Tuesday, September 18, 2007

ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ



Καιρός να αυτοεξοριστώ πάλι!Καλή αντάμωση.
Τουλάχιστον το timing είναι ιδανικό.

Update:ή αλλιώς το χρονικό ενός σουρεάλ ταξιδιού

- ΧΤΕΛ από την επαρχιακή πατρίδα μου για το μεγάλο χωριό όπου η ασκούμενη γιατρός που καθόνταν δίπλα μου γκρίνιαζε ότι οι βιολόγοι, βιοχημικοί και λοιποί σατανάδες χαλάνε την πιάτσα.Unfightable rating (U.R) 2/5
- Kαφές στο Εl.Βennie με οπλίτες της ΕΛΔΥΚ που γκρινιάζαν για τα κομματικά εισητήρια και πόσο τους ταλαιπώρησαν (σημειωτέον χτύπησαν τις πόρτες και από τα 2 μεγάλα κόμματα για να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες).U.R 1/5
- Tρίωρη πτήση με αναταράξεις όπου ο συνεπιβάτης ήταν ένας αργόμισθος πασοκάρας δημόσιος υπάλληλος του εξωτερικού,ο οποίος ανέλυσε τη γένεση του σύμπαντος, το πόσο άχρηστος ήταν ο Γιωργάκι και το πόσο αξιόλογος (sic) είναι ο benny, απαρίθμηση όλων των περουσιακών στοιχείων του και πόσο καλά πηδ..... οι αργεντίνες και ότι νοιώθει πολύ sexy στα 55 του,οι λαμογιές των προϊσταμένων του (είναι από το άλλο κόμμα) και γενικότερα δε σταμάτησε τη λογοδιάρροια. U.R 6/5!
- Kατά την αναμονή στο αεροδρόμιο για το τρένο με πλησιάζει κι άλλος έλληνας της διασποράς,ο οποίος εκτός από γκαρσόνι κ υδραυλικός, τα βράδυα γούσταρε να πίνει 15 ποτά και να πέρνει τη ninja μηχανή του για κόντρες μέχρι που πάνω σε μια τρελή καταδίωξη από την αστυνομία τράκαρε με ένα συντριβάνι(!) και έβαλε λάμες στο δεξί του χέρι ενώ του πήραν το δίπλωμα.Τουλάχιστον ήταν πολύ χαρούμενος που αύριο θα το έπαιρνε πίσω και ήδη είχε οργανώσει καινούριες κόντρες.U.R 3/5
- Mίνι ανάλυση της γεωπολιτικής κατάστασης της βαλκανικής με αλβανό κοσοβάρο στο τρένο, ο οποίος εκτός ότι ήταν πολύ συμπαθής και οι απόψεις του άψογες, ήταν πλήρως ενημερωμένος για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα ενώ ο γράφων αγνοούσε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για τον πόλεμο στο Κόσοβο (ντροπή μου και γαμώ τη μονόπλευρη ενημέρωσή μου τότε).Δεν πέρνει U.R αυτός αλλά εγώ.
- Για το φινάλε γκαζιάρης Ινδός ταρίφας ο οποίος είχε μετατρέψει τις στροφές σε ευθείες και με τις ταχύτητες που είχε αγγίξει είχε προκαλέσει καμπή στο χωροχρόνο ενώ παράλληλα ακουγόταν στη διαπασών το like a virgin της madonna το οποίο σιγοτραγουδούσε κι όλας.
U.R 5/5



19 comments:

πετρούλα said...

αν έτσι παραθαλασσια η εξορια σου εχει καλως.τρελο καμπινγκ. καλη αντάμωση!

Nobody said...

Μη μας ξεχάσεις εκεί στα ξένα

lazinio said...

προτείνω Παρίσι, Μύκονο, Κύπρο (Αγία Νάπα)

the muppet show girls said...

BioLoge...Αχχχ
Καλά ταξίδια, εκεί στα ξένα και μη ξεχνάς να ακούς που και που τον Στελάρα τον Καζαντζίδη,να σου κρατά συντροφιά στα κρύα βράδια του χειμώνα '-)))
Άντε και αν δεν έχεις βινύλιο του Στέλιου, ρίξε και κανα Nick Cave!!!
Φιλιά.

phd said...

