Thursday, February 28, 2008

Τί κοιτάς ρε?


Αγαπητέ "έξω" κόσμε.Γράφω αυτή την ανάρτηση για τους 5 ανθρώπους που με διαβάζουν, τέσσερις εκ των οποίων είναι φίλοι μου και τους στέλνω λινκ με το που "σηκώσω" κάτι και ο ένας μπαίνει τυχαία ψάχνοντας στον Γκούγκλη "Μπουρδέλο εικόνες από μέσα".

Ξέρεις πιστέ μου αναγνώστη, ότι το παρόν μπλογκ είναι άλλο ένα του σωρού, που δεν σου προσφέρει και κάτι επιπλέον επί της ουσίας και ας μην τρελαινόμαστε δεν είμαστε εδώ για διάλογο.Αν θέλεις διάλογο να πας με τους φίλους σου έξω για ένα ποτάκι ή για φαγητό και ξημεροβραδιαστείτε στην κουβέντα, να το χαρείς βρε αδερφέ. Από την άλλη να ενημερωθείς μπορείς και μόνος σου και αν θέλεις να προβληματιστείς βάλε το χέρι στην τσέπη και διάβασε κανένα βιβλίο της προκοπής να ξεστραβωθείς.Αν βαριέσαι πάρα πολύ από την άλλη και θέλεις να ρίχνεις μια ματιά στο νετ για να λουφάρεις από τη δουλειά, δεν θα βάλω flash games και ούτε πορνό (όχι ακόμα) αλλά μπορεί να συνεχίσω να γράφω κατεβατά άνευ λόγου και αιτίας, παρόλο που δεν σου αρέσει.Και όχι πιστέ μου αναγνώστη νο.2 το παρόν δε χρησιμοποιείται για το ψάρεμα αναπαραγωγικού εταίρου καθώς η βιολόγαινα θα μου έκοβε τα πόδια...και πίστεψέ με μπορεί.



Πιστέ μου αναγνώστη τα μπλογκζ δεν έχουν ορισμό και ούτε είναι κάτι για να το πάρεις στα σοβαρά.Τον εαυτό σου πρέπει να πάρεις στα σοβαρά και τις δυνατότητες που έχεις σαν μέλος αυτής της άτιμης κενωνίας.Η επανάσταση, η αφύπνιση, η εκλογίκευση δεν θα έρθoυν από το μεγάλο ιντερνετικό μας σκουπιδοτενεκέ αλλά από εσένα.Κι αυτό δεν θα γίνει με εικαστικές διαμαρτυρίες, που γράφουν καλά στο φακό και στέλνουν κάποιους χορτοφάγους μπλόγκερζ ως εκπροσώπους μου στα κανάλια...όχι. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου λέει τί να κάνεις, πώς να σκέφτεσαι και ότι πρέπει σώνει και καλά να ανήκεις κάπου ακόμα και ιντερνετικά.
Όσο είσαι εκεί έξω μην ανέχεσαι να σε κοροϊδεύουν και εκείνο το χέρι που σου ρίχνει φάπες τόσα χρόνια επιτέλους κόψτο.Εσύ ξέρεις τί να κάνεις και δε χρειάζεται να φοβάσαι.

Ο υποφαινόμενος θα λείψει κανένα μήνα.Αν για οποιονδήποτε λόγο πέσει η κυβέρνηση, μπούνε τανκς στην μπλογκόσφαιρα ή στείλουν κανέναν μπλόγκερ στον Κορυδαλλό μην μου το πείτε.Καλές Απόκριες!



*UPDATE* Διαβάστε και αυτό (Δεν υπάρχει bloggόσφαιρα μόνο κοινωνία) στη Γαλαρία.

28 comments:

Anonymous said...

Mprabo re file!
EInai oti kalytero exeis grapsei apo thn arxh aytou tou blog!
Me entiposiases!

πετρούλα said...

βιολογε περνας φαση εμπνευσης με φαινεται! ανετα κανεις ένα μπανερακι έτσι για να γουστάρουμε!

Anonymous said...

Kαι 'μεις τι θ' απογίνουμε τώρα.......;

BioLogos said...

