Sunday, March 23, 2008

O Xαρδαβέλλας, οι συνωμoσιολόγοι και η μαζική υστερία

Aπρίλης του 83

Αχ,αχ σκοταδιστές συνωμοσιολόγοι.Λόγω γρίπης και έλλειψης όρεξης, μετρώντας τις μέρες προ της λήξης της χειμερίας νάρκης μου, παγιδεύτηκα σπίτι με παρέα τον Χαρδαβέλλα και ένα πολύ αγαπημένο θέμα.Ένα θέμα που αλλού θα απασχολούσε μόνο την ιατρική κοινότητα σε κάποιο συνέδριο και ένα μάτσο διδακτορικούς, στην Ελλάδα μπορεί να οδηγήσει μια στρατιά συνωμοσιολόγους και άσχετους να παρερμηνεύουν, να μπουρδολογούν και εν μέσω πρεκισμών και διαφημίσεων (πολλών!!!) να φοβίζουν τον κόσμο τζάμπα.

Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος.Παρακάτω θα δούμε το θέμα των παιδιών του Απρίλη του 83 επιστημονικά και μπουρδολογικά ώστε να πούμε όλοι παρέα στο τέλος Myth Busted, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω γύρω μου urban legends (στην Ελλάδα η αναπαραγωγή τους γίνεται με εκθετικό ρυθμό) που τους παρουσιάζουν όχι σαν ανέκδοτα αλλά σαν γεγονότα.





Το γεγονός (επιστημονική σεντονειάδα): Καθαρά για πρακτικούς λόγους επιλέγονται 11.000 γεννήσεις ενός μήνα - του Απρίλη (ο μήνας δεν παίζει κανένα ρόλο)του 83 και ακολουθώντας ένα "στανταρντισμένο" επιστημονικό πρωτόκολλο τα αποτελέσματα συγκεντρώνονται στο πλαίσιο ευρωπαϊκής μελέτης μαζί με αυτά άλλων κρατών και δημοσιεύονται σε παγκόσμια επιστημονικά περιοδικά. Αποτελεί μια cohort study και τίποτα άλλο ύποπτο.
Πιο συγκεκριμένα η λεγόμενη EURO-BLCS Study προσεγγίζει βιολογικούς, κλινικούς και γενετικούς παράγοντες που μπορεί να σχετίζονται με την ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων και πώς εξελίσσονται αυτοί οι παράγοντες κατά την ωρίμανση του οργανισμού. Δηλαδή άλλη μια επιδημιολογική μελέτη ευρείας κλίμακας, που οι περισσότεροι από εμάς έχουν δει και δεν προκαλεί κάποια έκπληξη.

"The euro-blcs study sets out to explore the evolution of cardiovascular morbidity, mortality and intermediate disease markers throughout the lifecourse in children, adolescents, young adults, middle-aged and elderly people as a means of identifying high risk groups and biological markers amenable to early intervention and prevention."

Σημειώνω ότι ο σκοπός μιας τέτοιας μελέτης είναι να καταλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι επιστήμονες τα αίτια πίσω από τέτοιες παθήσεις και πώς θα μπορούν να πετύχουν έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη αλλά και τον σχεδιασμό πιο αποτελεσματικών θεραπευτικών στρατηγικών, κατανοώντας το γενετικό προφίλ τέτοιων παθήσεων αλλά και τη χρονική εξέλιξη των παραγόντων που τις προκαλούν ή συμμετέχουν στην εμφάνισή τους. Η λέξη κλειδί εδώ είναι ΚΑΙ το περιβάλλον καθώς δεν ξέρουμε πάντα σε τί βαθμό συμμετέχει στην εξέλιξη κάποια νόσου μαζί με τη γενετική προδιάθεση.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα η καθηγήτρια Μπακούλα του Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με ένα παγκοσμίου φήμης αγγλικό πανεπιστήμιο διεξάγουν μια ευρείας κλίμακα επιδημιολογική μελέτη βάσει του παρακάτω υποβάθρου και με πολλές δημοσιεύσεις στο θέμα αυτό:

Detailed pregnancy (biological, clinical, social markers) and birth data including children’s neonatal hospitalizations are available. Follow-up on family circumstances, health and schooling at age 7 has been carried out. During the EURO-BLCS study we plan to collect new clinical outcome data at age 17-18, including measures of social background, health including blood pressure, blood biochemistry, diet, fitness and physical activity and blood samples. The methods of data collection will be harmonised with the northern Finland birth cohorts to allow data pooling and comparisons across populations. Data will be analysed to assess the relationship between maternal, fetal and social factors and intermediate cardiovascular disease risk factors, in particular blood pressure.

