Sunday, December 16, 2007

Χρίστμας σπέσιαλ


Δυστυχώς τη βρώμισα την ανάρτηση αλλά ελπίζω για το 2008 αυτοί και οι λοιποί της συμμορίας τους να μας αφήσουν σε ησυχία και να πάνε όλοι μαζί εδώ.

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους (εκτός από τους εικονιζόμενους) εκεί έξω.Τα λέμε ξανά από το νέο έτος γιατί αυτός ο Βιολόγος εδώ χρειάζεται λίγες διακοπές, χωρίς σουντόκου και ξαπλώστρα αυτή τη φορά.Το νέο μότο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι ... η έμπνευση χτύπησε πάτο. Χριστούγεννα δίχως μότο, αλλά επειδή το google δίνει λύσεις, ορίστε οι ατάκες μερικών γνωστών και αγνώστων περί χριστουγέννων.

Christmas is a race to see which gives out first - your money or your feet. Anyone who believes that men are the equal of women has never seen a man trying to wrap a Christmas present.

Many banks have a new kind of Christmas club in operation. The new club helps you save money to pay for last year’s gifts.

Oh look, yet another Christmas TV special! How touching to have the meaning of Christmas brought to us by cola, fast food, and beer.... Who'd have ever guessed that product consumption, popular entertainment, and spirituality would mix so harmoniously?

Christmas is the season when you buy this year's gifts with next year's money.



Y.Γ.: Ελπίζω όλοι να ακολουθήσετε το παράδειγμα του σοφού μου γάτου.Γάτε (δεν έχει όνομα) έχεις βρει το νόημα των διακοπών.

Thursday, December 13, 2007

Imagine No Religion

Στη χώρα των εντυπώσεων και της εικόνας, ακόμα και οι άθεοι αναγκάζονται να κατεβάσουν ιδέες τύπου διαφημιστική επιγραφή σε ταράτσα, ώστε να προκαλέσουν και να ταράξουν τα νερά. Ο λόγος για την παρακάτω επιγραφή στην πόλη Rockville στο Connecticut.


Πολλοί Χριστιανοί αντέδρασαν με την εν λόγω επιγραφή, καθώς δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι η θρησκεία τους είναι ο λόγος ύπαρξης της τρομοκρατίας.Άλλωστε η θρησκεία της αγάπης δεν μπορεί να προκαλέσει κακό και καταστροφή σε κανένα λαό. Άλλοι υποστήριξαν ότι οι ακτίνες του ηλίου ανάμεσα στους δίδυμους πύργους σχηματίζουν το σταυρό και αισθάνθηκαν ότι τελικά έχουν διαλέξει την ομάδα που κερδίζει, αυτή του Θεού.

Από την άλλη μεριά οι Άθεοι υποστηρίζουν ότι με αυτή τους την κίνηση εν όψει εορτών δείχνουν τα πλεονεκτήματα του να μην πιστεύει καποιος σε κανένα Θεό, καθώς δεν κινδυνεύεις να ανατιναχθείς ξαφνικά από ένα τυφλό βομβιστικό χτύπημα . Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι βόμβες είτε προέρχονται από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη μπορούν να διακρίνουν γυναικόπαιδα, γέρους και άθεους από αυτούς που ανήκουν στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Την περίοδο του πνευματικού σκοταδισμού και του μαζικού υπνωτισμού μέσω των virals και των ευκολοχώνευτων, λαμπερών μυνημάτων η απάντηση σε κάθε ερώτημα (εκτός από τον αριθμό 42) είναι η πίστη ή μη πίστη(και αυτό μια μορφή πίστης είναι) σε έναν Θεό, Αλλάχ κτλ.

Μέχρι στιγμής οι Δίδυμοι Πύργοι έχουν χρησιμοποιηθεί στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α, ως προφητείες του Νοστράδαμου, ως συνομωσία της CIA, ως απόδειξη της εβραιοσιωνιστικής νέας τάξης πραγμάτων, ως κόλπο για να πλουτίσει ο Silverstein,τώρα ως μέσο προβολής των άθεων και η λίστα συνεχίζεται.Γιατί?Γιατί πουλάει.



