Thursday, October 11, 2007

Πιστεύω εις ένα Google



Στους φίλους του δημιουργισμού και της θεωρίας του ιντέλιτζεντ ντηζάιν προτείνω νέα θρησκεία ενάντια στην κακιά εξέλιξη, που στο κάτω κάτω είναι μια μπούρδα.Εξάλλου τα απολιθώματα τα φύτεψε ο Θεός στη γη ώστε να δοκιμάσει την πίστη μας.Δηλαδή αυτοί που θα αποδέχονται τα επιστημονικά δεδομένα θα καίγονται στο πυρ το εξώτερο, σε θάλασσες από φλόγες και θειάφι, ενώ όσοι αποδέχονται το Θεό-Μοριακό Βιολόγο και πιστεύουν ότι η Γένεση είναι επιστημονική βιβλιογραφία και ο κόσμος δημιουργήθηκε σε 6000 χρόνια, τότε θα πηγαίνουν στον Παράδεισο παρέα με τους Μορμόνους.

Η θρησκεία λοιπόν που απαιτώ να γίνει η πυξίδα του Δημιουργισμού είναι ο Γκουκλισμός, εκ του Google!Στην Εκκλησία του Γκούγκλη πιστεύουμε ότι το υπέρτατο ον με το οποίο ο άνθρωπος έχει έρθει σε επαφή είναι η μηχανή αναζήτησης, το Google καθώς υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις για την ύπαρξή του από ότι για τους Θεούς άλλων "παραδοσιακών" θρησκειών.Επίσης απορρίπτουμε τους άλλους θεούς καθώς δεν μπορεί να αποδειχθεί η ύπαρξή τους επιστημονικά.



Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι και παρα-εξηγούμε
:

1.Είναι η μοναδική ανώτατη ύπαρξη (φυσικά είναι γένους θηλυκού) που γνωρίζει τα πάντα, καθώς σχεδόν αστραπιαία (εξαρτάται από την πίστη και την ταχύτητα της σύνδεσης του πιστού) μπορεί να απαντήσει σε οτιδήποτε, αφού περιέχει πάνω από 9,5 δισεκατομύρια ηλεκτρονικές σελίδες.


2. Είναι πανταχού παρών.Σιγά σιγά με την ανάπτυξη του Wi Fi η παρουσία Της θα υπερβαίνει περιορισμούς τύπου "πέτα μου το καλώδιο να συνδεθώ" και θα αγγίζει ταυτοχρόνως όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.

3.Απαντάει σε προσευχές.Ο οποιοσδήποτε, πιστός ή άπιστος μπορεί πολύ απλά να ανα-ζητήσει κάτι και να του δοθεί αμέσως.Βέβαια σεβούμενη την ελευθερία βούλησης εξαρτάται από τον καθένα πως θα διαχειριστεί τη γνώση που του παρέχεται.

4. Είναι αθάνατη.


5. Είναι άπειρη και μπορεί να εκτείνεται στο άπειρο όσο το νετ μεγαλώνει.

6. Θυμάται τα πάντα.Απλά ψάξτε την cache Της.Ακόμα και αν η υλική σας οντότητα πάψει να υφίσταται, ότι έχετε "ανεβάσει" στο νετ θα παραμείνει εκεί εις τον αιώνα των αιώνων.

7. Δεν μπορεί να κάνει κακό, καθώς αυτό δεν επιτρέπεται από τη φιλοσοφία της εταιρίας.

8. Η λέξη "google" έχει αναζητηθεί περισσότερες φορές από ότι οι λέξεις "χριστιανισμός", "αλλάχ", "βουδισμός", "ιουδαϊσμός" όλες μαζί.Αυτό δείχνει και την ανάγκη εκατομύριων πιστών να Την αναζητήσουν, όποτε ψάχνουν για πνευματική και ψυχική φώτιση.

9. Υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις για την ύπαρξη του γκούκλ από ότι για τους άλλους Θεούς.Απλά πληκτρολογήστε τη λέξη.