Ιν Γκρήκ

Λεπτομερή στοιχεία για την κύηση (βιολογικοί, κλινικοί, κοινωνικοί δείκτες) και δεδομένα γεννήσεων, που περιλαμβάνουν την περίοδο μετά τον τοκετό των παιδιών, είναι διαθέσιμα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν μελέτες αναφορικά με τις οικογενειακές συνθήκες, την υγεία και την εκπαίδευση από την ηλικία των 7. Στα πλαίσια του EURO-BLCS study σχεδιάζεται η συλλογή νέων κλινικών δεδομένων στην ηλικία των 17 – 18, που περιλαμβάνουν εκτιμήσεις του κοινωνικού υπόβαθρου και την υγεία, θα αποτελείται από δεδομένα για την πίεση του αίματος, τα βιοχημικά χαρακτηριστικά του, τη διατροφή, τη διάπλαση και την αθλητική δραστηριότητα και δείγματα αίματος. Οι μέθοδοι συλλογής αποτελεσμάτων θα εναρμονιστούν με τους υπό εξέταση πληθυσμούς γεννήσεων της Β. Φινλανδίας, ώστε να επιτρέψουν τη συγκέντρωση δεδομένων και τη σύγκριση μεταξύ πληθυσμών. Τα δεδομένα θα αναλυθούν για να εκτιμηθεί η σχέση μεταξύ μητρικών, εμβρυικών και κοινωνικών παραγόντων και του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, και συγκεκριμένα η πίεση του αίματος.




Η μπούρδα: Ο έγκριτος δημοσιογράφος Χαρδαβέλλας μαζί με τους συνήθεις υπόπτους (άσχετοι ουφολόγοι) και με στόχο τα ποσοστά τηλεθέασης τραβούν από τα μαλλιά έναν γνήσιο ΕΛλληνικό αστικό μύθο και προσπαθούν να του προσδώσουν βάση και με ψευτοεπιστημονίστικα στοιχεία και χαζογελάκια μιλούν για τους "εκλεκτούς" του 83, που σκοτεινές δυνάμεις έχουν βάλει στο μάτι. Η παράνοια όμως δεν μένει σε αυτό.Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια σούπα πάνω στο επιχείρημα του ερωτηματολογίου που πήραν τα παιδάκια καθώς και για τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν ενώ το συμπέρασμα όλων είναι ένα. Υπόγειοι, σκοτεινοί κύκλοι (Εβραίοι ή Μασόνοι δηλαδής) ξέρουν ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλη του 83 έχουν υπερφυσικές δυνάμεις, όπως να λένε την ώρα δίχως ρολόϊ και να κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό και σκέφτηκαν να τα μελετήσουν ώστε να τα μαντρώσουν μελλοντικά, όταν θα έρθει και η ομάδα Ε να σώσει το Έθνος.




Πέρα από την πλάκα όμως εκεί που έφριξα ήταν όταν ο βουλευτής μας, ο όμορφος Άδωνις, με περηφάνεια και σοβαρότητα, παραδέχτηκε ότι κατέθεσε ερώτημα στη Βουλή για αυτό το πολύ σκοτεινό και περίεργο θέμα.Δηλαδή παραδέχτηκε ότι ψηφίστηκε για να ασχολείται με κουτσομπολιά και τις παπαρολογίες του κάθε κοιμισμένου, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να δικαιολογήσει στον ΕΛληνορθόδοξο ψηφοφόρο, ότι έχει κερδίσει τίμια και με σκληρή δουλειά το μισθό και τα προνόμια του Βολευτή.