Θέρμο είχα καλή έμπνευση και σε ευχαριστώ.Αλλά μην εντυπωσιάζεσαι και πολύ ε?Τα λέμε όλα αυτά μεταξύ μας,αλλά κάπου ξεχάσαμε ότι γράφουμε για την πλάκα μας κι όχι για να γίνουμε Λαμπράκηδες ή ακτιβιστές της πλάκας.Δεν υπάρχουν αυθεντίες, ούτε κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας και φτύστε όσους νομίζουν ότι είναι.
Ότι διαβάζουμε είναι το υποκειμενικό.

Πετρούλα ήρθα σε επαφή με τον συνωμοσιολόγο Σπάει και κάτι θα γίνει.Αν και βαριέμαι να ψάχνω για κάτι ψιλοκαλό.Βοήθεια?

Ανώνυμε, δεν ξέρω.Έλα ντε?Τι θα απογίνουμε?

Anonymous said...

Μαραίσουν πολύ τα ρώσικά σου αφισάκια. Μα παρα πολύ. Όσο για το άρθρακι αναφέρεις σωστά πράγματα βιολόγε! Ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι παιδική χαρα.

BioLogos said...

Φίλε Αρκ επειδή έχω γατίσια αντανακλαστικά ευθύς αμέσως λίνκαρα το ποστ σου στη Γαλαρία (βλ. Update).
Έδωσες ιδέες.

Anonymous said...

Ρε συ βιολόγε, καταρχήν που πας για κανά μήνα... Δε διακιολογείσαι, εκτός και την κάνεις κάπου εξωτικά με ημίγυμνα μωρά... Αλλιώς παλουκώσου εκεί που είσαι...
Και δεν μπαίνουν μόνο 4 άτομα... Έχεις και μπλογκοφίλους που αλληλοϋποστηρίζονται!
Και όσον αφορά το content, το να σχολιάζεις ή να παρουσιάζεις την επικαιρότητα είναι εύκολο...
Το να βγάζεις πράγματα από τον εαυτό σου, και να αναλύεις διάφορες σκιώδεις πτυχές του εαυτού σου... Αυτό είναι το δύσκολο...Και αυτό που τελικά αξίζει...
Cheerz!

πετρούλα said...

καπως να γινει και να βαλεις το βιολογο της εικονας αντι για δοκιμαστικο σωληνα να έχει τσιγαρο στο ένα χέρι και φραπέ στο άλλο....υπερπαραγωγή

BioLogos said...

Empe καίριος όπως πάντα.Και θα σε ρωτήσω.Όλα στο φως ακόμα και τα σκιώδη?Μεγάλο βήμα ρε φίλε.
Και για να σου απαντήσω, ζω σε εξωτικό μέρος αλλά θα κατέβω στο Γιουνανιστάν.Οπότε όπως καταλαβαίνεις κάτω δεν προλαβαίνω ούτε την Αλεπού της Φωτιάς να ανοίξω.

Πέτρα είμαι άσχετος από φωτοσοπιές ωσάν ξανθιά (Συγνώμη ξανθιές σας αγαπάω όλες σας).Μόνο ένας θα μπορούσε να βοηθήσει...και το όνομα αυτού Φλάτζμαν.Πάω να ανάψω τον προβολέα μπας και σκάσει μύτη.

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
7Demons said...

Άψογος!
Και σίγουρα το δικό σου μπλογκ "λέει" πολλά περισσότερα απο χιλιάδων άλλων.
Να περάσεις καλά,ότι κι αν κάνεις και γύρνα γρήγορα γιατί θα μας λείψεις!
;-)

Anonymous said...

Prosopika den tha me halage k kana flash game sto blog sou... giati stin douleia den mporo na pai3o, ehoune filtro %$#%$^%&^&@#$#@$#@.
DOSE FLASH GAMES STO KOINO SOU!

Dementia_Inc said...

Давайте все движение, чтобы отнестись Россию по-матерински.

BioLogos said...

@rider
Καβαλάρη θα απέχω από κάθε μπλογκοκίνηση στο δικό μου μπλογκ για λίγο.Αγρανάπαυση.
Η διαφωνία που έχω σε αυτό που λες είναι ότι ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα στην υποκειμενική του άποψη.Αν σου τη σπάει μην το διαβάζεις και πήγαινε παρακάτω.Βριζόμαστε στα φανάρια, στις ουρές στο ταχυδρομείο, στα μαγαζιά και στο δρόμο...ας μη βριζόμαστε και εδώ μέσα.Μπορούμε να αλλάξουμε.