Tuesday, December 11, 2007

Σώστε τον Σάκη




Mπορεί οι Βορειοευρωπαίοι να είναι ευγενείς όπως φαίνεται να ισχύει στον εργασιακό χώρο αλλά στο θέμα της αναλγησίας των αιρετών και του στρουθοκαμηλισμού, όλοι οι καρεκλοκένταυροι μοιράζονται τις ίδιες αρχές και αξιώματα.

Θα μου πείτε, μα καλά τί σε τσίμπησε κι εσένα με 39 πυρετό και περιτριγυρισμένο από ρολλά υγείας?

Διαβάζοντας πριν από λίγο τον πεταλωτή εκ του Σείριου, ενημερώθηκα για την εξέλιξη της υπόθεσης του Σάκη, που το μπλογκ αυτό παρακολουθεί και συμπάσχει από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το θέμα. Θυμάστε ότι τον Σάκη τον βύθισαν σε κώμα φασιστοειδή ανθρωπάρια στη Σουηδία και μετά από μήνες σε αυτή την κατάσταση, οι αρχές του Δημοτικού διαμερίσματος αποφάσισαν να του στερήσουν την επαγγελματική και αποκλειστική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι φιλάνθρωποι χαρτογιακάδες τον έστειλαν εν αγνοία του αδερφού του σε μια κλινική αποκλείοντάς τον από ένα πάγιο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, αυτό της περίθαλψης. Όπως σημειώνει ο αδερφός του Σάκη η κλινική αυτή («κλινική» Farsta) είναι ένα γηροκομείο με διαμερίσματα περιορισμένου χρόνου παραμονής και όχι μια ιατρική κλινική όπου ο Σάκης θα μπορούσε να έχει επαγγελματική περίθαλψη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του, όπως αυτές εκφράσθηκαν ιατρικά από τις εκθέσεις των νοσοκομείων Karolinska, Danderyd και Uttern. Η κλινική Farsta έχει υποστεί δύο φορές(2005 και 2007 στα σουηδικά) την επιτήρηση της Νομαρχίας και έχει καταδικαστεί «για σοβαρές παραλείψεις και λάθη πού αφορά σε άτομα που μοιράζονται δωμάτιο με κάποιον που δεν έχουν επιλέξει και γιατί οι πτέρυγες με άτομα που πάσχουν από γεροντική ανία είναι υπερπληθείς ».

Από ότι φαίνεται κάποιους υψηλά ιστάμενους (προσωπική άποψη) τους ενοχλεί η παρουσία του Σάκη και έτσι όπως κατευθύνονται τα πράγματα καταδικάζουν έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και τρέφεται παρεντερικά (10 μήνες σε κώμα και "απομάκρυνση" από επιστημονική περίθαλψη), αποδίδοντας μια ιδιότυπη μορφή δικαιοσύνης, όπου το θύμα καταδικάζεται και ο θύτης (ο δράστης καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνo φυλάκιση και πρόστιμο 50.000 κορονών-5.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του δράστη, έκανε έφεση για να αφεθεί ο δράστης ελεύθερος) δεν πληρώνει για τις πράξεις του.

Το ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι της Στοκχόλμης

Monday, December 10, 2007

Διαφορές Έλληνα - Βορειοευρωπαίου


Σήμερα μου ήρθε ένα μέηλ που για κανένα ιδιαίτερο λόγο θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Το λεξιλόγιο που ακολουθεί σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το παρόν ιστολόγιο αλλά αποτελεί ένα παρατραφηγμένο παράδειγμα κάποιων καταστάσεων που συμβαίνουν, ΧΩΡΙΣ όμως να υποδεικνύουν ότι μόνο έτσι έχει ή κατάσταση, ούτε να κατηγοριοποιήσει τον ελληνικό εργασιακό χώρο προσδίδοντας του άσχημους χαρακτηρισμούς και μειώνοντάς τον. Τέλος δεν μπορεί να κριθεί και να συγκριθεί μαζικά ο ευρωπαϊκός εργασιακός χώρος σε σχέση με τον ελληνικό κατά τον τρόπο που ακολουθεί, απλά προσδίδει με μια σατυρική διάθεση τον παθιασμένο, μεσογειακό Έλληνα εργαζόμενο.
Όσοι δεν κατανόησαν τα παραπάνω να μην συνεχίσουν.






