των -istas.

Bέβαια από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν.
Λογικό είναι στην επικαιρότητα ένα θέμα όπως 1 εκατομμύριο θάνατοι ετησίως να μην μπορεί να σταθεί επαρκώς.Ειδικά όταν αυτό το θέμα δεν περιέχει εντυπωσιακές λέξεις όπως "επανάσταση στη Μ. Ανατολή", "ΔΝΤ", "ΜΑΤ", "Κούγιας","πυρηνικός όλεθρος" και προκαλείται από κάτι ευτελές όπως ένα μικροσκοπικό παράσιτο που το κουβαλούν κουνούπια.Καταλαβαίνω επίσης ότι το πρόβλημα έχει σχετικά απλή λύση (αντικουνουπικό δίχτυ των 10 ευρώ), κάτι που το κάνει ακόμα πιο μη ελκυστικό για κεντρικό θέμα.

15 comments:

Dementia_Inc said...

Seriously,who's that guy?

BioLogos said...

Ένας guru που προσφέρει το μυστικό της επιτυχίας...

ο δείμος του πολίτη said...

Εκείνο που θεωρούμε δεδομένο, μερικές φορές σε κάποιους άλλους δεν είναι.

Filthy_Pagan said...

Γίνεσαι γραφικός αλλά...
all new age bullcrap must be purged!!!

Γιώργος Μαργαρίτης said...

H λύση του προβλήματος είναι απλή:
http://www.youtube.com/watch?v=sk0ARmuGvjY

Zaphod said...

Εδω καραβια χανονται ε;

Εμ τι τραβανε και αυτοι οι προνομιουχοι που δεν τους καθεται το γαμω φενγκ σουι!

pølsemannen said...

Πάω να δώσω τις πιστωτικές μου στον γίγαντα.

ΑΥΤΟΣ θα σιάξει και την μαλάρια!

Maria Malidaki said...

Έγραψες για άλλη μια φορά Bill. Thank you.

baqure said...

Εχεις δίκιο Βιο!
Μ' αρεσει γιατι τα λες τσεκουρατα...Θέλεις να βγούμε;

Χωρις πλάκα όμως η εκμετάλλευση στην Αφρική θα συνεχίζεται για πολυ καιροοοοο.... Νομίζω οτι ακομα χρησιμoποιούν DDT!

Το ζητημα δεν είναι κατα πόσο ελκυστικο είναι ένα θέμα, αλλά ποιος νοιάζεται(ποιος;)

Επίσης τοσες "φιλανθρωπικές" οργανώσεις, παγκοσμίου φήμης δεν έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν προστατευτικά δίχτυα; Δε λέω να αδιαφορήσουμε, αλλά έχει παραγίνει το θέμα.
Στη τελική ας τα δώσει ο CDC. Δεν έχει λεφτα και ψάχνει δωρεες;

latecomer said...

Πέρασε ο ανήσυχος και μου είπε να σου πω πως έχει τρομερές αποκαλύψεις προσεχώς :Ρ

Anonymous said...

Δυστυχώς φίλε μου είσαι άλλος ένας δυστυχισμένος, γκρινιάρης Έλληνας, που δεν έχει μπορέσει να βρει κάποιον εποικοδομητικό τρόπο για να περάσει τον χρόνο του και κάνει σε μορφή μπλογκ αυτό που κάνει καλύτερα στη ζωή του : Να γκρινιαζει. Τράβα βρες "το ιερό δένδρο που κάνει λεφτά" και άσε την πνευματική ανάζήτηση και την αστρική προβολή σε ανθρώπους λιγότερο έξυπνους από εσένα. Δεν περιμένω να καταλάβεις τί ωθεί ανθρώπους στο να αναζητούν κάτι πέρα από αυτό που βλέπεις και αγγίζεις, αλλά δεν υπάρχει νόημα να κοροιδεύεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις... Αλλά... Για μισό λεπτό.. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ!! ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ! Συγνώμη για την ενόχληση. Συνέχισε την καλή δουλειά μπουρδολογίας, ψευτορεαλισμού και επιτιδευμένων μαλακιών... Όσο σου λένε μπράβο στα comments δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... Αλλά και οι δυό μας ξέρουμε ποιά είναι η αλήθεια, έτσι δεν είναι Μπιλάκο???

Anonymous said...

