Monday, May 19, 2008

Επετειακό- To K&Tσ. έγινε ενός χρονών(:P)


"Happy B-Day K&Ts."

(ακολουθεί δακρύβρεχτο ποστ...φορέστε αδιάβροχα, οπλιστείτε με υπομονή και φύγαμε)

Πριν ένα χρόνο ακριβώς θυμάμαι ήταν Κυριακή και ήξερα ότι θα ακολουθήσει μια πολύ βαρετή Δευτέρα, όπου είμαι μονίνως σε lag phase (η αρχική φάση ανάπτυξης των κυττάρων, που απλά αράζουν να συνηθίσουν το περιβάλλον πριν αρχίσουν να μεγαλώνουν).
Η ώρα προχωρημένη ως συνήθως και δεν είχα τίποτε να κάνω (εκτός από το να κοιμηθώ). Τότε μου αποκαλύφθηκε σε όραμα (στοπ, στοπ το σενάριο δεν μιλάει για δημιουργιστές...μοτέρ, πάμε)...Τότε μέσα στην απόλυτη βαρεμάρα, όπου ο χρόνος απλά παγώνει και όλα κινούνται στο super slow mode, μια λάμπα άναψε πάνω από το (αγύριστο) κεφάλι μου.
-Δεν φτιάχνω ένα μπλόγκ?
-Γιατί όχι?Άλλο ένα μέσα στο σωρό για να περνάει η ώρα...Σιγά, σε ένα μήνα θα έχω βαρεθεί.
(ο βιολόγος μιλάει στον εαυτό του και ορισμένες φορές για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο...ψυχοφάρμακα ASAP).

Oπότε μιας και λύθηκε το μυστήριο του πώς και γιατί ας περάσω στο fun part.Τα ντάνκεσεν με μίνι εξήγηση στους:


(Nα μην μας πούνε και γύφτους-Κερνάει το τζάνγκλ ρηπόρτ!)

-Όλους τους ανώνυμους και ά-μπλογκους που σχολιάζουν.Ειδικά τους φίλους μου, τη βιολόγαινα και την ομάδα Ε(ντεμέντια,athina,takis,μπλάκενεντ) για τα άπειρα σχόλιά τους.Φυσικά της βιολόγαινας και της ομάδας Ε οι τοποθετήσεις ήταν για πέταμα και δίχως ουσία αλλά τί να κάνουμε.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

*Φακεμόλη (σταρχιδικό),γιατί είναι ο μόνος ναύτης που από το μηδέν και δίχως επιστημονικές γνώσεις ανακάλυψε την φιλοσοφική λίθο της εποχής μας- Τη Σταρχιδική Φακεμόλη των 500 mg.Φυσικά είναι και μπλογκοκουμπάρος.
* Παρα 6,γιατί είναι συνεπιστήμονες, μεθυσμένοι (μονίμως) και με πολύ ελεύθερο χρόνο τις Παρασκευές.
* Xάρη, γιατί είναι διανοούμενος και χιουμορίστας ταυτόχρονα και τα μπλόγκια μας είναι συνομήλικα.
*Γητεύτρια,γιατί αν και δεν μπορώ να διαβάσω ποίηση (μου λείπει κάποιο ένζυμο) μου "μίλησε" με τις επιλογές της.
*δρ. Φλάντζα,γιατί με έκανε Υπουργό της Φλαντζοκυβέρνησής του (και οδό) και μου δόθηκε η ευκαρία να πάρω την πρώτη μίζα μου.Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά λέμε.
*Petroula,γιατί παραμένει ρομαντική σε μια κυνική εποχή και είναι από τους λίγους με "αμόλυντη" ματιά στον κόσμο.Την ευχαριστώ και για άλλα πολλά.
*Νάσο, γιατί είναι ιστορικώς ορθός και μπροστά του οι αρχαιομανείς δεν έχουν ελπίδα (φυσικά εκτιμά το τσίπουρο πολύ-εννοείται το γιαννιώτικο).
*Ρεπορτάζ από τη ζούγκλα,γιατί τα παιδιά της Ζούγκλας(και οι σχολιασταί Frapdigo και Tropikoss) είναι από τα ελάχιστα προπύργια της λογικής ενάντια στο μίσος και το ρατσισμό και για επίσης πολλά άλλα "γιατί", που το ΕΠΣΕ μου απαγορεύει να κατονομάσω.Ευχαριστώ και σένα -ξέρεις εσύ- για τα βρισίδια που μου έχεις ρίξει ω τρολ της Ζούγκλας.

