Saturday, January 19, 2008

Γίνε εκατομμυριούχος τώρα!


Mου φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι είμαστε μαζικά υπνωτισμένοι στη θέληση κάποιων άλλων και σκέφτηκα ότι αυτό είναι πολύ άδικο.Γιατί να μας υπνωτίζουν οι Άλλοι (κυβέρνηση, ΚΥΠ, Αμερικάνοι, εξωγήινοι, Εβραίοι,Τατιάνα, Κούγιας) και να μην μπορούμε να τους το ανταποδώσουμε? Δεν θα ήταν φοβερό να μπορούμε να υπνωτίζουμε όποιον θέλουμε και να τον έχουμε δέσμιο των δικών μας επιθυμιών? Φυσικά το όριο είναι η φαντασία και ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει την ύπνωση για να σκλαβώσει το υποσυνείδητο του άλλου και να ελέγχει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις του άτυχου υπνωτιζόμενου. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να υπνωτίσει το αφεντικό του και να κερδίσει την πολυπόθητη προαγωγή και το πολυτελές αυτοκίνητο μπόνους (μαζί με το τζακούζι). Ή ο μαθητής/ φοιτητής μπορεί να υπνωτίσει τους καθηγητές του και να πάρει απολυτήριο/πτυχίο με την ταχύτητα του φωτός 100% αποτελεσματικά και με 0% άγχος. Αυτός δεν είναι ο σκοπός μας άλλωστε. Να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια (Θεώρημα BioLogos).

Για το λόγο αυτό το παρόν βλόγκ θα παρουσιάσει μια σειρά προϊόντων για την επίτευξη του στόχου. Ύπνωση και έλεγχο της σκέψης:

1. Mε $189 το περίεργο walkman με τα παράξενα γυαλιά μπορεί να ενισχύσει τις εγκεφαλικές δυνατότητες, να αποκαλύψει κρυφές δυνάμεις του μυαλού, να επιταχύνει τη διαδικασία της ανάρρωσης και να οδηγήσει δίμετρες ξανθιές/δίμετρους ξανθούς στο πλευρό σας.

2. Για $15-89 μπορείτε να αγοράσετε τώρα τα σχέδια συναρμολόγησης μέχρι τη συσκευή μαζί με τα ακουστικά, για να παράγετε ηχητικά και οπτικά σήματα για να πετύχετε διάφορα επίπεδα ύπνωσης στο στόχο/θύμα σας.Eγγυημένα 100% επιτυχία άμεσα και σε πολλαπλούς στόχους.

3. Για $169 μπορείτε να γίνετε το κέντρο του πάρτυ και να κάνετε τους φίλους σας χαζούς ή να τους χαρίσετε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη δημιουργώντας αστάθεια της ισορροπίας, οφθαλμαπάτες και/ή σχιζοφρένεια.



Mε κάθε παραγγελία δίνεται δώρο και ένας τενεκές φραπελιά

ΥΓ:Eυχαριστώ τους Μυθμπάστερς για την έμπνευση.

10 comments:

Anonymous said...

Πω πω, πολλά καλούδια περιέχει το κατάστημα, σήμερα, δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω αγαπητέ μου BioLoge. Μάλλον θα προτιμήσω μόνο τον τενεκέ με τη φραπελιά, γιατί διαπραγματεύομαι αυτό τον καιρό ένα ερευνητικό project (ελληνικής πρωτοβουλίας) για εύρεση χαπιού τύπου Β με σκοπό την καταπολέμηση οξείας ορνιθοσφυρίτηδας σε στρουμφοκαμήλους καθαρόαιμες..ε, ας προωθήσω μια σειρά πειραμάτων με...ΦΡΑΠΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!
Μπράβο BioLoge, συμμετέχεις ενεργά στην ερευνητική δραστηριότητα της χώρας.

πετρούλα said...

μια φορά θυμάμαι με είχαν υπνωτίσει για να δω τη βέρα στο δεξί. Η συσκευή όμως ήταν τηλεμάρκτετινγκ, χάλασε στο πρώτο 10λεπτο και μας έμεινε μόνο το φλουρί από το κοπή τη πίτα. Που ΔΕΝ ήταν κοτόπιτα.ΑΙΣΧΟΣ

Anonymous said...

Ο κύριος Δ.Λ. ετοιμάζει βιβλίο με το οποίο θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη: πως αυτό το πορτοκαλί σηματάκι με τα άσπρα ημικύκλια στο Toolbar, δεν είναι για το feed, πως το λένε, αλλά για να υπνωτίζει τους μπλόγκερς. Και όταν το έμαθαν οι υπνωτιστές που δημιιούργησαν τη μπλογκόσφαιρα για να προετοιμάσουν τον ερχομό του οξαπωδώ, τον έκαναν στόχο και τον λοιδωρούν αποκαλώντας τον Funel.
(Μεταξύ μας, τον έχω ικανό να το πει και αυτό...).