Ευρωπαίος

Ελληνάρας


Σοβαρά ; Απίστευτο ! Εντυπωσιακό!

Πω , πω κουφάθηκα ρε π....η!


Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα

Στ' @ρχίδι@ μου !


Μου αρέσουν οι προκλήσεις

Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή!


Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα

Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την π@π@ρι@ !


Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας

Να πάει να γ@μηθεί και να το κάνει μόνος του ο κ@ριόλης!


Ναι , οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω

Ωραία ! Και κερατάς και δαρμένος !


Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα

Είναι εντελώς μ@λ@κ@ς !


Με συγχωρείτε

ΕΕ ! Εσύ !


Με συγχωρείτε, Κ ύριε !

ΕΕ ! Εσύ ! Ναι , ΕΣΥ ρε μ@λ@κ@!


Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα

Είστε όλοι άχρηστοι !


Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω

Δε γ@μιέσαι λέω εγώ!


Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της

Τι ; Πήρε προαγωγή ; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσιμπουκώσει


Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα ;

Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα;


Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη

Καλά , σκ@τ@ έχεις στο μυαλό σου;


Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε

Πάλι τα @ρχίδι@ μου πήρε!


Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη

Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας !


Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας

Πάλι χάλασε η μπαχατέλα!


Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες

Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει!


Ο ανελκυστήρας δε λειτουργεί

Από τα σκαλιά και άμα σ' αρέσει !


Wednesday, December 5, 2007

Περί Παρθένων

To Death Star

Διαβάζοντας τα επιστημονομπλογκζ είδα ότι έχει «ανοίξει» χαλαρή κουβεντούλα μεταξύ επιστημόνων-μπλόγκερζ περί παρθενογένεσης…Και μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα, που όλοι είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι, παίρνουμε χριστουγεννοδάνεια και πιστεύουμε στα θαύματα ας δούμε λίγο από χαλαρή σκοπιά (όσοι είναι υπερβολικά χριστιανοί να μη συνεχίσουν την ανάγνωση) τη θεία σύλληψη του ιερού βρέφους.Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον Άνακιν Σκάϊγουόκερ μετέπειτα «μαμάω, δέρνω κι έχω και Ντέθ Σταρ» Νταρθ Βέϊντερ που γεννήθηκε από τη γονιμοποίηση των ωαρίων της μάνας του από μηντικλόριανς.


Ως παρθενογένεση, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι η σύλληψη παιδιού χωρίς τη συμβολή του αρσενικού, τύπου κάντο μόνος σου.


Λίγη θεωρία: ΄Εχουμε το αυγό (ωάριο) και τα αρσενικά σπερματοζωάρια.Στον πυρήνα τους αυτά τα κύτταρα έχουν Ντη Εν Εϊ (στη δική μας περίπτωση έχουν και το γονίδιο Ιχώρ), όμως όχι σε διπλή κόπια όπως όλα τα υπόλοιπα κύτταρα του σώματός μας (διπλοειδή) αλλά σε μονό αριθμό, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται μείωση.