Συν τοις άλλοις στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι τα παιδιά του Απρίλη του 83 θα σώσουν τον κόσμο στο μέλλον από σκοτεινές δυνάμεις, ότι η Αγγλία που οργάνωσε την έρευνα ετοιμάζει σκοτεινά σχέδια για το μέλλον του κόσμου ενώ όλοι προσπαθούσαν να χτίσουν μια ωραία θεωρία συνομωσίας μπερδεύοντας σκόρπια στοιχεία με πολλά υπονοούμενα και μισόλογα (μάλλον για να καλύψουν την ημιμάθειά τους). Φυσικά για άλλη μια φορά δαιμονοποιήθηκε η επιστήμη, η γενετική δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να μετατρέψει τον κόσμο σε πειραματόζωα ενώ είμαστε πράκτορες υποχθόνιων, Βριλ, Εβραίων και Μασόνων. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή η κάθε φρικαρισμένη μάνα και αγχωμένη να συμφωνεί αρχικά με τον Χαρδαβέλλα ότι το παιδί της είναι ξεχωριστό και κατα δεύτερον να ρωτάει τους πάνσοφους πανελίστες-ουφολόγους πώς να αντιμετωπίσει αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα.

Το αποτέλεσμα: Όλο και κάποια μάνα θα έχασε τον ύπνο της για τον Τζουτζούκο της γιο ή κόρη, ενώ μερικοί του Απρίλη του 83 θα νομίσουν ότι έτσι μπορεί να ρίξουν περισσότερες γκόμενες.Γιατί όχι?Τζάμπα διαφήμιση ρε αδερφέ.



ΥΓ1:Όταν ο άνθρωπος βαριέται πολύ Σαββατιάτικα, μπορεί να γράψει σεντονάρες με αφορμή τον Χαρδαβέλλα.
ΥΓ2: Φίλος μου, που ανήκει στην κατηγορία των εκλεκτών αλλάζει τις γυναίκες σαν πουκάμισα.Βρε λες?

26 comments:

Dementia_Inc said...

Γράψε κάτι και για αυτούς που γεννηθήκανε Ιανούαριο του '87 μπας και ρίξουμε κ μεις καμια γκόμενα παραπάνω ε.
Από Γεωργιάδηδες/Ψαριανούς κλπ.τι απαιτήσεις να έχεις..Κατάντια.

πετρούλα said...

Αδελφέ Βιολόγε...συνέχισε τους αστεϊσμούς με αυτά τα ζητήματα και δε θα ξέρεις από που σου ήλθε.

FrapDigo said...

Όλοι μας ξέρουμε ότι ο Dave Grohl είναι ο drummer που χαρακτήρισε τον ήχο των Nirvana, και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους drummers της Rock. Με τους Foo Fighters όμως, επέλεξε να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα. Στο MySpace του, όμως, έχει μια ωραία φρασούλα δίπλα στην φωτογραφία του: "I'm actually a drummer"

Βάλε λοιπόν, αυτό δίπλα στην φωτογραφία του Χαρδαβέλλα: "Εγώ βασικά για δημοσιογράφος πήγαινα..."

Η πλάκα είναι που ο Χαρδαβέλλας έχει μονίμως ένα συγκρατημένο χαμόγελο όταν μιλάει για τέτοια θέματα, σαν να σκέφτεται: "Ω Θεέ μου, τί μαλακία θα πώ ακόμη; Δίκιο είχε η μάνα μου, έπρεπε να γίνω πολιτικός μηχανικός."

Δινονόη said...

Η πλακα ειναι οτι ο Χαρδαβέλλας νομιζει οτι κανει ρεπορταζ.Οι ψυχικα διαταραγμενοι πανελιστες παιρνουν το θεμα στα σοβαρα. Τα μικρα δε που εχει διπλα του καταλαβαινουν οτι γινονται ρομπα αλλα τι να κανουν, ας οψεται η "καριερα".........

SPY said...

Έξοχον κ. Βιολόγα.
Θα ψάξουμε για την εκπομπή.. το κομμάτι με τον Αδώνιδα πρέπει να τον βρούμε...

pølsemannen said...

Αφήστε τα ψόφια κύριε θολοκουλτουριάρ βιολόγε!