* hfr: Ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο για τη Βιολογία,γιατί έχει κάνει πολύ και σοβαρή δουλειά να περάσει λίγη από την αγάπη του για τη βιολογία και στους υπολοίπους.
* JNB,γιατί είναι τρελοί και μου τάξαν λεφτά αν τους αναφέρω.
* Padrazo,γιατί έχει θετική (επιστημονικά) σκέψη και είναι ο δημιουργός του πιο γευστικού μπλόγκ.
* Pølsemannen,γιατί με έμαθε ελληνικά και με διδασκάλεψε σαν γνήσιος ΕΛ-sensai στο Θολοκουλτούρα way και το +χαχολόγησον+.
* Soduck,γιατί εκτιμά τα πάθη και τις αδυναμίες.
* Μία από τις muppet show girls,γιατί είναι θεά (Psinakes et al.,2007) και ορισμένες φορές προσπαθεί να μιλήσει λογικά σε παρανοϊκό κόσμο.
*Zalmoxis,γιατί ταξιδεύει, είναι χορτοφάγος (μου αρέσει να τον πειράζω ως κρεοφάγος) και γράφει άψογα.
* Phd, γιατί ανέχεται την γκρίνια μου, τον ξερολισμό μου και αν δεν ήταν συνάδελφος θα ήταν αρτίστρια έτσι όπως παντρεύει την τέχνη και την βιολογία.

*Jago, για την κλασική του (μουσική) παιδεία, το στρογγύλεμα των λέξεων και τον αθεράπευτο προκλητικό σκεπτικισμό του (επίσης δε "μασάει" μην τον κακολογήσουν).
* emperistatomeno, γιατί με κάνει και γελάω και έχει ασχοληθεί με φλέγοντα ζητήματα, όπως την πολιτική συνειδητοποίηση και την εξαφάνιση συγκεκριμένου είδους από τον πλανήτη.
*Αν-έστη, γιατί μπαίνει στο ψητό χωρίς πολλά πολλά, έχει γούστο στη μουσική και αντέχει να διαβάζει παραλληρήματα.Α...δεν λέει να φτιάξει τα δόντια του.
*Απειρωτά, γιατί βλέπει πίσω από τις λέξεις και δεν τσιμπάει,ούτε τρώει κουτόχορτο.Σου χρωστάω ακόμα πιτόγυρο πίσω από το Άλσος.
*Χrystostomo, γιατί είναι δάσκαλος που αγαπάει τη δουλειά του,κοπιάζει γι αυτό και νομίζω οτί κατά βάθος είναι ακόμα έφηβος.
* Nobody, γιατί με έμπασε στον μαγικό κόσμο της Κύπρου και με απέτρεψε από το να φάω κοκορέτσι από αγρινά (ένα κυπριοπρόβατο).
*Λολίτα, γιατί ένα χρόνο προσπαθώ να καταλάβω τί θέλει να πει.


Φυσικά τώρα μαθαίνω και άλλο κόσμο όπως την Ινκοτινέντια με τον κροκόδειλο τον Μπιλ, την Αθηνά, που για κάποιο λόγο γράφει με κεφαλαία και έχει έτοιμη την μπλογκο-επανάσταση (και τα μπλογκοπαίχνιδα), ένα ποντίκι, τον Τριπ, που του έχω σκοτώσει μερικούς συγγενείς του στο μάθημα Φυσιολογίας παλιά, τον συνεπιστήμονα Vagelford και τον μερακλή Estarian.

Κλείνω λέγοντας ότι το πιο περίεργο είναι ότι μιλάω για όλους αυτούς ενώ δεν τους έχω ποτέ γνωρίσει.Παιδιά ευχαριστώ για την παρέα όλο αυτό το χρόνο.

ΥΓ.Ξεπατώθηκα στα λίνκς.
YΓ2: To "ενός χρονών" στον τίτλο δεν το έγραψα επίτηδες.

44 comments:

BioLogos said...

Ξέχασα τους 7 Δαίμονες αλλά με τόσα λίνκια μπαντάλιασα στο τέλος...
Δαίμονες συγχωρήστε με.

Dementia_Inc said...

Ρε πότε πέρασε ένας χρόνος..Τι πράγματα είναι αυτά,ας γίνει καμια κατάληψη να ''χαλαρώσουμε'' λίγο χεχε..Αντε και του χρόνου με αναδημοσίευση άρθρου σου στον Ηπειρώτικο Αγώνα.
Keep up the good work.