@7δαίμονες
Αγαπητοί δαίμονες κοκκινίζω με τα ευγενικά σας λόγια, αλλά υπερβάλλετε.Κάθε μπλογκ ακόμα και του Χρυσαυγίτη,είναι ένα παράθυρο στο μυαλό του καθενός.Από αυτή την άποψη όλα έχουν κάτι να πούνε.Σύγκριση μεταξύ ανομοίων ίσως και να μη χωράει,αλλά γουστάρω διαφορετικότητα.

BioLogos said...

@Αθηνά
Κουκλάρα μου επειδή ξέρω ότι κοροϊδεύεις αντί να δουλεύεις και τζάμπα σε πληρώνουν θα σου κάνω το χατήρι.

Kάψου λοιπόν

@ντεμέντια
товарищ мы будем бороться за родину с огня и стали!
:P

DIAMARTIRIA said...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ
για την συντονισμένη
ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΣΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 16μμ ακριβώς
με μία συμβολική
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
www.pminister.gr

(διαδώστετο)
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ

BioLogos said...

Δεν διαδίδω τίποτα.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ said...

Βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Κάπου έχει χαθεί το μέτρο (σώωωωπα πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα) και υπάρχει η αίσθηση ότι ο blogger είναι ο σύγχρονος Παπαφλέσσας (τέτοιος ηρωισμός δηλαδή).
Μόνο σε κάτι διαφωνώ. Ούτε τον εαυτό μας δεν πρέπει να τον παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Τα καλάμια είναι στη γωνία έτοιμα να τα καβαλήσουμε.

Dementia_Inc said...

Το διαδικτυο φιμωθηκε,σας δεσανε τα χερια και δε μπορειτε να γραψετε ε?

BioLogos said...

@Απειρωτά δεν έχεις καθόλου άδικο.Όπως λέει κι ο Μητροπάνος "...σε μια στοίβα καλαμιές...", έχουμε πνιγεί στο καλάμι.
Το σοβαρά όμως όπως το εννοώ είναι ότι δεν έχει ανάγκη ο καθένας ετερόκλητους φωστήρες να τον πάρουν από το χεράκι και να του δείξουν την "αλήθεια".Αν ο καθένας πάρει πιο σοβαρά τον εαυτό του (όχι να γίνει σοβαροφανής με μια ανοιχτή ομπρέλα στο παχύ έντερο) θα απομυθοποιήσει τις αυθεντίες.

@ντεμέντια
Βάλαμε πολύ Φίνα διάολε!

Anonymous said...

Εγώ λέω να επιμείνω οπως και απειρώτας στο να μην παίρνουμε κυρίως τον εαυτό μας στο σοβαρά και όταν το κάνουμε να γίνεται μόνο για ένα λόγο. Να τον κοιτάμε και να σκάμε στα γέλια με την σοβαρότητά του!

Επίσης όταν τολμάς να λές οτι θα λείψεις ένα μήνα, πως τολμάς να μου κάνεις σχόλια περί απουσιών; ε; ε;

BioLogos said...

@soduck
Δεν διαφωνούμε καθόλου με την έννοια της σοβαρότητας.Αν μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο απλοί και λιγότερο ψωνισμένοι με το "Ξέρεις ποιός είμαι εγώ" τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.Αλλά μάλλον είναι μια ουτοπία.

Όσο για το σχόλιο περί απουσιών τί να πω.Ναι είμαι ένα κωλόπαιδο.χαχαχα

πετρούλα said...

μεγειαααααα! το μήνυμα αυτο θα αυτοκαταστραφει: διαδόστε το

πετρούλα said...

βάλε ωμέγα διάολε!

ανεστης said...

Να γιατί έρχομαι εδώ, για να διαβάζω τα παραλληρηματά σου :Ρ

Xrysostomos said...

Εγραψες

Καλή αντάμωση

7Demons said...

Αργείς.
Γύρνα γρήγορα πίσω (στο blog).
;-))

BioLogos said...

Παιδιά θα επανέλθω μόλις ξεμεθύσω.Στο Ελλάντα την παλεύεις μόνο α-νηφάλιος,οπότε μόλις επιστρέψω στα ξένα θα συνεχίσω.

Ανέστη είσαι ένα παλιοτόμαρ:P

Πετρούλα θα βάλουμε παρέα.

7 δαίμονες θα επανέλθω και αυτό είναι δέσμευση.Με πιο πολύ πχιότητα.

Powered By Blogger