Όλα είναι συνομωσία για να χαντακώσουν τα ΓΚρυσταλλικά ΜΠαιδιά ίδινγκο με την λουλακί αύρα που θα σώσουν τον ΓΚόΖμο και θα φέρουν πίσω και την ΜΠόλη!

Μάλιστα ο αρχηγός των παιδιών ίδινγκο του '83 είναι αυτός εδώ!

ΥΓ.

Φυσικά και ο Αδώνιδας είναι ίδινγκο!

Άντε μπράβο!

pølsemannen said...

Αχέμ, ο αρχηγός των νινιώβ ίδινγκο είναι ΑΥΤΟΣ!

BioLogos said...

@dementia
Πλάκα πλάκα δίκιο έχεις.Πρέπει να καταθέσουμε αίτημα να κάνει ερώτηση στη Βουλή ο Άδωνις για το κρίσιμο ερώτημα:Οι υπόλοιποι εκλεκτοί άλλων χρονολογιών θα ρίξουν γκόμενες πιο εύκολα?

@πέτρα
Λές?Να προσλάβω σεκιουριτάδες δηλαδής?

BioLogos said...

@φραπεδίνγκος
Μα τί τέρας μουσικής μορφώσεως είστε αγαπητέ κύριε.Ο Χαρδαβέλλας πρέπει να ανακυρηχτεί ως ειδικός στη δημοσιογραφική "έρευνα" καθώς το τημ του μάλλον δεν έχει μάθει τον Γκούγκλη και δεν γνωρίζουν Αγγλικά.Οπότε ζητούν τη σοφία του πανίερου μύστη Φουράκη.

@παράλογο
Σύμφωνοι αλλά σκέψου ότι κι άλλοι τα παίρνουν στα σοβαρά στον έξω κόσμο δίχως να είναι ψυχικά διαταρραγμένοι.Πρόβλημα μεγάλο.

Όσο για τους δύο συνεργάτες του, η θυληκή εκτός του ότι διαβάζει το οτοκιού τέλεια, είναι και πολύ χοτ.Αλλά αυτά είναι γούστα.

BioLogos said...

@Σπάει
Ξέρεις τί πρέπει να κάνεις.Για άλλη μια φορά, όπου γάμος και χαρά , το ΛΑΟΣ πρώτο.

@Πόλσε
Πάνσοφε συναγωνιστά και εν Φλαντζισμώ αδερφέ έχετε απόλυτο δίκιο για τα παιδιά με τα κρυστάλλινα μάτια, τη ραδιενεργή αύρα και τις σπετσιάλ ικανότητες.Μόνη τους αδυναμία ο κρυπτονίτης και ο Ρόναλντ Μακντόναλντ.Όταν δε ξεδίπλωσα την αποκάλυψη για τον αρχηγό αυτών των παιδιών έκανα και την εξής διαπίστωση αφού συνήρθα από το σοκ.Τα δαπιτόπαιδα είναι ίντινγκο.Θενκ Γκοντ.

Anonymous said...

Τα παιδιά του 1983 έχουν επίσης ιδιαίτερη τάση να τρώνε πολλά donner kebab!

Vagelford said...

LoL...

Πολύ καλό...

Anonymous said...

Biologos gia akoma mia fora ZWGRAFISES!!!! Pistevw omws oti prepei na emvathinoume sto thema k na anakalypsoume k allous pou anhkoun s'afth th mustikh sekta k ti ikanothtes exoun, e.g. aftos o filos sou rixnei gomenes, oi ypoloipoi mhpws kanoun kati pio fantasmagoriko? Epishs prepei na vrethei antytypo tou erwthmatologiou k na meletithei, panta se sunduasmo me th provolh olwn twn ekpompwn tou Karamela sxetikwn me to thema. Zhtw o Fourakhs!!!!

FrapDigo said...

@Φώτης Τζώρας:

"e.g. aftos o filos sou rixnei gomenes, oi ypoloipoi mhpws kanoun kati pio fantasmagoriko?"