JustAnotherGoneOff said...

Όου όου όου, χρόνισε κιόλας το μπεμποβιόλογο; Να τα χιλιάσετε αγαπητέ μου φίλε!

ανεστης said...

Να είσαι πάντα καλά να γράφεις όπως γράφεις. Με το καλό να μου συστήσεις και κανένα καλό οδοντίατρο.

BioLogos said...

Ντεμέντια, άραξε και άσε την γκρίνια τύπου πώς περνάνε τα χρόνια.

Τζάγκο μεγάλωσε και έγινε ενός χρονού ετού και του έβαλα τσίπουρο με το μπιμπερό...το ατιμούλικο.

Ανέστη ευχαριστώ για τα καλά δόντια αλλά για οδοντίατρο δεν εγγυώμαι τίποτα.Μάλλον πρέπει να αλλάξεις σαγόνι (αν δεν σου έχει πέσει ακόμα με αυτά που βλέπεις).

Dementia_Inc said...

Πάντως έτσι όπως βλέπω το Κ&Τσ. θα μπορούσε να είναι άνετα ''Καφές&Τσίπουρο''.Τι λες;

BioLogos said...

Εναλλακτικά?Η αλλιώς ΚΚΤσ...όχι Κ.Κ Τσαμάϊκας αλλά Και Καφές και Τσιπούρα.

πετρούλα said...

Σημερα σκεφτόμουν τι έχει γίνει μέσα σε ένα χρόνο....κι υστερα ειδα το ποστ σου. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με κριτική στάση απέναντι σε όλα! Και εγώ σε ευχαριστώ για πολλά άλλα! ατιμουτσικο, συγκινηθκα!

pølsemannen said...

Μα τον Σουβλακέα τον τρισμέγιστο, ως ΣΕΙριανός ΕΛ-λην Βάραγγος, νιώθω βαθύτατα τεσυγκλονιΖμένος και τεταρακουνημένος άμα τη ανακοινώσει του χαρμόσυνου τούτου γεγονότος!

Είθε τα μεταλλαγμένα cholesterol free σουβλάκια να γίνουν πραγματικότητα στο πάνσεπτο εργαστήριο σας το οποίο φυσικά θα τα χιλιάσει δεν υπάρχει περίΦτωσις, σηματοδοτώντας την απαρχή της διαγαλαξιακής κυριαρχίας της καθαρής ημών ράτσας!

+Σουβλόγησον+

Κάρολος

Dementia_Inc said...

Δυνατό το σχόλιο του αποπάνω.

BioLogos said...

Με κρητική και μερικές φορές ηπειρώτικη Πέτρα!

Πόλσε πεταλωτά θα τα χιλιάσομεν εκτός αν αι νεφελίμ και τεριρέμ μας εψεκάσουν και βαρεθόμε.
Το σουβλάκι χρειάζεται το λιπάκι για να νοιώθεις την αρτηρία να μπλοκάρει.

Ντεμέντια, ο αποπάνω κατάγεται από Σείριο μεριά (δίπλα από το Κουρμανιό),από όπου κι έλαβε αρχαιοελληνορθόδοξη παιδεία.

FrapDigo said...

Χρόνια πολλά Βιολογομπλόγκ!

Ένα έχω να πω για τον Βιολόγο, και να το ακούσετε όλοι καλά:

Ο Βιολόγος είναι σκληρός και μας μαλώνει, αλλά μόνο γιατί μας αγαπάει.

Βιολόγε, θα χρηματοδοτήσω τυχόν διδακτορικό σου πάνω σε ζυμώσεις ζύθου. Οι ζύθοι που θα προκύψουν δικοί μου. Και να φέρεις και λουκάνικα με πράσο από τη Γερμανία.

+Εργαστήριοσον+

Lucha Libre said...

Εεεεεεπ!!! Γενέθλια; Κι εμείς τι κάμνουμε χωρίς δώρο εδώ;(γαμώιτ, να μην ξέρω το μυστικό ξόρκι των ελοχίμ, που ρίχνει λινκ στα σχόλια.)

Μισό λεπτό να ξυπνήσω τον Μπιλ να σου τραγουδήσει βρε!
Μπιιιιιλ!

zalmoxis said...