Λίγη ακόμα θεωρία: Το φύλο στα παιδιά καθορίζεται από την ύπαρξη των Χ και Υ χρωμοσωμάτων.Τα αγόρια έχουν το ζεύγος ΧΥ και τα κοριτσάκια το ζεύγος ΧΧ (όχι σε μεταλλάξεις και σχετικά σύνδρομα).Οπότε όταν μιλάμε για γονιμοποίηση του εμβρύου το φύλο καθορίζεται από το αν θα πάρει το Χ ή το Υ αντίγραφο από το μπαμπά (ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στα σπερματοζωάρια ή τα ωάρια είναι ο μισός από ότι στα υπόλοιπα κύτταρα) καθώς στα ωάρια της μαμάς θα υπάρχει είτε η κόπια Χ ή η κόπια Χ, άρα το ίδιο χρωμόσωμα.

Αν όλα πάνε καλά στο γονιμοποιημένο πυρήνα του αυγού τα δύο μονά αντίγραφα θα «ενωθούν» και χωρίς κανένα μαγικό προκύπτει το έμβρυο, του οποίου τα κύτταρα θα έχουν διπλό αριθμό χρωμοσωμάτων (εκεί οργανώνεται το DNA). Oπότε με απλά μαθηματικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι το παιδί γονιδιακά «μοιάζει» κατά 50% στη μαμά και κατά 50% στο μπαμπά (ή οποιονδήποτε άλλο που έχει συνεισφέρει με το γενετικό του υλικό).

Τη σχέση έχουν αυτά με την παρθενογένεση και το θείο βρέφος? Αν κατά την παρθενογένεση, το αρσενικό δεν έχει παίξει το ρόλο του και το θυληκό τα αναλάβει όλα μόνο του ως υπερεργολάβος, τότε το φύλο του παιδιού θα είναι πολύ ΜΟΝΟ θυληκό, αφού θα πάρει τα Χ χρωμοσώματα της μαμάς.Δύο φορές το Χ μας κάνει ΧΧ= κοριτσάκι.

Βέβαια σε κανένα θηλαστικό δεν έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της παρθενογένεσης, παρά μόνο σε ερπετά, έντομα, σκουλήκια κτλ.

Συμπέρασμα 1: Θρησκεία και μυθολογία δεν μπορούν να συνδυαστούν με την επιστήμη αγαπητοί Δημιουργιστές, Λιακοπουλικοί και λοιποί.


Συμπέρασμα 2: Το άγιο Πνεύμα είναι άντρας ή το Κρίνο ήταν κάτι άλλο.Πρώτη περίπτωση in vitro fertilization?


Συμπέρασμα 3: Ο Θεός ως παντοδύναμος, μπορεί να κάνει ότι θέλει.Είναι ο Θεός άλλωστε.


Συμπέρασμα 4: Από ότι φαίνεται φέτος δεν έχει δώρο από τον Άη Βασίλη.

Sunday, December 2, 2007

To δάχτυλο, το φεγγάρι, το δέντρο και το δάσος


O ανθρώπινος νους έχει την εκπληκτική ικανότητα να αναλύει τα διάφορα ερεθίσματα που φτάνουν στο κατεξοχήν νοητικό όργανο, τον εγκέφαλο, μέσω των πέντε αισθήσεων. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο , οι άνθρωποι μπορούν να «σπάσουν», θραυσματοποιήσουν, αναλύσουν την πληροφορία/ερέθισμα/σκέψη/συναίσθημα(?) σε επιμέρους κομμάτια.Μια ανάλυση που φαίνεται να ακολουθεί μια «αποδομητική» διεργασία τύπου διαίρει και βασίλευε. Βαθμίδωση συγκέντρωσης ηλεκτρικών φορτίων στην επιφάνεια των νευρώνων και ηλεκτρικοί παλμοί είναι αρκετοί για να οδηγήσουν το νου στο να επιτελέσει αυτό το δύσκολο έργο, που μπορεί να οδηγήσει στη σοφία, τη στρέβλωση, το τίποτα.