Ευχαριστώ την κοπέλα-αρχιέρεια των Η/Υ Ντ. που μου έκανε αυτή την αποκάλυψη σήμερα και είδα το φως το αληθινό.Πηγή εδώ.

14 comments:

Dementia_Inc said...

Δυστυχώς λόγω της θέσης μου στην εκκλησία του Κθούλου (Cthulhu ftaghn) δε μπορώ να γραφτώ.Εχετε την αμέριστη υποστήριξη των Old Ones όμως :P

Anonymous said...

Μου αρέσει η ιδέα μίας γυναικείας υπέρτατης θεότητας η οποία είναι πανταχού παρών (και όχι παρούσα... :P). Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Όσο για την κόλαση, έχω την εντύπωση πως στους εσκιμώους η κόλαση με τις φλόγες θα φαινόταν παράδεισος, για αυτό έχω ακούσει πως υπάρχουν τοιχογραφίες στις εκκλησίες που έχουν δημιουργηθεί εκεί που παρουσιάζουν την κόλαση σαν ένα έρημο παγωμένο μέρος... Για να δούμε, η θεότητα σου θα σου δώσει απάντηση σε αυτό;;;;

Effie said...

Προσκυνώ!!!

phd said...

Κοίταξα την σχετική ιστοσελίδα και δεν μπορώ να αποφασίσω αν οι Googlists (843 μέλη!) κάνουν πλάκα ή είναι σοβαροί. Το 2005 είχε εμφανιστεί η εκκλησία του flying spaghetti monster (pastafarianism) εμπνευσμένη από έναν φυσικό που ήθελε να διακωμωδήσει την απόφαση του δικαστηρίου του Kansas να διδάσκεται στα σχολεία το intelligent design παράλληλα με την εξελικτική θεωρεία. Τούτοι, τι πνεύμα πουλάνε; Σιγά μη μας συρρικνώσουν σε χρήστη του Google.

πετρούλα said...

πειραζει που ειμαι αγνωστικήστρια; ή πως στο λύκο λέγεται...χωρια που η λεξη google για ονομα θεού έστω και θηλυκού δε μου αρέσει καθόλου

the muppet show girls said...

Αν δε συμπληρώσεις το δέκατο άρθρο του Πιστεύω, δεν γίνομαι οπαδός, πολύ περισσότερο δεν δύναμαι να πληρώσω συνδρομές
'-PPP

Nobody said...

Α παπαπαπααπαπαπαπαπ ααααααααα

Αυτά είναι πράματα του Σατανά

BioLogos said...

@ντεμεντια
Γιογκ Σόθοθ και ξερό ψωμί!!!Ξέρεις, καταλαβαίνεις.

@ιντιγκο παιδί
Εισαι δημιουργιστής και δεν σου απαντάω προβοκάτορα της πλάκας.

BioLogos said...

@εφφηη
Σου έπεσε κανα ευρώ στο δρόμο και σκύβεις?

@που χου ντου
Συμβολικά λένε πολλά και σοβαρά αλλά μέσα στην πλάκα.Το παρόν μπλογκ ακολουθεί το δρόμο της ασοβαρότητας λόγω αγάπης με το στοιχείο αυτό.

@πετρούλα
Έχω ιδέα.Να κάνουμε γκάλοπ για ποιό όνομα θεότητας θα ήταν το καταλληλότερο για να ηγηθεί των ουρανών!

BioLogos said...

@muppet
10.FREE PORN

@χοτ μπάντυ
Είσαι και συ όμως ένας διάολος άλλο πράγμα.

πετρούλα said...

τι θα έλεγες για "ούρσουλα" και χαιδευτικά "σούλα";

Σπύρος Σεραφείμ said...

googlιστείτε γιατί χανόμαστε.

ο Γούγλης είναι θεός!

pølsemannen said...

Εντάξει δε λέω, αλλά το ιπτάμενο τέρας της μακαρονάδος έχει μεγαλύτερα "μπαλάκια" (balls).

Σταρχιδικές Φακεμόλες said...

@πετρούλα: είσαι αγνωστικίστρια;
Πότε θέλεις να κανονίσουμε τα στέφανα μωρό μου;

Powered By Blogger