Να τα 100στήσει το "Κ & ΤΣ"!
Τί λέω να τα 100στήσει; Βιολόγος άνθρωπος είσαι, θα βρεις τη λύση για να τα 200στήσει!
Και αμα μπεις Βιολόγε στον ίσιο δρόμο του Θεού, εδώ είμαστε να σου προτείνουμε τίτλο με τα ίδια αρχικά "Κ & ΤΣ" (π.χ. Καροτοσαλάτα και Τσάι)!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ said...

Να συνεχίσεις να γράφεις για πολλά χρόνια ακόμα! Άλλωστε μόνο ένας βιολόγος μπορεί να μιλάει επιστημονικά για τη ζωή.

Anonymous said...

Ευτυχισμένο ευ-λόγιν-γκ.

(Προφανώς δε θες να σου βγάλω το ωροσκόπιο του ευλογίου σου :D )

Kert said...

Xapia-xhmeia-biologia!
xronia polla re biologe!

kalh synexeia re trelokomeio,
me exypna 8emata kai dieisdytikh matia(kala min psonizesai, epeidh exeis genne8lia ta lew:P)

keep on biologing!

(o fakelos me to xrhma einai hdh ka8odon..)

Νάσος said...

Χρόνια πολλά να ζήσει το βλόγιόν σου, να μεγαλώσει και να παραμείνει ο φόβος και ο τρόμος των δημιουργιστών - σκοταδιστών - καθαρόαιμων με αστραφτερό DNA - και άλλων τέτοιων.

Εύχομαι κάποια στιγμή να γράψουμε από κοινού ένα ποστ με τίτλο Τσ.&Τσ. (Τσίπουρο και Τσιγάρο).

BioLogos said...

Frap
Με πράσο?Αηδία...
Όσο για αυτό που είπες στην αρχή...υπερβολές!

Ινκο
Περιμένω το Μπιλ για τραγούδι και να ξέρεις ότι το δώρο δεν είναι απαραίτητο!

Ζάλμοξις
Μη μου βάζεις ιδέες και παω να κατακτήσω το χώρο της μοριακής γηριατρικής.Για τον "ίσιο δρόμο" έχω ακόμα καιρό...μόλις αρχίσει να μουδιάζει το αριστερό χέρι και η αριστερή ομωπλάτη.

BioLogos said...

Απειρωτά
Περί ζωής μόνο επιστημονικά και πάλι με τεράστια κενά...για τα υπόλοιπα ακόμα (θα) ψαχνόμαστε.Ας το αφήσουμε καλύτερα στους φιλόσοφους.

Κε Κ.Κ
Για να δώσω την εντύπωση του θολοκουλτούρα θα πω ότι δεν έχω ιδέα τί είναι αυτά και δεν τα έχω παρακολουθήσει ποτές.Μα τη Λίτσα Πατέρα.

Κερτ
Τώρα συνεννογιόμαστε αδερφέ.Ξέρεις εσύ...στη συνηθισμένη τράπεζα.Αν δεν μπορείς να μου τα στείλεις wired δώστα στο χοντροπαίδι τον Θέμο Αναστασιάδη να μου τα φέρει με το αμάξι.

Νάσο
Ευχαριστώ για τις ευχές και επειδή έχεις αποδεδειγμένα δεχτεί τη Θεία Χάρη γνήσιου γιαννιώτικου τσίπουρου, αυτό που λες θα γίνει.
Παρατρίχα να είχε γίνει αλλα δε γνωριζόμασταν εξάλλου.
+Ο καιρός γαρ βρακίς+

Anonymous said...

παρακαλώ.

phd said...

Χρόνια πολλά Κ&Τσ!

'Αντε συνάδελφε, να σου πω και 'γω μια καλή κουβέντα και να σ'ευχαριστήσω για τη συντροφιά σου εδώ, γεμάτη εξυπνάδα, δυναμισμό και χιούμορ. Να συνεχίσεις να μας κρατάς παρέα, με τον ίδιο τρόπο … και ας έχεις μια δόση ξερόλα…τόοοοοοσο δα, χαχαχα.

phd said...

Τώρα μόλις πρόσεξα τη φώτο και το λογότυπο στον αναδευτήρα, εξατμιστήρας whatever πως το λένε… xaxaxa, προετοιμασίες έκανες για τα γενέθλια. Τι κερνάς;

Μπιλ said...