BioLogos said...

@tissot
Έμαθα αρχικά ότι στας Ελβετίας έχει καλό καιρό και ζηλεύω.
Μα τέτοια προτζεκτάκια είναι πολύ διαδεδομένα στην Ελλάδα.Κοινώς δεν έχω ιδέα για κάτι σαν καθηγητής, τα λεφτά από Ε.Ε είναι πολλά και θα το φορτώσω σε κάποιον διδακτορικό/σκλάβο να βγάλει το φίδι από την τρύπα.Πιθανή αποτυχία θα είναι δική του ευθύνη.

@kopitopitatomarousi
Εσύ παιδί μου έχεις γίνει επαγγελματίας στο κοπή το πίτα.

@zalmoxis
Καλωσήρθες και όπως βλέπεις δεν αναφέρθηκα πουθενά περί ακρεοφαγίας!
Ο φυσικός/τηλεπροφήτης και πεφωτισμένος παντογνώστης με τόσα που ξέρει και με τη στήριξη τόσων αγίων είμαι σίγουρος ότι θα έχει μυριστεί τη μασονοσιωνιστική συνομωσία πίσω από το σηματάκι.
Και εννοείται ότι η μπλογκόσφαιρα είναι ένα κόλπο για να υπνωτιστούμε μαζικά και να πέσουμε στα δίχτυα των ανθέλληνων, σαταναραίων.

Anonymous said...

Πιθανή αποτυχία?Χα, μα ούτε κι ο καθηγητής θα έχει ιδέα..Μήπως σε βοήθησα να ανακαλύψεις και τον υποψήφιο professorα?

Anonymous said...

Αγαπητέ e-βιολόγε-πωλητή, απ΄ολα τα προϊόντα στον πάγκο σας σήμερα, θα ήθελα το πρώτο στη σειρά αλλά με συγκρατεί αυτή η πιθανότητα περί δίμετρου ξανθού στο πλευρό μου. Μήπως έχει τη δυνατότητα αλλαγής χρώματος?

Αγαπητέ Ζάλμοξη, δε μας είπατε... πως ξερετε τι ετοιμάζει ο τηλε-ον-πωλητής? (αυτός άραγε τι κρέας τρώει?)

BioLogos said...

@τισσοτ
agent provocateur!Αν το γράφω λάθος διόρθωσέ με.

@σοντακ
Επειδή δεν πρόκειται να επιβιώσω από την επιστήμη (κατα τη τέχνη) είπα κι εγώ να αρχίσω να πουλάω e-σαβούρα.Μέχρι στιγμής έχω λάβει πολλές παραγγελίες, ειδικά από εκκλησίες και κομματικά γραφεία.Δε ξέρω γιατί αλλά τα καθαρματάκια πουλάνε σαν τρελά.
Όσο για το χρώμα θα το ρυθμίσω να τραβάει κάτι σε Μπαντέρας ή κάτι τέτοιο λατινογενές.

Πονηρή πάλι έριξες το κρέας να βάλεις μπαρούτια.

Anonymous said...

Moi!!!Pas du tout..

Anonymous said...

@ biologos,
αν πετύχει το γκατζετάκι που να τραβά κάτι σε λατινογενές, φέρε και από 'δω... Οι μυχιαίτατοι πόθοι της Πενέλοπε Κρουζ, επιτέλους θα εκπληρωθούν!


@ soduck,ο τηλεπωλητής είναι ο ορισμός του κάρνιβορ: Τουρκοφάγος, αμερικανοφάγος, εβραιοφάγος, φυτοφαγοφάγος...

BioLogos said...

@tissot
Nαι εσύ!Μπορεί να είμαι ένας μικροαστός χωριάτης αλλά τα γαλλιακά τα πιάνω.

@Ζάλμοξις
μυχιαίτατοι...λέξη που είχα χρόνια να ακούσω...τσεκ

Δεν προτιμάς κάτι σε βορειοευρωπαία γυναίκα με ελαφρά έλλειψη σε βιταμίνη D?
Όσο για το Λιάκουρα αξίζει βασικά συγχαρητηρίων.Αντιγράφει κατά γράμμα μπουρδολογία made in the USA και πουλάει στους τραγικούς Rek-ιανοί (ψιλομαθαίνω τσέχικα)

Powered By Blogger