Φίλτατε, τα λόγια σας με έβαλαν σε σκέψεις. Ανακάλυψα το εξής, και οι πηγές μου αναφέρουν ότι πιθανότατα ο ακροβάτης που φαίνεται είναι γεννημένος τον Απρίλη του 83...

http://www.youtube.com/watch?v=352paiBIZQ4

Θα το γνωστοποιήσω στον Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Άδωνη Γεωργιάδη, που ως γνωστόν μάχεται για την εξάπλωση του Ελ-ληνισμού αλλά και την ικανοποίηση της περιέργειας του Ελ-ληνικού κοινού. Η Αλήθεια πρέπει να λάμψει.

Αλλά άδικα μαχόμαστε, αδελφοί μου. Και πάλι ο Άδωνίς θα ρωτήσει τους αρμόδιους, αλλά για μια ακόμη φορά, αυτοί θα τηρήσουν άκρα του τάφου σιωπή.

Anonymous said...

Χαίρε Βιολόγε! Το πιο ενοχλητικό απ΄ όλα είναι πως σε ανάλογα θέματα η πλειονότητα των εμπλεκομένων και των "ειδικών" που αρθρογραφεί και παρευρίσκεται σε ανάλογα πάνελς ανήκει στον σκληρότερο ακροδεξιό εσμό και περνάει τεχνιέντως διάφορα ρατσιστικά μηνύματα. Αναφέρθηκες για παράδειγμα Βιολόγε στην "Ομάδα Ε". Διάβαζα τους... "επαϊοντες" όπως αυτοχαρακτηρίζονται για το ποιοί υπήρξαν μέλη σε αυτή την ομάδα (αν βεβαίως υπήρξε ποτέ...): όλο το ακροδεξιό "σκυλολόι λοιπόν": Από τον μεγαλύτερο γκάνγκστερ που γέννησε ο σύγχρονος ελληνισμός (Ωνάσης) μέχρι τον αρχιδολοφόνο Κριστίνο Νικολαϊντις που τσιμεντάριζε στα πόδια Αργεντινούς (και αρκετούς Ελληνοασργεντινούς) δημοκράτες και τους έπνιγε πετώντας τους στον Ρίο ντελ Πλάτα. Τέτοια μπουμπούκια "διαφημίζονται"...
Για τον Χαρδαβέλα τώρα: Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε φοβάμαι ο τελευταίος έλληνας δημοσιογράφος που σαμποτάρει την υστεροφημία του (θα μπορούσε να απολαμβάνει τη σύνταξή του αντί να ξεφτιλιζει ένα όνομα που δημιούργησε -δίκαια ή άδικα- τόσα χρόνια στην πιάτσα). Αλλά, "ου γαρ έρχεται μόνον"...

@ pølsemannen
Θα προτιμούσα αυτός που δείχνεις να ήταν σκέτο "go" χωρίς το πρόθεμα "indi'"...

@ anonymous
Επειδή είναι και κάπως παχύσαρκα, τρώνε προφανώς και πολύ Junk food
(όχι Βιολόγε, θα πρωτοτυπήσω αυτή τη φορά και δε θα αρπάξω την ευκαιρία να επανέλθω με τη γνωστή προτροπή: -"ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΡΕΕΕ!!!").

Σταρχιδικές Φακεμόλες said...

Τι Απρίληδες 1983... Αν δεν έχεις γεννηθεί το 69... τι να μας πεις...

BioLogos said...

Μετά από ένα επεισοδιακό ταξίδι που κράτησε σχεδόν 2 μέρες μέσα από καθυστερήσεις, βαλίτσες να πηγαίνουν αλλού για αλλού και παγετό επανέρχομαι παρά την προσπάθεια της ομάδας Ε να με συνθλίψει.

@βαγκελφορντ
ΚαΛώς ήλθες!Απλή καταγραφή έκανα αυτού που είδα.

@ανώνυμε
Ανάλογα!

@Φώτς Τζώρας
Φώτη θα σου εκμυστηρευθώ κάτι.Αυτός ο φίλος μου που ανήκει στα παιδιά του Απρίλη 83 δεν ρίχνει απλά γκόμενες αλλά το κάνει με φαντασμαγορικό τρόπο αν και τώρα τελευταία κουβαλάει πολλά βάρη.

BioLogos said...