Ρααααραρρρρχχχχχ!
Xρρρόνια πολλά φίλε.
Να και το ντουέτο μας με τη Νικοτίνα , εξαιρετικά αφιερωμένο.

http://youtube.com/watch?v=qVWuAyWWuAU

Κερνάω όλο το μαγαζί Ranae Sylvaticae (χωρίς πράσο) και μπύρες, για να το γιορτάσουμε!

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ Υπουργέ Εξωτερικών Μικροβίων:

Τις ευχές μου δια περισσότερρες βιολογικαί κε μή αναρτήσεις. Σύμπρακτή όλη η μλογκόσφαιρα σας ευχαρησθή δια την υπαρξην σας.

Στέλνω θερμούς χαιρετισμούς κε απο τον αδερφό Κιτρινοπάιδη, τον οποίον απο αμέλεια είμαι σίγουρος αφήστε απ' έξω,
Dr.Φλάντζας

Nobody said...

Τί να πω κύριε Βιολόγε μας. Είμαστε βαθειά συγκινημένοι (και άκρως ανορθόβραφοι) με το ποστ που κατέβασες.

Μην μετράς τα χρόνια που περνάνε δε σε συμφέρει. Στέι γιάνγκ εντ κουλ φορέβερ

Squeaky said...

Χρόνια πολλάάάάά!!!Χρόνια πολλάάάάά΄!!!Γιούπιιιιι!!!!
Καλή συνέχεια Βιολόγε!
Πίνω ένα τσιπουράκι στην υγεία σου!
Πολύχρονο το ιστολόγιο!!!

SPY said...

Να τα χιλιάσετε κ. Βιολόγα!

Τα εβραιοσιωνιστικά αγάθα του Αβραάμ και του Ισαάκ να αποκτήσει το βλογ ετούτο!

Εκ μέρους της ανθελληνικής-προδοτικής ομάδος του JUNGLE-Report:

Ένα ταπεινό κέκι δια το γενέθλιον πάρτιον.

(τα κεράκια δεν τα χρηματοδότησε ο σπαγγοραμμένος ο Sorros)

Anonymous said...

"Φυσικά της βιολόγαινας και της ομάδας Ε οι τοποθετήσεις ήταν για πέταμα και δίχως ουσία αλλά τί να κάνουμε."

ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣ. ΖΩΟΝ.
και χρόνια πολλά :p

BioLogos said...

Aνώνυμε
Σε ευχαριστώ...εξάλλου μου αρέσει το μυστήριο της ανωνυμίας.

πουχουντου
Αυτό που βλέπεις στην εικόνα είναι ένας βιοαντιδραστήρας.Φυσικά δεν έχει καμία σχέση με πυρηνικά (ούτε είναι εργαλείο να μαζεύουμε τους εμετούς μας).Είναι το σπιτάκι των κυττάρων,όπου ρυθμίζουμε την ανάδευση,το πε-χα,τη θερμοκρασία, τα θρεπτικά κτλ κτλ.Ευχαριστώ για τας ευχάς.

Μπίλη, αγαπητέ κορκόδειλα χόρεψα στους ρυθμούς του φίλου σου που τραγούδησε και θα δεχτώ την προσφορά γιατί τα βατραχοπόδαρα (με συνοδεία τσίπουρου-στο Νησί φυσικά) είναι γευστικότατος μεζές...Εγώ πάντως χαμογελάω σε κροκόδειλους...

BioLogos said...

Πρόεδρε και Ηγέτη δρ. Φλάντζα
Μέγα τιμονιέρη σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για την ύπαρξή σας και με σιγουριά λεω ότι δώσατε ελπίδα στο έθνος!Τον Yellow Kid και την επικίνδυνη κουζίνα του,τους αμέλησα εγκληματικώς...θα κάνω νηστεία με βατραχοπόδαρα να ξεπλύνω την ντροπή.

Νόμπαντυ
Έσπασα το ρεκόρ της συγκίνησης που είχα από το 1999 κατά 1 ns.Σε ευχαριστώ και δεν με φοβίζει η ηλικία.Σε κάνει πιο σοφό και μπορείς να πουλάς Know how στις μικρούλες.

Τριπ
Τυριά πολλά και να ξέρεις ότι το αιμοσταγές παρελθόν μου το έχω αφήσει πίσω μου.Όχι άλλα πειράματα σε ζωάκια...πρόμις.
(Βέβαια στα κυτταρα αλλάζω τα φώτα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία,που έλεγε και ο Κόναν)

BioLogos said...

