Sunday, June 24, 2007

Όχι άλλο κάρβουνο!



Θέλω να πάω εκεί που δείχνει η φωτό ξανά και όχι να λυώσω όλο το καλοκαίρι στην
από κάτω φωτό (γιατί έβαλα τόνους?)
















Συμπέρασμα:Χρειάζομαι διακοπές A.S.A.P!!

23 comments:

Anonymous said...

swstos o leader..
+1

Anonymous said...

ALLYLEGYI STA DIKAIA AITHMATA TOY BIOLOGOU

Dementia_Inc said...

Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες...(Μα καλά περιμένουν να διαβάσουμε με τέτοια ζέστη;)

BioLogos said...

εννοειται οτι η εν προκειμενω παραλια, προτιμαται για τα φυσικα της καλλη και τα κρυσταλλινα νερα της...καντε ζουμ στην εικονα κ θα με καταλαβετε.γυναικα σχωρνα με!

Dementia_Inc said...

Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι σας αρέσει τόσο πολύ εκεί πέρα..Μάλλον δε θα το καταλάβω ποτέ..Γιαννιώτες τι να πεις..

BioLogos said...

ισχυει οτι ειμαστε η λαιλαπα του ιονιου...αλλα το τοπιο ειναι σαφες πιο ομορφο απο το Καρδισταν!

Dementia_Inc said...

Από το κρατίδιο του Καρδιστάν ίσως αλλά από κάτι περηφανά βουνά όχι (το upper state που λέγαμε) δεν το νομίζω.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέγανε κάποτε..

BioLogos said...

Καθε πραγμα στον καιρο του και τον Αυγουστο κολιος (οχι το κασερι), που λεει και το τραγουδι.Το καλοκαιρι θελει θαλασσα (ουζο, ψαρομεζεδες και σουντοκου), πτωση του δεικτη νοημοσυνης κατα 40 μοναδες με παραλληλη εγκεφαλικη νεκρωση(ενδεχομενο προβλημα κατα την επιλυση σουντοκου), ποση φραπε με αφθονο παγο, αφθονο οφθαλμολουτρο,πληρη απραξια και Χ.Οπου Χ ο καθενας συμπληρωνει οπως νομιζει.

Anonymous said...

dld ti den sou aresei akrivws ap th foto??kai den 8a mas peis gia proud mountains esy,kampisie..

Dementia_Inc said...

Το τελευταίο το εκλαμβάνω μόνο ως αστείο.Ακους εκεί καμπίσιε..Μαζέψ΄ γιατί θα σε κυνηγήσω με την γκλίτσααα

Anonymous said...

swsta,to karditstan fhmizetai gia to ypshlotato ypsometro tou(den isxyei oti an aneveis stin taratsa mias polykatoikias vlepeis mexri th larissa..)!off topic omws,to 8ema afora thn foto,opou protimas tis ypekfyges xwris na apantas.

Dementia_Inc said...

Χαχα δε λες όλη την αλήθεια γιατί έτσι σε συμφέρει.Οπως κάνει και ένας πρόεδρος ομάδας που είναι στην πόλη σου..Οσον αφορά τη φωτογραφία ήμουν ξεκάθαρος,προτιμώ άλλες παραλίες.Αν και με καλή παρέα η συγκεκριμένη παραλία είναι μια χαρα.Καληνύχτα σας.

Anonymous said...

mesw politismenhs ki epikoidomitikhs sizitishs me ton dementia_inc,katalhksame oti oloi eimaste fans tou vounou,alla parallila sthrizoume ton agwna tou biologou yper ths 8alassas!

Anonymous said...

Βαλε το υδατολουτρο στους 30,φορεσε την καλοκαιρινη ποδια,παρε τις πιπετες και ταλλα κουβαδακια σου,βαλε μπολικο παγο για τα σφηνακια cDNA και βουουουουουουτα!!!!Η επιστημη πανω απολα!!!!
ΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΛΙΙΙ!!

BioLogos said...

mavre φιλε μου.Στο εργαστηριο δεν εχει ζεστη καθως οι -80 απο τα dewars στο cryopreservation αποτελουν καλη λυση για τους μη εχοντες κλιματιστικο αλλα πολυ υγρο αζωτο για πεταμα.Επισης βρεχει ρε φιλε.Ελεος.Δεν σταματαει.Διακοπες...επειγοντως

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ said...

Εδώ και τώρα διακοπές στο biologo μας! Αν όχι προτείνω πορεία στο υπουργείο τουρισμού!

Anonymous said...

Η Αθήνα καίγεται STOP!
Διακοπές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!
Ταξίδι κάπου στο Ιόνιο.Κάτω από την σκιά των δέντρων παρέα,είτε με καλό βιβλίο είτε με ωραίες κουβέντες μεταξύ φίλων,χαλαρώνεις όσο περισσότερο γίνεται και μπορείς.Πίνεις καφέ,ρίχνεις βουτιές στην θάλασσα που απλώνεται μπροστά σου και μένεις εκεί μέχρι ο ήλιος να σβήσει πίσω από κάποιο νησί.

BioLogos said...

Θελω και εγω να ζησω το μυθο μου στην Ελλαδα και δεν με αφηνουν.Προεχει η επιστημη μου λενε.Μα εγω δεν βλεπω μπροστα μου τιποτα αλλο απο παραλιες και ουζοκαταστασεις.36 και σημερα...

Ερη μου ηλιοβασιλεματα ομορφα θα κανουμε φετος?
Απειρωτα δεν ειναι καθολου κακη η ιδεα σου.

Anonymous said...

Υπομονή κ κουράγιο μέχρι να περάσουν οι μέρες κ να βρεθείς στην πατρίδα μικρέ μου.Όσο για τα ηλιοβασιλέματα ξέρεις πολύ καλά τι είναι για μένα.
Ραντεβού κάπου στο Ιόνιο λοιπόν...

Unknown said...

Μια παροιμία λέει: "Στον καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει". Έχουμε Ιούνιο και έχουμε μουχλιάσει! Τα συμπερασματα δικά σας ή αλλιως I rest my case...

BioLogos said...

χρηστο φιλε μου, η ωρα ειναι 02:19 και εκτος απο τη βροχη λυσομαναει κι ο ανεμος.Να μας παρει ολους να μας σηκωσει.Α και που σαι...προτιμω καταραμενο τοπο απο μουχλιασμενο!

ανεστης said...

Που είσαι ρε βιολόγε και τι είναι τούτος ο διάδρομος;;;

BioLogos said...

Σου αρεσει ο διαδρομος ανεστη???

Powered By Blogger