@Φραπντίνγκοου
Ο ακροβάτης αυτός που λέτε κύριε Φραπεδίνγκο βρισκόταν στο Ιράκ πριν τους βομβαρδισμούς και συνήθως συχνάζει στη σπηλιά του Νταβέλη.Ύποπτο??

@Ζάλμοξις
Αγαπητέ ταξιδευτή επιτέλους πάτησες πόδι στο Ελλάντα.Καλώς ήρθες (αν και δεν είμαι πια κάτω).
Η όλη ιστορία πίσω από την ομάδα Ε θυμίζει τους νεοπαγανιστές της Thule Bund με τις αρειολογίες τους ή .Αλλά έτσι συμβαίνει πάντα με τέτοιους κύκλους ακραίων ψευδοεπιστημόνων που έχουν εξειδικευτεί στη μυθοπλασία.Προσπαθούν να παρασύρουν το κοινό στο να πιστέψει στην ύπαρξη εξωπραγματικών στοιχείων ώστε να μπορέσουν ύπουλα και ήσυχα να προωθήσουν τα συμφέροντά τους- οικονομικά κυρίως- έχοντας ως πάτημα την αφέλεια του κόσμου και τη διαφήμιση που τους κάνει ο Χαρδαβέλλας και ο κάθε Χαρδαβέλλας.

@Σταρχιδικές Φακεμόλες
Σωπαίνω ναύαρχέ μου.Έχετε δίκιο.

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητε Υπουργε Αλλοδαπών Μικροβίων:

Μιαν μαρτυρίαν θέλω να δώσω, πώς γνωστόν πειραχτήριον του ιστολογιού γενηθείς του '70 δαθέτη υπερφυσικάς (κε ουχί μόνον) δυνάμεις αλλα κε πολλαπλάς (multiplus εις την Εβραικήν) δυνατότητας.
Μπορή κε διαβαζη τα βιβλίαν ανάποδαν απο την τελευταια λεξην τους έως την πρωτην κεφαλίδα των.

+ Cώcων Κύριε Τον Λaόν Coυ Κε Ευλόγιcον Την Περιουcίaν Του +
Dr.Φλάντζας

Stefanos said...

Να μαι και γωωωω... πέστα αδερφέ, πες τα..
είχα βγάλει και εγώ χαρδαβελλοποστ για τα ελευσίνια και σκάσαν κάτι ΕΛ να με φάνε τον αμύητο..
πάντως χωρίς πλάκα, βλέπω μια τάση δαιμονοποίησης πάσας επιστήμης και ειδικά θετικής και αρχίζω και τρομάζω..

BioLogos said...

@Δρ. Φλάντζας
Το άτομο το οποίο εννοείτε γιατρέ μου είναι γνωστός πράκτωρ, με μόνο σκοπό να παραδώσει το έθνος στους εβραιοσιωνιστάς.

@Προφήτα
Κατά αρχάς καλώς ήρθες και από δω μεριά.Εγώ ευχόμουν να σκάσουν μύτη οι άσχετοι ΕΛ υπερεπιστήμονες να τους βρίσω λίγο αλλά έκλασον μέντες.
Όσο επικρατεί η άγνοια και το αναμασημένο, ο καθένας μπορεί να κάνει Urban legend+Radio arvyla generation και να πουλάει φύκια με μεταξωτές κορδέλες.Ότι στον κλάδο των θετικών επιστημών οδεύουμε προς μια αφοριστική διάθεση, όπου κάποιοι πάνσεπτοι ιεροεξεταστές απορρίπτουν την πρόοδο στο όνομα του σκοταδιού ταϊζοντας φόβο τον κόσμο, είναι γνωστό αλλά υπάρχουμε κι εμείς και έχουμε φωνή.Δεν μπορούν να μας δουλεύουν για πάντα.Κι όσο αντέχουμε φωνάζουμε γαμώ τα πτυχία μας.

Nobody said...

Έτσι έτσι.....πες τα γιατί τα λέω και δε μ' ακούνε!!!

spooky said...