Είμαι ο Anonymous από πάνω. Συνειδητοποίησα ότι παρεξήγησα τρελά τα λεγόμενά σου και το οτι επέλεξα να σε "επιπλήξω" και να σε "διορθώσω" με εναν τέτοιο ειρωνικό τρόπο, υποκρινόμενος ότι εγώ είμαι πιο σωστός από εσένα, είναι λάθος. Ελπίζω το ότι ζητώ συγνώμη από το ίδιο βήμα που είπα τα ανωτέρω άσχημα πράγματα να σημαίνει κάτι για σένα, χωρίς αυτό να υποννοεί ότι επειδή το κάνω, αξίζω ως εκ τούτου την συγχώρεσή σου. Ευχαριστώ για το ότι δεν έχεις απαντήσει μέχρι την στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα και μου δίνεις την ευκαιρία να αισθάνομαι οτι μπορεί να το "σώσω" λιγάκι... Και τέλος ευχαριστώ που μου έδωσες ένα μάθημα, ακόμα και αν δεν μου έχεις μιλήσει καν. Μου θύμισες πως αν κάποια άποψη είναι διαφορετική από την δική μου, αυτό δεν σημαίνει πως είναι λάθος, απλώς διαφορετκή. Από την στιγμή που κατάλαβα την "πατάτα" μου αισθάνομαι πολύ άσχημα, τόσο που δεν μπορούσα να μην γράψω έστω ένα συγνώμη, όσο δημόσια ήταν και η "επίθεση" μου. Και πάλι ζητώ ειλικρινά συγνώμη.

Anonymous said...

Αγάπη ρε μουνιά.

BioLogos said...

Διακοπή από τις διακοπές για ένα μικρό σχόλιο και ίσως και διευκρίνιση.
Δε πιστεύω ότι κατέχω την απόλυτη γνώση,την Αλήθεια και όλα τα μυστικά του σύμπαντος.Γράφω ότι μου περάσει στο μυαλό, όπως θα τα έλεγα με έναν φίλο μου στον καφέ κτλ.
Ένας άνθρωπος που λέει την άποψή του, αυτό και τίποτα παραπάνω.Σωστός, λάθος,ελληνάρας,ειρωνικός ή όχι τα δέχομαι.

ΥΓ.Ρε ανώνυμε, το μπλογκ αυτό δεν είναι κανά τιτανιομέγιστο μπλογκ με 5000 επισκέψεις τη μέρα.Οπότε χαλαρά 5 μεταξύ μας γνωστοί-άγνωστοι τα λέμε.Δεν κερδίζει κάποιος ένσημα ή φράγκα (δεν έχω να σας δώσω) αν πει τα περισσότερα "μπράβο μεγάλε,σωστά τα είπες" ή αν μου γράψει κάποιος ότι λέω μαλακίες.

Anonymous said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΨΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 120 ΕΥΡΩ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΕΛΕΙΣ?

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΣΔΟΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΔΟΕ!!
Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012
Ανώνυμος είπε...
ΣΕΓΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ


ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ
Ο ΨΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΨΑΡΑΣ ΨΑΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΨΑΡΑ!!

Γιαννης π.

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2012
29 Σεπ 2012 11:50:00 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΣΕΓΑΣ ασφαλιστικά μέτρα

28/09/2012
Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η παράταξη "ΕΔΑΣ" από τις 25-9-2012 συζητήθηκε στις 28-9-2012. Η ΕΔΑΣ που αντιπολιτεύεται τη διοίκηση Σεβαστή, ζητάει την αναβολή της γενικής συνέλευσης και των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (28 - 29 Σεπτεμβρίου) στην Ερέτρια, ώστε "να γίνει έλεγχος νομιμότητας από προσωρινή διοίκηση, που θα ορίσει η αθλητική ηγεσία και ο αρμόδιος υπουργός". Η Πρόεδρος δέχτηκε να συζητηθεί η απόφαση και επιφυλάχτηκε να εκδώσει την απόφαση για την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα ο εκπόσωπος του Σεβαστή πίστευε ότι δεν θα συζητηθεί καθόλου η αίτηση ασφαλιστικών για προσωρινή διαταγή.! Ο χρόνος από σήμερα έως την Δευτέρα είναι "νεκρός" λέει η ΕΔΑΣ και δεν μπορούν να γίνουν νόμιμες εκλογές! Την Δυτέρα 1-10-2012 η ΕΔΑΣ θα καταθέσει νέα αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ και επειδή η τωρινή διοίκηση παύει από το καταστατικό να υπάρχει!
Ουσιαστικά η διοίκηση Σεβαστή Βασίλη έπαθε κόλαφο και υπάρχει και συνέχεια γιατί έρχεται και το ΣΔΟΕ στον ΣΕΓΑΣ! Ευτυχώς υπάρχει ακόμα Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
Β. Μ.
Δημοσιογράφος Στίβου


Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012
Ανώνυμος είπε...
ΣΕΓΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ


ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ
Ο ΨΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΨΑΡΑΣ ΨΑΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΨΑΡΑ!!

Γιαννης π.

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2012
29 Σεπ 2012 11:50:00 μ.μ.

14 Οκτ 2012 9:48:00 μ.μ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Παναγόπουλος ο αποτυχημενος της ALCO παρανομος Προεδρος στον ΣΕΓΑΣ

Γελαει ολη η Ελλαδα με τις αλαξοκολιες...

Στον ΣΕΓΑΣ ποσα περνουν οι αποσπασμενοι Γυμναστες απο τα Δημοσια σχολεια

ποση ντοπα ποτιζουν τους αθλητες?

Κανενας εισαγελεας?

14 Οκτ 2012 9:53:00 μ.μ.
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΑΓΟΡΙ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ???

14 Οκτ 2012 9:54:00 μ.μ.

Powered By Blogger