Monday, June 4, 2007

Σε έχω κάνει Θεό (είσαι σίγουρη?)




Η Ελλαδα οπως την ονειρευομαι και τη φανταζομαι.Ελλαδαρα για Ελληναρες μικρομεγαλοαστους!Μονο που αυτους τελικα δεν τους φαγανε τα παιδια τους.Τα λογια ειναι φτωχια σε ενα μουσικο διαλειμμα οποτε σε απταιστα ελληνικα...enjoy!

3 comments:

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ said...

Χε χε, πολύ καλό!

Anonymous said...

Με μπέρδεψε λιγάκι το φιοριτουρέ επαναστατικό υπονοούμενο του φινάλε όπου από την κόκκινη... ντουαλέτα ξεπροβάλει και υψώνεται η χαριτωμένα παχουλή γροθίτσα εν είδοι «παντιέρας ρόσσα». Όμως το γκρο-πλαν στους βύζους της υψιφώνου χονδρούλας ήταν και η σκηνοθετική πεμπτουσία! Ά, ρε κατακαημένε Φρόϋντ, εσύ καλά μας τα 'λεγες!..

Συνειρμικά μου ήρθε στο νου η καλή κα Τ.Μ., που από τη θέση της είχε βοηθήσει πολλούς κυνηγημένους αριστερούς στα δύσκολα χρόνια (χωρίς πλάκα αυτό), η οποία με βομβάρδισε κάποτε με το αμίμητο: «Μα είναι δυνατόν να μην είμαστε αριστεροί; Όλος ο καλός ο κόσμος σήμερα ανήκει στην αριστερά» κι αυτό θυμάμαι πως ήταν ο λόγος που με έκανε να συμπαθήσω για μια και μοναδική φορά τη ΝΔ (σε βεβαιώ πως η εν λόγω συμπάθεια μου πέρασε αστραπιαία).

BioLogos said...

Φιλε Λυκάονε, με προβληματισε πολυ αυτο που ειπες γιατι μου θυμισε πολλα.Εχει μετατραπει ο αριστερος ανθρωπος σε Lifestyle?Αν ρωτησεις εναν δεξιο τι πρεσβευει θα σου πει απλα "ειμαι δεξιος, τραβας κανα ζορι?"...Αν ρωτησεις εναν αριστερο (χωρις να θελω να λαϊκισω) τι ειναι...εκει αρχιζει κατι το περιεργο, αν εξαιρεσεις τους Σταλινικους, που δεν ξερω το γιατι τους παω (και βριστε με).Οι περισσοτεροι των υπολοιπων λοιπον δηλωνουν οτι στηριζουν μια αριστερα φανταστικη, μια απολιτικ αριστερα σαν να ειναι βγαλμενη απο περιοδικο μοδας, ενα μπασταρδεμα Πρασινων Γερμανιας και P.E.T.A ...

Powered By Blogger