Θυμάσαι τον... "Ιβύκο" και το υποτιθέμενο project με όνομα "Hellenic Quest" που είχε απασχολήσει μέχρι και το ενημερωτικό (οι θεοί να το κάνουν) περιοδικό του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (από εκεί καταλαβαίνει κανείς τι πολυτεχνίτες έχουμε) και ΚΑΝΕΝΑΣ από όσους το αναπαρήγαγαν δεν είχε την αξιοπρέπεια και ευθιξία να πει "ρε παιδιά, συγγνώμη, την πατήσαμε";

Ειρήσθω εν παρόδω, η κοπελούδα που έχει στις "Πύλες του Ανεξήγητου" ο Χαρδαβέλλας είναι νοστιμότατη και βάζω στοίχημα ότι, μετά την ανωμαλία στην οποία συμμετέχει (καθώς η εκπομπή αυτή ΕΙΝΑΙ ανωμαλία και μάλιστα ολκής), θα είναι έτοιμη για ΠΟΛΥΥΥΥ kinky καταστάσεις. Ακριβώς αυτό που λέγαμε τότε στο λύκειο εμείς οι κάφροι όταν βλέπαμε "60 Λεπτά Χωρίς Μοντάζ" για να'χουμε υλικό να πιάνουμε την κουβέντα με τη θεούσα θεολόγο και να μην κάνουμε μάθημα, αλλά και γιατί γουστάραμε την κ. Κατρίτση.

BioLogos said...

Αιρετικέ δυστυχώς αυτή την κοτσάνα (η ελληνική είναι η μοναδική «νοηματική γλώσσα» με 70 εκατομμύρια λεκτικούς τύπους και ότι οι υπολογιστές του μέλλοντος θα επικοινωνούν στα αρχαία ελληνικά) την έχει χρησιμοποιήσει μέχρι και ο Υπουργός Σπαμ-μέηλ Στυλιανίδης.
Αλλά...ποιός θα έλεγε, συγνώμη κύριοι είμαστε ολίγον τί ηλίθιοι και πιστεύουμε μόνο ότι γράφεται στο Strange?

Η εκπομπή του Καραμέλα προβλέπεται μόνο για ανθρώπους που είχαν την ατυχία Σαβατιάτικα να κλειστούν σπίτι δίχως κανένα ΝτιΒιΝτι της προκοπής ή με μοναδικό σκοπό να παρακολουθήσουν τη χυμώδη ξανθούλα πώςτηλένε.
Αν ξανθούλα του Χαρδαβέλλα βλέπεις αυτό το μύνημα να ξέρεις ότι σε αγαπώ και σε παντρεύομαι.

ΥΓ.Πόοοσο κλασικό κόλπο για λούφα την ώρα των Θρησκευτικών.Και μάλλον το έπαιρναν και οι ίδιοι μυρωδιά αλλα μπρος στη λούφα τί να σου κάνει και η θεολογία...

Al Silk said...

Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι όταν τηλεφωνεί να "κλείσει" για την εκπομπή επιστήμονες τους λέει: 'έλα σε παρακαλώ να δώσεις μία αίσθηση σοβαρότητας'. Όντως μάλλον το χαμόγελο έχει να κάνει με τη σκέψη 'τι μαλακία θα πω πάλι ο άνθρωπος!'. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι έκανε μια βραδιά ολόκληρη εκπομπή βασισμένη σε κάτι γυάλινα κρανία και άλλες παπαρίες. Δηλαδή μια ολόκληρη εκπομπή βασισμένη στο παραμυθάκι με το οποίο θα ασχοληθεί η επόμενη ταινία του Ιντιάνα Τζονς!!! Και γω καθόμουνα και το έβλεπα. Δε με πιστεύω πια!!!

BioLogos said...

Al silk
O άνθρωπος βγάζει το μεροκάματο και όπως και να το κάνουμε η δουλειά δεν είναι ντροπή.Έχει παιδιά να μεγαλώσει,να σπουδάσει κτλ οπότε φωνάζει το ωραίο πάνελ από τελευταίους γιατρούς και ουφολόγους από το εσοτερικα και το μεταφυσικό.γκρ.
Να πουλήσουν αμφότεροι κανένα βιβλίο, να γίνουν φίρμες σε φόρουμ 14χρονων και αυτό ήταν.Αν ξεμείνεις σπίτι Σαββατιάτικα μόνο Χαρδατρέλλα έχει.

Powered By Blogger