Αν πηγαίνεις Δυτική Ευρώπη, σε ζηλεύω που φεύγεις απ’ τα χάλια μας κι’ ας αφήνεις τον ελληνικό ήλιο!!!! Καλό ταξίδι

BioLogos said...

Mόλις έφτασα παίδες.
Όσο ήμουν για διακοπές κάτω όλα πήγαιναν κατά διαόλου(φωτιές, εκλογές,μπάσκετ κτλ).Πρέπει να ελεγχθεί το ζήτημα τάχιστα.

Nobody said...

Καλύτερα μείνε εκεί που είσαι γιατί μάλλον εσύ φτες που μας βρήκαν τόσα κακά το καλοκαίρι!
Καλό χειμώνα μπάι δε γουέι

kanataki said...

τώρα που βρίσκεσαι?


υγ για να ξέρω πως θα τοποθετηθώ!

Anonymous said...

Ενδιαφέρον το ταξίδι σου μικρέ μου.
Καλή αρχή κ καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις εκεί στα ξένα.

Anonymous said...

Τσάκαλε, μπορει να γίνει ταινία αυτο το σκηνικό!Θα βγάλουμε τρελό χρήμα σε μιλάω!!!κανόνισε να βάλουμε και έναν μαύρο που θα πεθαίνει στο τέλος, χεχε (σατανικό;)Θα γίνει blockbuster!!!!!

Unknown said...

Wraia peripeteia kai panw ap ola koinwnikh elpizw na ypphraxan kai akoies exaristes parentheseis sto olo unfightabke skhniko!!!! Ola telika eksartontai apo poia optikh gwnia theleis na ta eksetazeis! Na to thymasai ayto kai na mas to thymizeis! Filia kalh sunexeia

Anonymous said...

Eisai mizeros gia ayto peyteis se mizera atoma shnexeia! Den sou mainei tipota allo na kaneis para na anapoleis tis stigmes pou mporeses na pareis ligh apo thn arxontia mou otan hsoun dipla mou! Kalotaksidos

BioLogos said...

@νομπαντυ
Θα ξεχειμωνιάσω εδώ αλλά αν συμβεί τίποτα άλλο μόλις επιστρέψω πάλι τότε θα οδηγηθώ αυτομάτως σε μόνιμη εξορία στον Άρη.

@τσαπερδω
Πολλά ζητάς κι εσύ τώρα...

@ερη
μετά τις δηλωτές και τις μπιρίμπες θα προσπαθήσω να συνεχίσω.Η αρχή έγινε πριν καιρό.Μην ξεχνιέσαι!

@φώτς τζώρας
Μανία με τους μαύρους κι εσύ.

@λεττα
everything is a state of mind.Ξέρεις, καταλαβαίνεις.

@τhermos
έχεις για άλλη μια φορά δίκιο δάσκαλε.

πετρούλα said...

το highlight νομίζω οτι ήταν το like a virgin την madonna! thumbs up!!! τι τράβηξες ταλαίπωρε ταξιδιώτη...

Aggelos Spyrou said...

Τελικά έφτασες και βρήκες και έμπνευση για post.

Life rules. :)

Dementia_Inc said...

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα της συναρπαστικής ζωής ενός επιστήμονα που σπουδάζει στην αλλοδαπή..

BioLogos said...

Μπορεί να γίνει πολύ συναρπαστική και πολύ βαρετή, ανάλογα με τις περιστάσεις.
Το θέμα είναι να εκτιμάς αναλόγως όλες τις σουρεαλιστικές καταστάσεις που σου τυχαίνουν.

λολιτα said...

ολα αυτα μου ακουγονται υπεροχα αν σκεφτεις οτι εφυγες απο τα γιαννενα..

Effie said...

Σουρεαλιστικά σκηνικά και τα μυαλά στα κάγκελα!
Δεν κατάλαβα ούτε απο πού έφυγες, ούτε πού πήγες (ξανθιά - κατάξανθη μιλάμε!), φαίνεται πάντως οτι περνάς καλά κι αυτό βγαίνει και στο κοινό σου!
;>>>

Powered By Blogger