Κάποτε όμως μέσα στο λαβύρινθο της ανάλυσης και τον κυκεώνα πολλών πληροφοριών ο νούς αποσυντονίζεται.Δημιουργεί ένα διακλαδιζόμενο δίκτυο με πολλούς αλληλένδετους κλάδους, με αντιστρεπτές πορείες και ανακυκλώμενες οδούς υπό τον έλεγχο όχι μόνο ενός πανίσχυρου αλγόριθμου αλλά και της αντίληψης. Μόνο που όταν το σύστημα φτάνει σε σημείο να μην εξάγει αποτέλεσμα τί συμβαίνει?

Κάποια ερεθίσματα ίσως πρέπει να μην αναλύονται ποτέ αλλά να γίνονται δεκτά στην «ωμή», ακατέργαστη μορφή τους, κρατώντας την ομορφιά της απλότητας και αποκαλύπτοντας την αλήθεια τους έτσι όπως έχει.

Η ανάλυση για χάρη της ανάλυσης χάνει το νόημά της και περιπλέκει τα πράγματα εκεί που θα έπρεπε να ισχύει το απλό, δίχως να κινούμαστε από το γενικό στο ειδικό αλλά κρατώντας μια εννοποιημένη εικόνα που παρόλα αυτά δεν είναι σύνολο, είναι ένα.

Saturday, December 1, 2007

Οξεία Πλευρήτιδα!

Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μας, αναδημοσιεύω το εξαίρετο άρθρο του Γιώργου Πήττα από τη Στήλη Άλατος. Για όσους δε ξέρουν δικάζεται ο μισάνθρωπος Πλεύρης για τα σκουπίδια που γράφει και υποκινούν σε τυφλό εθνικιστικό μίσος ενάντια σε άλλους ανθρώπους.Απολαύστε:
(Update:Καλό μήνα σε όλους, εκτός των φασιστοειδών λοβοτομημένων.Ειδικά κουράγιο στο τημ του πιο σοβαρού και γνωστού site κατά του εθνικισμού στο ελληνικό διαδίκτυο.Η βλακεία υπάρχει και πολλαπλασιάζεται, όταν το επιτρέπουν αυτοί που εθελοτυφλούν και φυγοπονούν)



Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, σε φωτογραφία από κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν, από μία "εναλλακτική πραγματικότητα" ως κρατούμενος στο Άουσβιτς. Ποιός ξέρει, μπορεί και μία σκηνή από την...επόμενη του ζωή!



Ναι,
«Πλευρήτιδα» με «η» και όχι με «ι».

Όπως και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαρακτηρίζει έναν λαό ολόκληρο ως «παράσιτο» έτσι και εμείς, θα τον τοποθετήσουμε στον κάδο των σκουπιδιών, των αποβλήτων και μάλιστα των…τοξικών μιας που η «σκέψη» του δηλητηριάζει επικίνδυνα, κατά τη γνώμη μας πάντα, τους ανθρώπους.

Υποθέτω ο κύριος Πλεύρης δεν έχει επίσης κανένα πρόβλημα να τον χαρακτηρίσω μιασματικό, άρρωστο, υπάνθρωπο, βρωμερό, ύποπτο. Είναι φαντάζομαι αρκετά…διανοούμενος για να δεχτεί κατάμουτρα και μάλιστα χαμογελαστά , όλους τους χαρακτηρισμούς που ο ίδιος κατά κόρον χρησιμοποιεί για Άλλους.

Ο κος Πλεύρης, όπως αρκετοί γνωρίζετε, είναι ο «ιδεολογικός μπαμπάκας» του Εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα, είναι αυτός που καταλογίζει στον Χίτλερ δύο τεράστια σφάλματα.

1ον δεν απήλλαξε την ανθρωπότητα από όλους τους Εβραίους πολίτες και
2ον δεν χρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα που διέθετε η Γερμανία, προκειμένου να εξοντώσει κάθε άλλη φυλή πλην της Λευκής στον ευρωπαϊκό χώρο.

Αυτά που διαβάζετε, δεν είναι δικές μου ερμηνείες στο «έργο» αυτού του βαθειά διαταραγμένου ανθρώπου, είναι οι κατά λέξη μεταφερμένες φράσεις του.

