Friday, February 1, 2008

Φωτιά, τσεκούρι και λεξοτανίλ

Δεν χρειάζεται να είσαι αλκοολικός, σχιζοφρενής ή ναρκομανής στην Ελλάδα για να χάσεις κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί διαθέτουμε υψηλού επιπέδου προσωπικότητες που με τα λεγόμενά τους μπορούν να οδηγήσουν κάποιον σε πρόωρη τριχόπτωση, κάταγμα στα αυτιά και κλινικά συμπτώματα όμοια με της λοβοτομής.

Έχουμε και λέμε:



- O wannabe αρχιεπίσκοπος (και αρχιστράτηγος) Άνθιμος και οι παλαιότερες δηλώσεις του για να πάρουμε πίσω τα "χαμένα" κομμάτια της Μακεδονίας ήρθαν και έδεσαν με την προσφώνηση του τέως βασιλιά.Βέβαια αν δεν το έλεγε δεν θα είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του...η διαφήμιση είναι δωρεάν και έρχονται και "εκλογές". Εξάλλου το λαϊκίζειν είναι της μόδας και όλοι συρρέουν στο γραφείο του Ψωμιάδη για έκτακτα ιδιαίτερα μαθήματα. Ίσως με τον Άνθιμο το παράκανε, αλλά δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένο το τμήμα του ποιμνίου που ακόμα έχει κορνίζα με τον Κώτσο, δίπλα από το εικόνισμα.

- Οι δημοσιογράφοι από μέσο μεταφοράς της είδησης έγιναν οι ίδιοι είδηση και φυσικά ακόμα δεν ήρθαν οι Απόκριες βιάστηκαν να ντυθούν καρνάβαλοι ζαλίζοντας τον ανασφάλιστο/ άνεργο/αηδιασμένο τηλεθεατή με την πραγματική εικόνα του "κόσμου" των ειδήσεων.Όμως για άλλη μια φορά εμείς φταίμε αφού εμείς τους έχουμε κάνει σταρς στο στερέωμα του βλαχοκιτς lifestyle.




- Siemens...δεν θα μάθουμε τί έγινε (vodafone) αλλά τουλάχιστον διάβασα σε ανώνυμο σχόλιο άλλου μπλογκ την καλύτερη θεωρία συνομωσίας..."πάμε για πόλεμο"..."πήραμε μαύρα λεφτά από τη siemens για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό του βήτα βιοπλασματικού τόξου στον παλινδρομικό άξονα της στρατόσφαιρας..."και λοιπά ...

Φεύγω τώρα γιατί με περιμένει το διαστημόπλοιο σε σχήμα αυγού να πάω μια βόλτα στον Γανυμήδη να φάω κανα βρώμικο.

3 comments:

Anonymous said...

Γανυμήδης, ένας από τους 6 μεγάλους δορυφόρους του Δία, και θεματάκι στην αρχαιότητα του Δία, ο οποίος και του το σφύριζε....
Σωστός... Spot on, spot on....
Για τα υπόλοιπα, προσωπικά χέστηκα όποιος τραγόπαπας και να βγει...
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

ανεστης said...

Ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο παππάς...
Ετοιμαστείτε για τη νέα θεοκρατία, 80% του κόσμου δεν εμπιστεύεται τα κόμματα (χτεσινό ευρωβαρόμετρο).
Αν δεν υπήρχαν και τα πρόσφατα σκάνδαλα της εκκλησίας θα είμασταν ήδη Ιράν.

BioLogos said...

Tέτοιες συμπεριφορές εμπεριστατωμένε ευτυχώς εξαλείφθησαν χάρη στην ελληνοορθόδοξη βυζαντινή παράδοση...είναι Άρημ, είναι!

Ανέστη στο περιθώριο οι φωτισμένοι ιεράρχες απειλούν ο ένας τον άλλον με πονηρές φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα κτλ.Η αφρόκρεμα της οκνηρείας και της υποκρισίας έχει μαζευτεί στις υψηλές διοικητικές θέσεις της εταιρίας Εκκλησία Α.Ε. όπου ο σκοπός "αγιάζει" τα μέσα.Αυτοί άγιοι είναι κάτι περισσότερο θα ξέρουν.

Και φυσικά είναι και καλή δεξαμενή κουκκιών από τους πολιτικούς, οι οποίοι δεν τολμούν να τα βάλουν με μια πισωμαχαιρωματική αραχνιασμένη μηχανή 1500 χρόνων...χωρισμός εκκλησίας-κράτους?Μπααα
Οι Τούρκοι (αυτοί που τους αποκαλούμε αμόρφωτους εμείς οι απόγονοι των αρχαιοελλήνων) είναι κοσμικό κράτος.Εμείς?

Powered By Blogger