Σπάει και λοιποί προβοκάτορες, προπαγανδιστές της Ζούγκλας
Μπορεί να είστε οι πραγματικοί εχθροί του έθνους και να φωνάζετε αδίκως για τους μιαρούς μετανάστες στεναχωρόντας τα αγνά,χριστιανόπαιδα, αλλά όπως και να το κάνουμε λίγη μασονία και εβραιοσιωνισμός δεν βλάπτουν.

Η τούρτα δε φαίνεται ζουγκλικότατη και γευστική.Θα ανέβει φάτσα κάρτα στο μπλογκ να τη φάνε με τα μάτια οι επισκέπτες.

Αθηνά
Μωρό μου πάντα με τα γλυκά σου λόγια και την ευγένεια της ψυχής σου με τραβούσες και έπεσα χαμηλά να σε κάνω παρέα.
Φιλιά πολλά ωρέ.

the muppet show girls said...

Πέρασα μόνο αφού είδα κέικ!
Που περιλαμβάνει και τσάι με συμπάθεια...
Η θεά sentimental-rational (BioLogos et al.,2008) σου εύχεται να συνεχίσεις να γράφεις για όσα σου τριβελίζουν το μυαλό, για όσα πιστεύεις ότι θα μας τσιγκλίσουνε λιγάκι παραπάνω. Αλλά και για εκείνα που καμώνεσαι πως δε είναι του στυλ σου...

Καλή συνέχεια '-))

λολιτα said...

εγω παλι θα πω κατι που δεν θα καταλαβεις σε μισω γιατι μου θυμισες οτι γερασα ενα χρονο γμτ..

χιχιχ

πολυχρωμος!

πετρούλα said...

κερνα κανα κομματι τουρτα βρεεεε.....να σου πω? εγω θελω απο την πλευρα με το κοκκινο γλασο, αυτό το μπλε μου κάνει πολύ πλαστικό. Spice με τα χεράκια σου την εφτιαξες;

Anonymous said...

Το γραφειο στοιχηματων που εχω δεχετε στοιχηματα για το ποτε θα παρατησει ο Παγουρασ τα Blog και θα αναφωνησει ¨ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ"
Αποδοσεις θα δωθουν σε επομενο ποστ!

hnioxos said...

Χρόνια πολλά βιολόγε και αυτή να είναι μόνο η αρχή

Anonymous said...


With this feelings you can go too far

BioLogos said...

@mupet
Παρεκτρέπεστε στις ευχές δεσποινίς :P

@λολίτα
ου γαρ έρχεται μόνον

@πέτρα
Σήμερα που προλαβαίνω να απαντήσω σε σχόλια μετά λύπης μου σε ενημερώνω ότι η τούρτα εφαγώθη ολάκερη.Ακόμα και τα ζωάκια του ντεκόρ.

@Θέρμος
Περιμένω αποδόσεις...ποιός ξέρει μπορεί να βγάλουμε και τίποτα.

@Ηνίοχε
Σημασία έχουν τα υπόλοιπα εκεί έξω που έχουμε αρχίσει και "τρέχουν" στο background αλλά σε ευχαριστώ πολύ.

@Σόλο
Δεν γινόταν να λείπεις κι εσύ.Σε ευχαριστώ ποιητά.

harisheiz said...

Χρόνια πολλά στα μωρά μας (τα blogs εννοώ)! Εύχομαι να μου κόβει ο Θεός χιτς και να σου δίνει comments (όχι spam)!

tropikosss said...

Ωω..χρόνια πολλά ωρέ κι ό,τι επιθυμάεις ναούμ για το μπλογκς ναούμ.Έλειπα τσ Λονδίνις στα γενέθλια!

Xrysostomos said...

Χρόνια πολλά (έστω και καθυστερημένα), γεμάτα υγεία και ποστς!

"Ακόμα έφηβος", ε?

Μακάρι!

Σταρχιδικές Φακεμόλες said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ! ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΦΑΚ ΕΜ ΟΛ.

Anonymous said...

Πολύχρωμο και καλόχρονο το βιογκάκιον Βιολόγε μας! Να το μεγαλώσει και να το καμαρώνουμε σαν τα ψηλά βουνά!

Είναι όντως γλυκά περίεργη η αίσθηση του να νιώθεις φίλους ανθρώπους που δεν έχεις δεί ποτέ και σ΄ευχαριστώ.

Εύχομαι να συνεχίσετε εσύ και το βιογκάκιον να είσαστε πλήρεις παθών και αδυναμιών!

Σ΄ευχαριστώ

Powered By Blogger