Αν αναρωτιέστε γιατί θυμήθηκα αυτό το φάντασμα , είναι γιατί στις 3 Δεκεμβρίου ξεκινάει στην Αθήνα η δίκη του κου Πλεύρη. Και το ερώτημα που βάζουν αρκετοί είναι:

Μπορεί να δικασθεί η άποψη;

Δεν είναι δικαίωμα του κάθε ένα να διατυπώνει με όποιον νόμιμο τρόπο θέλει άποψη;

Δεν είμαι νομικός για να ξετυλίξω εδώ μία περί Δικαίου αγόρευση.

Ωστόσο γνωρίζω το αυτονόητο, γνωρίζω πως όποιος ωθεί στο έγκλημα άλλους, είναι ηθικός αυτουργός στην δυνάμει παρανομία.


Και ο κος Πλεύρης, είναι στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον ήδη καταδικασμένος για εξώθηση τρίτων σε βίαιες και εγκληματικές πράξεις.

Ο λόγος απλός:

Όταν κατά συρροή μέσα από τα βιβλία του, τις εκπομπές του στην τηλεόραση σε κάποια περιθωριακά κανάλια , μέσα από τα άρθρα του «διδάσκει» επίμονα πως μία κατηγορία ανθρώπων που μάλιστα συνιστά φυλή, έθνος, λαό, είναι «παράσιτο» ή πως –αν είναι δυνατόν- η …εβραϊκότητα και η ανθρώπινη ιδιότητα είναι έννοιες αντιφατικές, τότε ναι, είναι πολύ εύκολο να παρασύρεις κάποιον ή κάποιους στο συμπέρασμα πως η ζωή ενός Εβραίου δεν έχει καμία απολύτως αξία, άρα μπορεί να εξοντωθεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Και μάλιστα κατά τον κύριο Πλεύρη, μια τέτοια πράξη, θα είναι ενέργεια….καθαρισμού της κοινωνίας.

Θα παρακολουθήσουμε τη δίκη του κου Πλεύρη.


Και πραγματικά, ως πολίτες θα προσμένουμε σε μία παραδειγματική καταδίκη αυτού του ανθρωποειδούς. (ε κύριε Πλεύρη; Ωραίοι δεν είναι οι χαρακτηρισμοί σας; )

Ερώτηση προς όλους: Αν κάποιος έγραφε διαρκώς και επιμόνως και εκθείαζε ας πούμε την πρακτική της Ε.Ο.17 Νοέμβρη ή της ομάδας Μπάαντερ/ Μάϊνχοφ στη Γερμανία του 70 δεν θα έμπαινε στο στόχαστρο της εξουσίας;

Δεν θα δικάζονταν για «εξύμνηση της τρομοκρατίας» σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία; Η απάντηση είναι απλά «ναι».

Ε! Αυτό ζητάμε. Να χώσουν τον Πλεύρη στο πιο βαθύ μπουντρούμι για εξύμνηση της Ναζιστικής Τρομοκρατίας και για εξώθηση σε πράξεις βίας.

Η Δημοκρατία, είναι ανοιχτή, αλλά κάποιες φορές οφείλει να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

ΥΓ. Αναλυτικά το ιστορικό των δικών Πλεύρη, μεγάλα αποσπάσματα από τα βιβλία του καθώς και ολόκληρα βίντεο από τις τηλεοπτικές του εκπομπές θα βρείτε -μαζί με εξαιρετικές αναλύσεις- στο πολύ γνωστό μπλογκ των Spy Shy & Sky , Jungle-Report, του αιχμηρότερου ίσως site κατά του Εθνικισμού στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Ακολουθείστε με τη σειρά τους δυο παρακάτω δεσμούς για να ενημερωθείτε πλήρως για την υπόθεση:

Νο1: Δίκη Κώστα Πλεύρη και 'Ελεύθερου Κόσμου' I

Νο2: Δίκη Κώστα Πλεύρη και 'Ελεύθερου Κόσμου' II

Powered By Blogger